Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PACZEK napisał(a):
Maxiuuuuuuuuu! zapomniały cioteczki o Tobie?
Tak tu cichutko. A może domek Cię znalazł?

Niestety u Maxia bez zmian.. :( Psiaczek nadal czeka.. :( Ostatnio razem z Kaliną mamy trochę roboty przy bazarku dla Figo i zaniedbałyśmy resztę naszych wątków, ale w najbliższym czasie postaramy się wszystko nadrobić. :)

Posted

Basieńka1997 napisał(a):
Niestety u Maxia bez zmian.. :( Psiaczek nadal czeka.. :( Ostatnio razem z Kaliną mamy trochę roboty przy bazarku dla Figo i zaniedbałyśmy resztę naszych wątków, ale w najbliższym czasie postaramy się wszystko nadrobić. :)

Basieńka1997 wiem że pamiętacie i robicie co się da dla Maxia:lol:
Ja tylko staram się podrzucać wątek bo może akurat ktoś spojrzy i coś drgnie u psiaczka ech.... bo tak mi żal że on bez swojego człowieka dalej:-(

Posted

Kochani zaponiałąm Wam powiedzieć. Maxio na problemy z futerkiem dostaje specjalne tabletki na poprawe wyglądu skóry jednak przez nie ma problemy z brzuszkiem. ;( Ale już jest coraz lepiej najważniejsze jest,że Maxio tak czy tak czuje się dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i biega za piłką ;)

Posted

kalina5648 napisał(a):
Może tak jakieś mizianka dla naszego Maxia ?

P.S
Justro jadę do schrona i bardzo mocno wyściskam Maxia od każdego, kto tego zechce ;)

Ty się nie pytaj Ty go utul najczulej jak potrafisz:loveu:
A problemy ze skórą to może być uczulenie na coś co fruwa bo Maxiu chyba nie mieszkał nigdy w budzie jak jego pan żył.A może krew mu zrobić pod kątem wątroby bo brzuszek to może być też opuchnięta wątroba.
Tak tylko kombinuje bo martwię się o pieska,

Posted

kalina5648 napisał(a):
Kochani zaponiałąm Wam powiedzieć. Maxio na problemy z futerkiem dostaje specjalne tabletki na poprawe wyglądu skóry jednak przez nie ma problemy z brzuszkiem. ;( Ale już jest coraz lepiej najważniejsze jest,że Maxio tak czy tak czuje się dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i biega za piłką ;)

Oj, zmartwiłaś mnie Kalinko:shake:.... A jakiego rodzaju są to problemy(te z futerkiem)?

• kalina5648 napisał(a):
    Może tak jakieś mizianka dla naszego Maxia ?
    P.S
    Justro jadę do schrona i bardzo mocno wyściskam Maxia od każdego, kto tego zechce ;-)

Oczywiście, mizianka, przytulaski i buziaczki dla Maxiuna ode mnie:) Słoneczko biedne, osierocone....

PACZEK napisał(a):
    ...A problemy ze skórą to może być uczulenie na coś co fruwa bo Maxiu chyba nie mieszkał nigdy w budzie jak jego pan żył...

Pewnie tak, Maxio był zapewne rozpieszczanym psiakiem.... a teraz.... ech, żeby takie urocze psiątko nie mogło znaleźć domku....

Tak sobie myślę dziewczyny, nie macie w programie swojej tv regionalnej jakiegoś programu poświęconego adopcjom, osieroconym psiakom?
    Z reguły, po takich audycjach jest odzew i sierotki znajdują domek, a historia Maxiunia jest wzruszająca i "chwyta" za serce, może tak domek by się znalazł?

Posted

Te problemy z futerkiem to tak jakby wyłysienia w pewnych miejscach, ale teraz jest już o wiele lepiej po tych tabletkach. Dzisiaj byłam w schronie i Maxio został wyściskany i po spacerze z Basią wrócił cały brudny. Ja tam nie wiem co się na tym spacerku działo ;).

Posted

kalina5648 napisał(a):
Te problemy z futerkiem to tak jakby wyłysienia w pewnych miejscach, ale teraz jest już o wiele lepiej po tych tabletkach. Dzisiaj byłam w schronie i Maxio został wyściskany i po spacerze z Basią wrócił cały brudny. Ja tam nie wiem co się na tym spacerku działo ;).

Nie prowokuj mnie! :) Ja chciałam tylko sprawdzić czy nasz Maxio lubi się kąpać. :D Nie moja wina, że zamiast stawu wybrał kałuże z błotem. ;)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Tak sobie myślę dziewczyny, nie macie w programie swojej tv regionalnej jakiegoś programu poświęconego adopcjom, osieroconym psiakom?
Z reguły, po takich audycjach jest odzew i sierotki znajdują domek, a historia Maxiunia jest wzruszająca i "chwyta" za serce, może tak domek by się znalazł?

Świetny pomysł! :) Jutro porozmawiamy o tym razem z Kaliną z panią pracującą w schronisku. :)

Posted

Maxio zasługuje na świetny domek i może dlatego tak długo jest w schronie zanim ta jedyna osoba go wypatrzy.

Proszę Was zajrzyjcie również do Figusia, każda pomoc się liczy ♥

Wątek cegiełkowy
[FONT="Verdana"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226110-Wiosenny-bazarek-cegiełkowy-dla-Figo-z-chorymi-oczkami-21-04-21-05[/FONT]

Bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226293-Zajrzyj-koniecznie-)-na-SOS-Bokserom-i-na-operację-oczu-Figo-do-10-maja

Posted

Maxiu może tym razem się uda!
Na górę maleńki hooooooop!:lol:

Wybacz piesku ale mnie pewnie ze trzy tygodnie nie będzie :oops:
Ale pamiętam o Tobie i mam nadzieję że jak wrócę to domek już będziesz miał bo do czego to podobne aby taki słodziak tyle czekał?