GoniaP Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Cudaczku kochany, co zrobić by znaleźć Ci domek??? Jak potoczą się Twoje losy??? Quote
Rymonka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witaj Cudaku-Elvisku!!! Nie poddamy się i domek Ci znajdziemy... Goniu damy radę...ja też staram się szukać dla niego home..:roll: Quote
Rymonka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Elisku DO GÓRY, DO GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA PEWNO ZNJADZIE SIĘ KTOŚ, KTO BĘDZIE MIAŁ CZAS DLA TAKIEGO CUDAKA..... JA NIESTETY (nad czym ubolewam:-( ) NARAZIE TEGO CZASU NIE MAM ... TAK MI SZKODA... JESTEM Z NIM CAŁYM SERCEM!! Coś musimy znaleźc!!!!!! :loveu: :loveu: Quote
Rymonka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Bondziorno Elvisku - Cudaku!!!!! Do góry!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Musimy być dobrej myśli!! Quote
GoniaP Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Cudazcku kochany! Ciotka Monika nazywa Cię Dropsikiem :loveu: Bo jesteś słodki jak cukierek :) No i dlaczego nikt Cię nie chce?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Rymonka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no to jeszcze raz!!!!!!!!! podbijam go maxymalnie!!!!! :iloveyou: Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Rymonka, oprócz Ciebie, erii i mnie już nikt tu prawie nie zagląda :-( A Cudak jest taki piekny i kochany... Co z nim będzie? Quote
Rymonka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 GoniuP. Nie matrw się, zobaczysz... że znajdzie się opiekun dla Elviska... wierze w to mocno...:lol: i będę do niego zglądać codziennie.. :loveu: Quote
Rymonka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cudaczku Kochany widzę, że u Ciebie bez żadnej zmiany!!!!! Podnoszę i na pierwszą stronę marsz!!!!!:iloveyou: Ps. GoniuP. napisz jak mozesz jak długo Elvis może być u Scharlott'y?? Quote
GoniaP Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Rymonka']Cudaczku Kochany widzę, że u Ciebie bez żadnej zmiany!!!!! Podnoszę i na pierwszą stronę marsz!!!!!:iloveyou: Ps. GoniuP. napisz jak mozesz jak długo Elvis może być u Scharlott'y?? Rymonko, maksymalnie do połowy kwietnia... Cudaczku, mało się starasz z tym domkiem... Rymonka, prześlij mi adres e-mail na pw, wyślę Tobie plakaty Cudaka do rozwieszenia. Quote
Rymonka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Adres wysłany .... super.. będziemy wieszać ile się da!!!!!!!!!!!!! Nie poddamy sie tak łatwo...;) Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 widzę, że już się wpisuje sama pod sobą....:-( Gosia nadrabia popołudniu...;) Akcja plakatowania Cudaka/Elviska/Dropsika rusza w sobotę... zaplakatuje tyle słupów ile się da, zakleje tyle tablic ile się da... aaaa i jeszcze wrzucam go na stronę internetową Rybojedzka (:cool3: mam dojście...) Tymczasem! Cudaku/Dropsiku/Elvisie do góry!!!:loveu: Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Będę go podnosić nawet co dwie godziny jeśli trzeba..:loveu: Halooooo???????? Gdzie się wszyscy podziali....?????:-( Quote
GoniaP Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Jestem przelotem! Akcja plakatowania z mojej strony ruszyła już wczoraj. Cudeńko do góry !! Quote
Rymonka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cudaku Ty nasz kochany.... muszą zajść w końcu jakieś zmiany... mam przeczucie, że po weekendzie będzie lepiej :loveu: Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 do góry Cudaczku,jak to możliwe że Ty jeszcze domu nie masz!:shake: Quote
Rymonka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Podnoszę Cudaka tak na szybko... bo zaraz lecimy plakatować... mam nadzieję, że po tym weekendzie domek sam do Ciebie przyjdzie!!!!!:loveu: Quote
GoniaP Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Cudaczku kochany.... Pikunia i Zuzia znalazły domki, teraz pora wypromować Ciebie!!! Do zobaczenia w tym tygodniu :lol: Quote
GoniaP Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Ano dziś się z Cudaczkiem widziałam... Chłopak ma mnóstwo energii i chwili w miejscu nie wysiedzi!! Ale jest piękny, miły, radosny, i niesłychanie miękki w dotyku!!! I ciągle się szelmowsko uśmiecha. a to skoki przez szczotkę w domu ;) Quote
Recommended Posts