PACZEK Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Maxiuuuuuuuuu! zapomniały cioteczki o Tobie? Tak tu cichutko. A może domek Cię znalazł? Quote
Basieńka1997 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 PACZEK napisał(a):Maxiuuuuuuuuu! zapomniały cioteczki o Tobie? Tak tu cichutko. A może domek Cię znalazł? Niestety u Maxia bez zmian.. :( Psiaczek nadal czeka.. :( Ostatnio razem z Kaliną mamy trochę roboty przy bazarku dla Figo i zaniedbałyśmy resztę naszych wątków, ale w najbliższym czasie postaramy się wszystko nadrobić. :) Quote
PACZEK Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Basieńka1997 napisał(a):Niestety u Maxia bez zmian.. :( Psiaczek nadal czeka.. :( Ostatnio razem z Kaliną mamy trochę roboty przy bazarku dla Figo i zaniedbałyśmy resztę naszych wątków, ale w najbliższym czasie postaramy się wszystko nadrobić. :) Basieńka1997 wiem że pamiętacie i robicie co się da dla Maxia:lol: Ja tylko staram się podrzucać wątek bo może akurat ktoś spojrzy i coś drgnie u psiaczka ech.... bo tak mi żal że on bez swojego człowieka dalej:-( Quote
kalina5648 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Kochani zaponiałąm Wam powiedzieć. Maxio na problemy z futerkiem dostaje specjalne tabletki na poprawe wyglądu skóry jednak przez nie ma problemy z brzuszkiem. ;( Ale już jest coraz lepiej najważniejsze jest,że Maxio tak czy tak czuje się dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i biega za piłką ;) Quote
kalina5648 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Może tak jakieś mizianka dla naszego Maxia ? P.S Justro jadę do schrona i bardzo mocno wyściskam Maxia od każdego, kto tego zechce ;) Quote
PACZEK Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 kalina5648 napisał(a):Może tak jakieś mizianka dla naszego Maxia ? P.S Justro jadę do schrona i bardzo mocno wyściskam Maxia od każdego, kto tego zechce ;) Ty się nie pytaj Ty go utul najczulej jak potrafisz:loveu: A problemy ze skórą to może być uczulenie na coś co fruwa bo Maxiu chyba nie mieszkał nigdy w budzie jak jego pan żył.A może krew mu zrobić pod kątem wątroby bo brzuszek to może być też opuchnięta wątroba. Tak tylko kombinuje bo martwię się o pieska, Quote
kalina5648 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 :) Oczywiście wyściskam Maxia najmocnie jak potrafię Quote
Sarunia-Niunia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 kalina5648 napisał(a):Kochani zaponiałąm Wam powiedzieć. Maxio na problemy z futerkiem dostaje specjalne tabletki na poprawe wyglądu skóry jednak przez nie ma problemy z brzuszkiem. ;( Ale już jest coraz lepiej najważniejsze jest,że Maxio tak czy tak czuje się dobrze, chętnie wychodzi na spacerki i biega za piłką ;) Oj, zmartwiłaś mnie Kalinko:shake:.... A jakiego rodzaju są to problemy(te z futerkiem)? kalina5648 napisał(a):Może tak jakieś mizianka dla naszego Maxia ? P.S Justro jadę do schrona i bardzo mocno wyściskam Maxia od każdego, kto tego zechce ;-) Oczywiście, mizianka, przytulaski i buziaczki dla Maxiuna ode mnie:) Słoneczko biedne, osierocone.... PACZEK napisał(a):...A problemy ze skórą to może być uczulenie na coś co fruwa bo Maxiu chyba nie mieszkał nigdy w budzie jak jego pan żył... Pewnie tak, Maxio był zapewne rozpieszczanym psiakiem.... a teraz.... ech, żeby takie urocze psiątko nie mogło znaleźć domku.... Tak sobie myślę dziewczyny, nie macie w programie swojej tv regionalnej jakiegoś programu poświęconego adopcjom, osieroconym psiakom? Z reguły, po takich audycjach jest odzew i sierotki znajdują domek, a historia Maxiunia jest wzruszająca i "chwyta" za serce, może tak domek by się znalazł? Quote
kalina5648 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Te problemy z futerkiem to tak jakby wyłysienia w pewnych miejscach, ale teraz jest już o wiele lepiej po tych tabletkach. Dzisiaj byłam w schronie i Maxio został wyściskany i po spacerze z Basią wrócił cały brudny. Ja tam nie wiem co się na tym spacerku działo ;). Quote
Basieńka1997 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 kalina5648 napisał(a):Te problemy z futerkiem to tak jakby wyłysienia w pewnych miejscach, ale teraz jest już o wiele lepiej po tych tabletkach. Dzisiaj byłam w schronie i Maxio został wyściskany i po spacerze z Basią wrócił cały brudny. Ja tam nie wiem co się na tym spacerku działo ;). Nie prowokuj mnie! :) Ja chciałam tylko sprawdzić czy nasz Maxio lubi się kąpać. :D Nie moja wina, że zamiast stawu wybrał kałuże z błotem. ;) Quote
Basieńka1997 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak sobie myślę dziewczyny, nie macie w programie swojej tv regionalnej jakiegoś programu poświęconego adopcjom, osieroconym psiakom? Z reguły, po takich audycjach jest odzew i sierotki znajdują domek, a historia Maxiunia jest wzruszająca i "chwyta" za serce, może tak domek by się znalazł? Świetny pomysł! :) Jutro porozmawiamy o tym razem z Kaliną z panią pracującą w schronisku. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kochany Maxiunio:loveu::loveu::loveu:!!! Dziewczyny - róbcie wszystko, żeby ten Kochany szkrab znalazł domek!!! Jak jeszcze można pomóc? Z ogłoszeń nadal cisza? Quote
Basieńka1997 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Niestety Saruniu, telefon ciągle milczy.. :( Do mnie nigdy nikt nie zadzwonił w sprawie Maxia.. :( Quote
kalina5648 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Maxio zasługuje na świetny domek i może dlatego tak długo jest w schronie zanim ta jedyna osoba go wypatrzy. Proszę Was zajrzyjcie również do Figusia, każda pomoc się liczy ♥ Wątek cegiełkowy [FONT="Verdana"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226110-Wiosenny-bazarek-cegiełkowy-dla-Figo-z-chorymi-oczkami-21-04-21-05[/FONT] Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/226293-Zajrzyj-koniecznie-)-na-SOS-Bokserom-i-na-operację-oczu-Figo-do-10-maja Quote
Sarunia-Niunia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 kalina5648 napisał(a):Ale sie cicho zrobiło :/ Zaglądam do Maxia i... cały czas ubolewam nad Jego sierocym losem.... Quote
Basieńka1997 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dalej Maxiu, skacz wysoko! Po najwspanialszy domek na świecie! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 I znowu jestem u Ciebie Maxiuniu... przytulam Cię mocno, mocno.... Quote
Sarunia-Niunia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Odwiedzam Maxia i podrzucam wątek z nadzieją, że... może kogoś Maxio zauroczy.... Quote
PACZEK Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Maxiu może tym razem się uda! Na górę maleńki hooooooop!:lol: Wybacz piesku ale mnie pewnie ze trzy tygodnie nie będzie :oops: Ale pamiętam o Tobie i mam nadzieję że jak wrócę to domek już będziesz miał bo do czego to podobne aby taki słodziak tyle czekał? Quote
anica Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 odwidzam Maxiunia z nadzieją.. że może.. tym razem ... Quote
Sarunia-Niunia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 I znów jestem u Ciebie Maxiolku:) Buziaczki i przytulaczki i... do góry malusi, a jeszcze lepiej do domku!!! Quote
kalina5648 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Maxio ma wygarzenie na fecebooku oto link: [URL]http://www.facebook.com/kalina.szczepaniak#!/events/248210798602489/[/URL] Quote
anica Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Maxiuni .. jak tam u Ciebie maleńki.. z futerkiem.. i ogólnie ? Quote
Recommended Posts