Paula95 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 A mogliby sprawdzić dom?:) Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :( Quote
faith35 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Dziewczyny, suczka Cane Corso potrzebuje pilnie transportu z Leszna (lub Poznania) do Białogardu! Na BDT. Jeśli wyjeżdżacie na wakacje, albo znacie kogo, kto mógłby "podrzucić" sunię to proszę o info. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682 Przepraszam, wiem, że post nie na miejscu.. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Paula95 napisał(a):A mogliby sprawdzić dom?:) Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :( Tak sprawdzą, najpewniej jutro będzie już po wizycie:) A ja znów przytulam Maxiunia i mam nadzieję dziewczyny, że robicie wszystko, żeby Maxio w niedzielę pojechał do domku:) Błagam Was!!! Quote
kalina5648 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Robimy co w naszej mocy Saruniu :multi: Jest to impreza na wielką skalę. Dzieciaki będą się świetnie bawić. Każdy z nas piecze coś smaczenego ja z Basią zajmujemy się domowymi wypiekami. Balony, serpentyny i wiele innych. Quote
kalina5648 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Przedstawiam Wam mój wkaład w niedzielną imprezę. Są to kolorowe psiaki :) Musze Wam powiedzieć , że to nie jeste taka prosta sprawa już kilka mi popękało ( same czerwone ) Oto kilka zdjęć. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Maxiu - buziole:) Ja mam nadzieję, że już od niedzieli będziesz grzał doopsko w swoim nowym domku Kochany - trzymam kciukasy:):):) Quote
kalina5648 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Maxiu - buziole:) Ja mam nadzieję, że już od niedzieli będziesz grzał doopsko w swoim nowym domku Kochany - trzymam kciukasy:):):) My też mamy taka nadzieję dziś właśnie jadę odwiedzić Maxa :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 I o tam u Maxia Kalinko? Przygotowany do drogi na niedzielę? Mam nadzieję, że Go ode mnie wyściskałaś:) [h=2][/h] [quote name='Paula95']A mogliby sprawdzić dom?:smile: Ja pisałam do fundacji dobermanków, ale jeszcze mi nie odp. Poczekałabym do wieczora, czy odp. Bo zależy mi na czasie. Pani miałaby transport w sobotę,bo później Czoko musiałaby jeszcze długo czekać... :-( A wracając do Czoko... http://tablica.pl/oferta/przecudna-dobermanka-czoko-szuka-najwspanialszego-domu-IDRwol.html#09c06f82;r:;s wizyta wypadła bardzo, bardzo dobrze i jak wszystko dobrze pójdzie Czoko będzie już w niedzielę w swoim nowym domku! Wszyscy czekają tam na Nią z utęsknieniem!!! Quote
kalina5648 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 U Maxa dobrze :) wczoraj próbowałam mu zrobić nowe fotki jednak strasznie się wiercił, a potem jeszcze dostał jedzenie więc o patrzeniu w obiektyw już nie było mowy. Dzisiaj nie ma mnie w schronie bo jestem chora :placz:. Mam nadzieję, że do jutra mi się polepszy i pojadę na te drzwi otwarte. Trzymajcie kciuki. Quote
anica Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 kalina5648 napisał(a):Robimy co w naszej mocy Saruniu :multi: Jest to impreza na wielką skalę. Dzieciaki będą się świetnie bawić. Każdy z nas piecze coś smaczenego ja z Basią zajmujemy się domowymi wypiekami. Balony, serpentyny i wiele innych.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jesteście Wspaniałe :angel: kalinko trzymamy kciuki :kciuki:Zdrówka zatem! i powodzenia Czoko:thumbs: Quote
kalina5648 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 anica napisał(a)::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jesteście Wspaniałe :angel: kalinko trzymamy kciuki :kciuki:Zdrówka zatem! i powodzenia Czoko:thumbs: anica te twoje trzymanie kciuków pomogło juz nie mam gorączki ;) Quote
Basieńka1997 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Saruniu, Czoko wczoraj wyruszyła w drogę do nowego domku! :loveu: Wczoraj i dzisiaj byłam w schronisku. :) Wyściskałam Maxia od wszystkich. Na do widzenia dostał też troszkę puszeczki. :) Quote
anica Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jutro trzymamy mocno kciuki za Maxia :kciuki: Maxiu , pokaż się chłopaku ! ostatnio tyle ,udanych adopcji.. niech i dla Ciebie zaświeci słoneczko :fadein::kiss_2: Basieńka dobrze ,że jesteś!!!! :multi: Wspaniałego Życia ,Czoko!... Quote
kalina5648 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Jutro wielki dzień :) Max jak i inne psiaki musi się dobrze zaprezętować :) Trzymajcie kciuki i za Maxia i za inne psiaki i za to aby do naszego schrona przyjechały tłumy. Oczywiście zaraz po tej imprezie w skrucie streszcze przebieg wydarzeń :) Mam nadzieję, że wpadne tu jutro z dobrą nowiną . :loveu: Quote
Paula95 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Basieńka1997 napisał(a):Saruniu, Czoko wczoraj wyruszyła w drogę do nowego domku! :loveu: Wczoraj i dzisiaj byłam w schronisku. :) Wyściskałam Maxia od wszystkich. Na do widzenia dostał też troszkę puszeczki. :) Basia, ale Czoko jest nadal z nami:) Jedzie jutro. Miałaś na myśli pewnie Molly. ;p Quote
kalina5648 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Paula95 napisał(a):Basia, ale Czoko jest nadal z nami:) Jedzie jutro. Miałaś na myśli pewnie Molly. ;p Właśnie też mnie to zdziwiło bo od Ciebie i właśnie od Basi dowiedziałam się, że Czoko jedzie jutro:) Co tam jeden dzień w tą czy w tamtą ważne, że wreszcie pojedzie do domu gdzie już na zawsze będzie kochana :) Quote
Basieńka1997 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 O Matko! :) Strasznie przepraszam.. :( Już wszystko mi się kręci. :) Myślałam o Molly, a pisałam o Czoko.. :) Quote
kalina5648 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!! Do schrona przyjechało mnóstwo ludzi :multi: . Ja namęczyłam się z balonami jednak się opłacało. Wszyscy byli zachwyceni naszymi psiakami. Większość osób zatrzymywało się przy kojcach i chociaż przez chwilkę zajmowało się naszymi podopiecznymi. Dzieci rysowały psiaki i powiem Wam, że nasz Max został uwieczniony kilka razy. Najbardziej rozbawiła i wzruszyła mnie malutka dziewczynka, która bardzo chciała rysować. Kiedy zapytałam ją kogo narysuje odparła " MOJEGO MAXIA" :loveu:. Tak jak obiecałm zamieszczam foreczki :) Prosze jaki nasz Maxik zadowolony :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Kochane dziewczyny! Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że mogłam pomóc z adopcją Czoko... Wiem, z relacji Ali i Irka (którzy sami mają parę dobermanów), że domek Czoko jest super!!! Najważniejsze, że dziewczynka jest już u siebie, bo co by nie mówić, nawet najlepsze schronisko - takie jak wasze, to jednak zawsze tylko schronisko.... Jak przeczytałam wpis Kalinki "Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!!" to już miałam nadzieję, że i Maxiunio pojechał do domku...Jednak nie, a szkoda....A ta malutka dziewczynka, która rysowała "mojego Maxia", to pewnie była z Rodzicami?! I co Oni na to? Maxiuniu, bardzo ciepło Cię przytulam kochany, śliczny, uśmiechnięty (mimo wszystko) chłopczyku:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!! Quote
kalina5648 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Kochane dziewczyny! Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że mogłam pomóc z adopcją Czoko... Wiem, z relacji Ali i Irka (którzy sami mają parę dobermanów), że domek Czoko jest super!!! Najważniejsze, że dziewczynka jest już u siebie, bo co by nie mówić, nawet najlepsze schronisko - takie jak wasze, to jednak zawsze tylko schronisko.... Jak przeczytałam wpis Kalinki "Dzisiejsze dni otwarte ogłaszam za UDANE!!!!!!" to już miałam nadzieję, że i Maxiunio pojechał do domku...Jednak nie, a szkoda....A ta malutka dziewczynka, która rysowała "mojego Maxia", to pewnie była z Rodzicami?! I co Oni na to? Maxiuniu, bardzo ciepło Cię przytulam kochany, śliczny, uśmiechnięty (mimo wszystko) chłopczyku:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!! Tak ta dziewczynka Marcelinka była z rodzicami jednak państwo maja już swojego pieska ;) Mimo to, że Maxik teraz nie znalazł doku nie oznacza to że nie znajdzie go w przyszłości :cool3: . Dzisiaj został wyściskany i wyprzytulany za wszystkie "czasy". Quote
Isadora7 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Max ma zdublowane ogloszenie na SOS DLA JAMNIKÓ poprzednie o tórym tu gdzies pisałam http://jamniki.eadopcje.org/psiak/650 deaktywowałam, zostaje to wstawione dzisiaj czyli http://jamniki.eadopcje.org/psiak/809 ale bardzo proszę wpisac moze na pierwsza stronę. Zrobiłam jak przy ID650 promowanie. Pomyśłe o jakimś tekscie i zrobie mu w tygodniu newsa na stronie. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [FONT=comic sans ms] Maxiuniu[/FONT]... [FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych,dni i nowego domku!!![/FONT] Quote
anica Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='kalina5648']anica te twoje trzymanie kciuków pomogło juz nie mam gorączki ;) tak się cieszę! .... fajnie byłoby...gdyby tak zawsze spełniały się moje życzenia , zapewniam że byłabym tylko dobrą wróżką :) Cieszę się ,że oczy Maxia nadal błyszczą radością... pomimo pobytu w schronisku.. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Maxiuniu Kochany - takie masz radosne i poczciwe te oczęta.... Quote
kalina5648 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Isadora7']Max ma zdublowane ogloszenie na SOS DLA JAMNIKÓ poprzednie o tórym tu gdzies pisałam http://jamniki.eadopcje.org/psiak/650 deaktywowałam, zostaje to wstawione dzisiaj czyli http://jamniki.eadopcje.org/psiak/809 ale bardzo proszę wpisac moze na pierwsza stronę. Zrobiłam jak przy ID650 promowanie. Pomyśłe o jakimś tekscie i zrobie mu w tygodniu newsa na stronie. Dziękuję bardzo za inf. :) linka umieściłam w pierwszym poście :) MAX DO DOMKU!!!! Quote
Recommended Posts