Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalina5648']Z futerkiem już dobrze Max nie przepada za bardzo za tymi upałami,ale co zrobić? Chętnie wychodzi na spacerki i biega na wybiegu za piłką ;)[/QUOTE]
Kochany i mimo tego co przeszedł w swoim życiu, radosny psiaczek:)

Posted

[quote name='juli88']przepraszam że zaśmiecam wątek Maksia... znacie jakiegoś wolontarusza ze schronu w Lesznie? A u Was jak z miejscami w schronie?[/QUOTE]

Ja też niestety nikogo nie znam.. :( U nas teraz strasznie dużo psiaków przybyło.. Z 30 zrobiło się 45.. :(

Posted

[quote name='Basieńka1997']Ja też niestety nikogo nie znam.. :( U nas teraz strasznie dużo psiaków przybyło.. Z 30 zrobiło się 45.. :([/QUOTE]

nie wiem co się ostatnio dzieje :( Tyle tych psów teraz szuka domków, a to przecież jeszcze wakacje się nie zaczęły :(
Eh...

Płakać mi się chce z tej bezsilności :(

Posted

[quote name='juli88']nie wiem co się ostatnio dzieje :( Tyle tych psów teraz szuka domków, a to przecież jeszcze wakacje się nie zaczęły :(
Eh...

Płakać mi się chce z tej bezsilności :([/QUOTE]

Też to właśnie zauważyłam.. :( Psiaków ciągle przybywa, a adopcje stoją w miejscu.. :(