Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalina5648 napisał(a):
Niestey nasz Maxio powoli zaczyna gasnąć w schronie potrzebuje pilnie domuku stałego

Ech, okrutnie los obchodzi się z Maxiulkiem...
Nie mam kompletnie pomysłu, jak Mu pomóc, choć wiadomo, że najlepszy byłby domek, w którym Maxio odzyskałby radość życia....
Maxiuniu, tak bardzo zapadłeś mi w serce, a ja jestem teraz kompletnie bezsilna....

Posted

Zaglądam do Kochanego Maxiunia i wciąż zapewniam o swojej pamięci!!!
Wyjeżdżam na kilka dni (nie wiem, jak to będzie z dostępem do netu, pewnie tak, ale w bardzo okrojonym czasie), więc proszę o usprawiedliwienie:)
Bardzo, bardzo mocno przytulam więc Maxia na kilka dni na zapas i posyłam najcieplejsze całuski w uroczy pycholek :buzi::buzi::buzi:!!!
Maxiu, Ty wiesz Maluchu, że masz w moim sercu szczególne miejsce!!!

Posted

anica napisał(a):
I ja przytulam mocno...

Sarunia-Niunia napisał(a):
Zaglądam do Kochanego Maxiunia i wciąż zapewniam o swojej pamięci!!!
Wyjeżdżam na kilka dni (nie wiem, jak to będzie z dostępem do netu, pewnie tak, ale w bardzo okrojonym czasie), więc proszę o usprawiedliwienie:)
Bardzo, bardzo mocno przytulam więc Maxia na kilka dni na zapas i posyłam najcieplejsze całuski w uroczy pycholek :buzi::buzi::buzi:!!!
Maxiu, Ty wiesz Maluchu, że masz w moim sercu szczególne miejsce!!!

Bardzo Wam dziękuję, cioteczki! :) Jutro ja i Kalina wyściskamy Maxia za wszystkie czasy! :)

Posted

och i ja dziękuje :) Dzisiaj z Basią byłyśmy w schronie i byłam z Maxem na spacerze. Znalazłyśmy piłkę. Nie wiem czy wiecie ,ale Max bardzo lubi apotrować tylko z oddawaniem jest gorzej ;). Po takim spacerku Maxio zasnął ze zmęczenia .

Posted

Domek o którym myślałam dla Maxiunia jeszcze zajęty.. musimy trzymać mocno bardzo mocno kciuki za chłopaka :)
dobrze ,że jeszcze może wyjść na spacerek.. pobiegać za piłeczką..
mizianka dla Maxiunia :kiss_2:

Posted

Witam serdecznie!!
Maksiu to faktycznie cudowny chłopak. Tyle może dać, a jednak nie przykuł niczyjej uwagi, dlaczego? :(
Nie mogę mu sprezentować na razie tego DT, bo mam zajety. Sama staram sie jak mogę , aby suni która tymczasowo u mnie przesiaduje znaleźć dom. Wcale to nie jest łatwe. Sunia ma identyczny charakter jak Max , i jeszcze tak wspaniale zachowuje się w domu gdy nie ma mnie po 5-6 godzin, ale też nikt się nią nie interesuje.. :(

Po za tym mam jeszcze kilka innych zgłoszeń, na mój BDT. Będe musiała się zastanowić, którego zabrać. Nie znoszę wybierać między potrzebującymi. To trudne, bo wiem że każdy z nich tego DT potrzebuje..

Ahhh!