GoniaP Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Rymonka napisał(a):Witam bardzo serdecznie Wczystkich Dogomaniaków! To mój pierwszy wpis na dogo, proszę więc o wyrozumiałość w przypadku wszelkich "wpadek"... GoniuP! Śledzę losy Elviska od początku... piekny pies.. i także łaczę się z Wami w poszukiwaniu stałego domku dla niego! Zasługuje na wiele miłości i ciepła! Poszukamy Mu domku!! Witaj Rymonka serdecznie. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :lol: I dziękuję za zainteresowanie Cudaczkiem :) Quote
Rymonka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ... Myślę, że na pewno zostanę w Wami na dłużej :lol: ... Quote
GoniaP Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Cudzaczku, w góre po szczęście!! Quote
Rymonka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dzień doberek dla Elviska i wszystkich osób tak Cię kochających!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rymonka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 I jeszcze raz dla CUDAKA!!!!!!!! taki łaciaty, taki kudłaty zabawny, rozkoszny szuka miłości...!!!!!:loveu: Quote
GoniaP Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 eria napisał(a):puchaty szukać domku!!! eria, a tamten facet o ktorym pisałaś jednak się w Cudaczku nie zakochał, co? Quote
GoniaP Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dobranoc Cudaczku! Ciotka Monika zrobiła Ci piękne plakaciki... Quote
Rymonka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witam Cudaka i podnoszę Psiaka!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
GoniaP Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pewni Państwo zakochali sie w Cudaku na zdjęciach... Jutro pewnie pojadą na spotkanie z nim. Nic nie jest przesądzone, ale kciuki należy zaciskać do białości! Quote
Rymonka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cudaku - Elvisku zaciskamy kciuki z całych sił !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rymonka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: trzymamy!!!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Jak na razie Ci państwo nie zadzwonili, chociaż czekałam na telefon by się konkretnie umówić na dziś :shake: No nic, czekamy dalej... A Cudaczek szuka domu na 1 stronie! Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 dalej trzymam kciuki.......choć źle to o tych ludziach świadczy Quote
GoniaP Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No niestety, na razie nic z tego nie wyszło:-( Cudak stał się powodem rodzinnej awantury... Czekamy dalej i myślimy jeszcze bardziej intensywnie!!! Quote
GoniaP Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Cudaczku, kochanie... Gdzież ten Twój domek?? Quote
Recommended Posts