Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mogliby sprawdzić dom?:) Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :(

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula95 napisał(a):
A mogliby sprawdzić dom?:) Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :(

Tak sprawdzą, najpewniej jutro będzie już po wizycie:)

A ja znów przytulam Maxiunia i mam nadzieję dziewczyny, że robicie wszystko, żeby Maxio w niedzielę pojechał do domku:)
Błagam Was!!!

Posted

Robimy co w naszej mocy Saruniu :multi: Jest to impreza na wielką skalę. Dzieciaki będą się świetnie bawić. Każdy z nas piecze coś smaczenego ja z Basią zajmujemy się domowymi wypiekami. Balony, serpentyny i wiele innych.

Posted

Przedstawiam Wam mój wkaład w niedzielną imprezę. Są to kolorowe psiaki :) Musze Wam powiedzieć , że to nie jeste taka prosta sprawa już kilka mi popękało ( same czerwone ) Oto kilka zdjęć.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Maxiu - buziole:)
Ja mam nadzieję, że już od niedzieli będziesz grzał doopsko w swoim nowym domku Kochany - trzymam kciukasy:):):)

My też mamy taka nadzieję dziś właśnie jadę odwiedzić Maxa :)

Posted

I o tam u Maxia Kalinko? Przygotowany do drogi na niedzielę?
Mam nadzieję, że Go ode mnie wyściskałaś:)

[h=2][/h] [quote name='Paula95']A mogliby sprawdzić dom?:smile: Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :-(

A wracając do Czoko...

http://tablica.pl/oferta/przecudna-dobermanka-czoko-szuka-najwspanialszego-domu-IDRwol.html#09c06f82;r:;s
wizyta wypadła bardzo, bardzo dobrze i jak wszystko dobrze pójdzie Czoko będzie już w niedzielę w swoim nowym domku!
Wszyscy czekają tam na Nią z utęsknieniem!!!

Posted

U Maxa dobrze :) wczoraj próbowałam mu zrobić nowe fotki jednak strasznie się wiercił, a potem jeszcze dostał jedzenie więc o patrzeniu w obiektyw już nie było mowy. Dzisiaj nie ma mnie w schronie bo jestem chora :placz:. Mam nadzieję, że do jutra mi się polepszy i pojadę na te drzwi otwarte. Trzymajcie kciuki.

Posted

kalina5648 napisał(a):
Robimy co w naszej mocy Saruniu :multi: Jest to impreza na wielką skalę. Dzieciaki będą się świetnie bawić. Każdy z nas piecze coś smaczenego ja z Basią zajmujemy się domowymi wypiekami. Balony, serpentyny i wiele innych.
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Jesteście Wspaniałe :angel:
kalinko trzymamy kciuki :kciuki:Zdrówka zatem!
i powodzenia Czoko:thumbs:

Posted

anica napisał(a):
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Jesteście Wspaniałe :angel:
kalinko trzymamy kciuki :kciuki:Zdrówka zatem!
i powodzenia Czoko:thumbs:

anica te twoje trzymanie kciuków pomogło juz nie mam gorączki ;)

Posted

Jutro trzymamy mocno kciuki za Maxia :kciuki:
Maxiu , pokaż się chłopaku ! ostatnio tyle ,udanych adopcji.. niech i dla Ciebie zaświeci słoneczko :fadein::kiss_2:
Basieńka dobrze ,że jesteś!!!! :multi:
Wspaniałego Życia ,Czoko!...

Posted

Jutro wielki dzień :) Max jak i inne psiaki musi się dobrze zaprezętować :) Trzymajcie kciuki i za Maxia i za inne psiaki i za to aby do naszego schrona przyjechały tłumy. Oczywiście zaraz po tej imprezie w skrucie streszcze przebieg wydarzeń :) Mam nadzieję, że wpadne tu jutro z dobrą nowiną . :loveu:

Posted

Basieńka1997 napisał(a):
Saruniu, Czoko wczoraj wyruszyła w drogę do nowego domku! :loveu:
Wczoraj i dzisiaj byłam w schronisku. :) Wyściskałam Maxia od wszystkich. Na do widzenia dostał też troszkę puszeczki. :)

Basia, ale Czoko jest nadal z nami:) Jedzie jutro. Miałaś na myśli pewnie Molly. ;p

Posted

Paula95 napisał(a):
Basia, ale Czoko jest nadal z nami:) Jedzie jutro. Miałaś na myśli pewnie Molly. ;p

Właśnie też mnie to zdziwiło bo od Ciebie i właśnie od Basi dowiedziałam się, że Czoko jedzie jutro:) Co tam jeden dzień w tą czy w tamtą ważne, że wreszcie pojedzie do domu gdzie już na zawsze będzie kochana :)

Posted

Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!! Do schrona przyjechało mnóstwo ludzi :multi: . Ja namęczyłam się z balonami jednak się opłacało. Wszyscy byli zachwyceni naszymi psiakami. Większość osób zatrzymywało się przy kojcach i chociaż przez chwilkę zajmowało się naszymi podopiecznymi. Dzieci rysowały psiaki i powiem Wam, że nasz Max został uwieczniony kilka razy. Najbardziej rozbawiła i wzruszyła mnie malutka dziewczynka, która bardzo chciała rysować. Kiedy zapytałam ją kogo narysuje odparła " MOJEGO MAXIA" :loveu:. Tak jak obiecałm zamieszczam foreczki :)

Prosze jaki nasz Maxik zadowolony :loveu:

Posted

Kochane dziewczyny! Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że mogłam pomóc z adopcją Czoko...
Wiem, z relacji Ali i Irka (którzy sami mają parę dobermanów), że domek Czoko jest super!!!
Najważniejsze, że dziewczynka jest już u siebie, bo co by nie mówić, nawet najlepsze schronisko - takie jak wasze, to jednak zawsze tylko schronisko....

Jak przeczytałam wpis Kalinki "Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!!" to już miałam nadzieję, że i Maxiunio pojechał do domku...Jednak nie, a szkoda....A ta malutka dziewczynka, która rysowała "mojego Maxia", to pewnie była z Rodzicami?! I co Oni na to?

Maxiuniu, bardzo ciepło Cię przytulam kochany, śliczny, uśmiechnięty (mimo wszystko) chłopczyku:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Kochane dziewczyny! Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że mogłam pomóc z adopcją Czoko...
Wiem, z relacji Ali i Irka (którzy sami mają parę dobermanów), że domek Czoko jest super!!!
Najważniejsze, że dziewczynka jest już u siebie, bo co by nie mówić, nawet najlepsze schronisko - takie jak wasze, to jednak zawsze tylko schronisko....

Jak przeczytałam wpis Kalinki "Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!!" to już miałam nadzieję, że i Maxiunio pojechał do domku...Jednak nie, a szkoda....A ta malutka dziewczynka, która rysowała "mojego Maxia", to pewnie była z Rodzicami?! I co Oni na to?

Maxiuniu, bardzo ciepło Cię przytulam kochany, śliczny, uśmiechnięty (mimo wszystko) chłopczyku:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!

Tak ta dziewczynka Marcelinka była z rodzicami jednak państwo maja już swojego pieska ;) Mimo to, że Maxik teraz nie znalazł doku nie oznacza to że nie znajdzie go w przyszłości :cool3: . Dzisiaj został wyściskany i wyprzytulany za wszystkie "czasy".

Posted

[quote name='kalina5648']anica te twoje trzymanie kciuków pomogło juz nie mam gorączki ;)
tak się cieszę! .... fajnie byłoby...gdyby tak zawsze spełniały się moje życzenia , zapewniam że byłabym tylko dobrą wróżką :)
Cieszę się ,że oczy Maxia nadal błyszczą radością... pomimo pobytu w schronisku..

Posted

[quote name='Isadora7']Max ma zdublowane ogloszenie na SOS DLA JAMNIKÓ poprzednie o tórym tu gdzies pisałam http://jamniki.eadopcje.org/psiak/650 deaktywowałam, zostaje to wstawione dzisiaj czyli http://jamniki.eadopcje.org/psiak/809 ale bardzo proszę wpisac moze na pierwsza stronę. Zrobiłam jak przy ID650 promowanie.

Pomyśłe o jakimś tekscie i zrobie mu w tygodniu newsa na stronie.

Dziękuję bardzo za inf. :) linka umieściłam w pierwszym poście :) MAX DO DOMKU!!!!