kalina5648 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Jeszcze śliczny plakacik zrobiony przez ciocie fochu :loveu: Niedługo trafi do drukarni i może jakiś chętny w końcu się znajdzie ;) Quote
_Dunaj_ Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Dłogo to trwa, ale trzeba wierzyć, że domek się znajdzie. Nie zaglądam często bo czasu brakuje, ale pamiętam Quote
kalina5648 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 _Dunaj_ napisał(a):Dłogo to trwa, ale trzeba wierzyć, że domek się znajdzie. Nie zaglądam często bo czasu brakuje, ale pamiętam Oczywiście rozumiem, ale i tak super że jak masz czas to wpadasz :p Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Cześć Maxiuniu:) Ty sobie spisz, a ja o Ciebie zaglądam... Przytulam:) Quote
anica Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Maxiuniu plakacik masz super! :) pięknie widać Twoje oczki , musi...musi.. wreszcie ktoś Ciebie pokochać! ... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cześć Maxiulku:) i co tam u Ciebie? Jak sobie radzisz w te upały Skarbku? Przytulam Cię i razem z Tobą czekam na Twój domek:) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Witaj Maxiuniu:) Wiesz Kochany, ja wciąż zacięcie szukam Ci domku... pokazuje tu i tam, opowiadam o Tobie... fajnie byłoby gdyby udało Ci się jechać z Lalunią.... Basia dzisiaj przyjedzie do Ciebie i wytuli Cię ode mnie:) Quote
anica Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 i ode mnie też proszę , przytulaski dla Maxiunia :) i szepnę na uszko ,że ciocia Sarunia bardzo ... bardzo... szuka... szuka.. szuka! no to jak ma być?! ... Musi być dobrze!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dobrej nocki Maxiuniu Kochaniutki:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
anica Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dzień dobry Maxiuniu kochany :loveu: tak pięknie ciocia Sarunia utuliła Ciebie do snu...mam nadzieję ,że miałeś wspaniały sen , o domku ... Twoim domku!:ghost_2: Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
kalina5648 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Max wyściskany i wyprzytulany :p jutro powtóreczka :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kalina5648 napisał(a):Max wyściskany i wyprzytulany :p jutro powtóreczka :) Dzięki Kalinko, ale wiesz, co mi się marzy??? Że wejdę któregoś dnia na wątek Maxia i przeczytam Twój wpis, że Maxiunio ma domek... ech... Kalinko, wyściskaj Maxiunia:calus:, wyprzytulaj, wycałuj:buzi:... tak okrutnie mi żal tego psiaczka:shake: I może porób Mu jakieś nowe zdjęcia, to poaktualizowałabym Jego ogłoszenia, wklejając nowe fotki... A może jakiś filmik? Choćby malutki, taki jak u Laluni.... zawsze to inaczej spojrzeć takiej sierotce prosto w oczęta... Kalinko, proszę:modla::modla::modla:!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 I co tam u Maxia? Kalinko, masz jakieś nowe wieści? Quote
kalina5648 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):I co tam u Maxia? Kalinko, masz jakieś nowe wieści? Postaram się porobić jakieś nowe zdjęcia :) U Maxia wszystko w pożądku strasznie było wczoraj gorąco jednak nie odmówił spacerku. Powiem Wam, że do schrona wczoraj jechałam rowerem bo mi opiekun uciekł.Do schrona mom około 9 km w jedną strone. Jednak opłacało się :) 1 lipca w naszym schronie są "drzwi otwarte" może wtedy ktoś go wypatrzy i pokocha. Quote
anica Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Niedzielne odwiedzinki :) Maxiuniu ,popatrz jak Ciebie cioteczki kochają... 9km w jedną stronę rowerem?...toż to miłość prawdziwa! :) no pewnikiem zasłużyłeś maleńki... to wspaniały pomysł..." drzwi otwarte"... będziemy trzymać kciuki ... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='kalina5648']Postaram się porobić jakieś nowe zdjęcia :) U Maxia wszystko w pożądku strasznie było wczoraj gorąco jednak nie odmówił spacerku. Powiem Wam, że do schrona wczoraj jechałam rowerem bo mi opiekun uciekł.Do schrona mom około 9 km w jedną strone. Jednak opłacało się :) 1 lipca w naszym schronie są "drzwi otwarte" może wtedy ktoś go wypatrzy i pokocha. [quote name='Isadora7']Niedzielne odwiedzinki :smile: Maxiuniu ,popatrz jak Ciebie cioteczki kochają... 9km w jedną stronę rowerem?...toż to miłość prawdziwa! :smile: no pewnikiem zasłużyłeś maleńki... to wspaniały pomysł..." drzwi otwarte"... będziemy trzymać kciuki ... Tak pomysł wspaniały!!!!!!!!!!!!! I kciuki będziemy trzymać bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Kalinko, a może by Maxiunia, jakoś specjalnie "wypromować"? Może w jakiejś delegacji powitalnej przy bramie schroniska (o ile taką przewidujecie) z np bandamką na szyi "szukam domu"? Maxiuniu! Przytulam Cię Słoneczko:buzi::buzi::buzi: - jesteś w moim serduchu Skrzacie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!! Quote
kalina5648 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak pomysł wspaniały!!!!!!!!!!!!! I kciuki będziemy trzymać bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Kalinko, a może by Maxiunia, jakoś specjalnie "wypromować"? Może w jakiejś delegacji powitalnej przy bramie schroniska (o ile taką przewidujecie) z np bandamką na szyi "szukam domu"? Maxiuniu! Przytulam Cię Słoneczko:buzi::buzi::buzi: - jesteś w moim serduchu Skrzacie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!! Właśnie ostatnio nasze schronisko nabyło zielone bandamki z właśnie takim napisem. To dobry pomysł z tą delegacją .Na tych drzwiach otwartych dzieciaki będą malować na kostce nasze psiaki i może Max wystąpi jako model kto wie? :loveu: Quote
Paula95 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Mamy nadzieję, że na drzwiach otwartych ktoś wypatrzy naszego Maxia. Saruniu, a Tobie nie brakuje machającego, szczęśliwego ogonka? Może Maxiu byłby dla Ciebie idealny. Tak mi tylko przeszła przez głowę myśl...:) Quote
kalina5648 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Kochani a oto nasz śliczny i niepowtarzalny plakacik zapraszający na Drzwi otwarte. Chce Was wszystkich serdecnie na nie zaprosć. Quote
anica Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Wow ! Super plakat! :) na pewno , nie da się przejść koło plakatu obojętnie :) widać ,że dużo serca jest tu włożone :klacz::klacz::klacz: jestem tak zauroczona ,że pozwolę sobie pokazać jako wzorzec ,(może inni też skorzystają z pomysłu)... wolontariuszką w Ostródzie.. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Paula95']Mamy nadzieję, że na drzwiach otwartych ktoś wypatrzy naszego Maxia. Saruniu, a Tobie nie brakuje machającego, szczęśliwego ogonka? Może Maxiu byłby dla Ciebie idealny. Tak mi tylko przeszła przez głowę myśl...:smile: Ach Pauluniu, najchętniej wzięłabym Maxia i jeszcze kilka innych jamniczych sierotek ale muszę być realistką... Po śmierci mojej Saruni(*) - 12-to letniej jamnisi, którą przygarnęłam jako szczeniaczka porzuconego zimą 1998/1999 na cmentarzu, jeszcze bardziej otworzyłam się na pomoc potrzebującym psiakom... W domu mam jamniczkę Korę zaadoptowaną 13 lipca 2010r, jamnika Nero zaadoptowanego 28 kwietnia 2011 i kotka Killerka przywiezionego przez całą Polskę (mieszkam na południu)... 4 lata temu znad morza.... jakiś sk**** przywiązał kocinę w lesie, my daliśmy Mu wolność i jak się potem okazało też i dom... chciał z nami przyjechać, więc przyjechał:) i tak sobie żyje w zgodzie z psami (tymczasowymi również), nasz kochany (jak Go nazywamy) psikotek:) Pozwolę sobie ich wkleić: A tu kotek z naszą tymczasowiczką (dobeczką) Luną:) Skoro już "zaśmieciłam" wątek Maxia (mam nadzieję, że mi wybaczy), to powiedz mi kalinko, czy jest jeszcze u Was ta dobeczka Czoko? Maxieńku, a dla Ciebie ode mnie dużo, dużo przytulaków Kochany:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paula95 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Saruniu, a ja myślałam, że aktualnie nie masz psiaczka, dlatego tak zapytałam. Cudne stadko!!! A co do Czoko, to nadal mieszka u nas. Mam chętny dom w miejscowości Czerwionka-Leszczyny. Ktoś może znalazłby się do wizyty? :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pauluś, zaraz obok mieszkają Ludzie, którzy adoptowali ode mnie Lunię, skontaktować się z Nimi? Quote
Recommended Posts