Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basieńka1997 napisał(a):
Kalina, proszę przytul ode mnie Maxia w piątek i sobotę.. :) Ja niestety rozchorowałam się na dobre i nie wiem kiedy zagoszczę w schronisku.. :(

Wizyta PA u Państwa od Kortiny już jutro! :loveu: Trzymaj kciuki! ;)

ok ok jasne ♥ . Jakby ktoś nie wiedział Kortina to kolezanka naszego Maxia ! :)

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalina5648 napisał(a):
Czy może ktoś jeszcze chciałby "wymiziać " Maxiulka ? :) <ładnie prosi w imieniu Maxia >

Miziaj!miziaj! i utul psiaczka bo on tak tęskni za człowiekiem!

Posted

Dziękuję Wam bardzo. Właśnie jestem w schronisku i mogę was zapewnić, że Maxio już jest po spacerku wybiegany, wymiziany i czuje się świetnie mimo złej pogody . <pada> :loveu: Nie odmówił sobie również biegania po naszym schroniskowym wybiegu. Teraz już jest po obiadku i właśnie śpi .:multi:

P.s
Zapomniałabym Maxio bardzo mocno Was pozdrawia :) < Z niecierpliwością czeka na następne mizianki > :loveu:

Posted

Kochani pragne was bardzo serdecznie zaprosić na bazarek kolegi Maxia. Bardzo Was proszę odwiedzcie go! :) Pieniążki są zbierane na szczytny cel mianowicie chodzi o to , że Figo nie widzi i potrzeba aż 4000 tysiące żeby taka operacja mogła się odbyć.Oto link :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226110-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Figo-psiak-czeka-na-bardzo-koszown%C4%85-operacj%C4%99-rog%C3%B3wki

Posted

:multi: Podnosimy Maxia bo sprawa domku jest pilna bardzo.Może ktoś dojrzy słodziaka?
zawsze to smutna refleksja co będzie ze zwierzętami którymi się opiekujemy jak nas zabraknie ech... .

Posted (edited)

kalina5648 napisał(a):
Właśnie jestem w schronie i zaraz nasz Maxio zostanie wymiziany :)

A może foty z tego mizianka będą:lol: Bo Ty masz przyjemność obcowania z Maxińskim a my tylko popatrzyć możemy.

Edited by PACZEK
Posted

I ja zaglądam do Maxia... może w ten weekend znajdzie się dla Maxiunia nowy domek???
To przykre, że taki słodki, osierocony psiaczek jest skazany na schronisko....
Pamietam o Tobie kochany Maluchu:loveu::loveu::loveu:!!!