Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Dłogo to trwa, ale trzeba wierzyć, że domek się znajdzie. Nie zaglądam często bo czasu brakuje, ale pamiętam

Oczywiście rozumiem, ale i tak super że jak masz czas to wpadasz :p

Posted

Witaj Maxiuniu:)
Wiesz Kochany, ja wciąż zacięcie szukam Ci domku... pokazuje tu i tam, opowiadam o Tobie... fajnie byłoby gdyby udało Ci się jechać z Lalunią....
Basia dzisiaj przyjedzie do Ciebie i wytuli Cię ode mnie:)

Posted

i ode mnie też proszę , przytulaski dla Maxiunia :)
i szepnę na uszko ,że ciocia Sarunia bardzo ... bardzo... szuka... szuka.. szuka!
no to jak ma być?! ... Musi być dobrze!!!!!!!

Posted

Dzień dobry Maxiuniu kochany :loveu:
tak pięknie ciocia Sarunia utuliła Ciebie do snu...mam nadzieję ,że miałeś wspaniały sen , o domku ... Twoim domku!:ghost_2:

Posted

kalina5648 napisał(a):
Max wyściskany i wyprzytulany :p jutro powtóreczka :)

Dzięki Kalinko, ale wiesz, co mi się marzy???
Że wejdę któregoś dnia na wątek Maxia i przeczytam Twój wpis, że Maxiunio ma domek... ech...
Kalinko, wyściskaj Maxiunia:calus:, wyprzytulaj, wycałuj:buzi:... tak okrutnie mi żal tego psiaczka:shake:
I może porób Mu jakieś nowe zdjęcia, to poaktualizowałabym Jego ogłoszenia, wklejając nowe fotki...
A może jakiś filmik? Choćby malutki, taki jak u Laluni.... zawsze to inaczej spojrzeć takiej sierotce prosto w oczęta... Kalinko, proszę:modla::modla::modla:!!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I co tam u Maxia?
Kalinko, masz jakieś nowe wieści?

Postaram się porobić jakieś nowe zdjęcia :) U Maxia wszystko w pożądku strasznie było wczoraj gorąco jednak nie odmówił spacerku. Powiem Wam, że do schrona wczoraj jechałam rowerem bo mi opiekun uciekł.Do schrona mom około 9 km w jedną strone. Jednak opłacało się :) 1 lipca w naszym schronie są "drzwi otwarte" może wtedy ktoś go wypatrzy i pokocha.

Posted

Niedzielne odwiedzinki :)
Maxiuniu ,popatrz jak Ciebie cioteczki kochają... 9km w jedną stronę rowerem?...toż to miłość prawdziwa! :)
no pewnikiem zasłużyłeś maleńki...
to wspaniały pomysł..." drzwi otwarte"...
będziemy trzymać kciuki ...

Posted

[quote name='kalina5648']Postaram się porobić jakieś nowe zdjęcia :) U Maxia wszystko w pożądku strasznie było wczoraj gorąco jednak nie odmówił spacerku. Powiem Wam, że do schrona wczoraj jechałam rowerem bo mi opiekun uciekł.Do schrona mom około 9 km w jedną strone. Jednak opłacało się :) 1 lipca w naszym schronie są "drzwi otwarte" może wtedy ktoś go wypatrzy i pokocha.
[quote name='Isadora7']Niedzielne odwiedzinki :smile:
Maxiuniu ,popatrz jak Ciebie cioteczki kochają... 9km w jedną stronę rowerem?...toż to miłość prawdziwa! :smile:
no pewnikiem zasłużyłeś maleńki...
to wspaniały pomysł..." drzwi otwarte"...
będziemy trzymać kciuki ...

Tak pomysł wspaniały!!!!!!!!!!!!! I kciuki będziemy trzymać bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!!
Kalinko, a może by Maxiunia, jakoś specjalnie "wypromować"?
Może w jakiejś delegacji powitalnej przy bramie schroniska (o ile taką przewidujecie) z np bandamką na szyi "szukam domu"?

Maxiuniu! Przytulam Cię Słoneczko:buzi::buzi::buzi: - jesteś w moim serduchu Skrzacie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Tak pomysł wspaniały!!!!!!!!!!!!! I kciuki będziemy trzymać bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!!
Kalinko, a może by Maxiunia, jakoś specjalnie "wypromować"?
Może w jakiejś delegacji powitalnej przy bramie schroniska (o ile taką przewidujecie) z np bandamką na szyi "szukam domu"?

Maxiuniu! Przytulam Cię Słoneczko:buzi::buzi::buzi: - jesteś w moim serduchu Skrzacie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!

Właśnie ostatnio nasze schronisko nabyło zielone bandamki z właśnie takim napisem. To dobry pomysł z tą delegacją .Na tych drzwiach otwartych dzieciaki będą malować na kostce nasze psiaki i może Max wystąpi jako model kto wie? :loveu:

Posted

Mamy nadzieję, że na drzwiach otwartych ktoś wypatrzy naszego Maxia.

Saruniu, a Tobie nie brakuje machającego, szczęśliwego ogonka? Może Maxiu byłby dla Ciebie idealny. Tak mi tylko przeszła przez głowę myśl...:)

Posted

Wow ! Super plakat! :)
na pewno , nie da się przejść koło plakatu obojętnie :)
widać ,że dużo serca jest tu włożone :klacz::klacz::klacz:
jestem tak zauroczona ,że pozwolę sobie pokazać jako wzorzec ,(może inni też skorzystają z pomysłu)... wolontariuszką w Ostródzie..

Posted

[quote name='Paula95']Mamy nadzieję, że na drzwiach otwartych ktoś wypatrzy naszego Maxia.

Saruniu, a Tobie nie brakuje machającego, szczęśliwego ogonka? Może Maxiu byłby dla Ciebie idealny. Tak mi tylko przeszła przez głowę myśl...:smile:

Ach Pauluniu, najchętniej wzięłabym Maxia i jeszcze kilka innych jamniczych sierotek ale muszę być realistką...

Po śmierci mojej Saruni(*) - 12-to letniej jamnisi, którą przygarnęłam jako szczeniaczka porzuconego zimą 1998/1999 na cmentarzu,
jeszcze bardziej otworzyłam się na pomoc potrzebującym psiakom...
W domu mam jamniczkę Korę zaadoptowaną 13 lipca 2010r, jamnika Nero zaadoptowanego 28 kwietnia 2011 i kotka Killerka przywiezionego przez całą Polskę (mieszkam na południu)... 4 lata temu znad morza.... jakiś sk**** przywiązał kocinę w lesie, my daliśmy Mu wolność i jak się potem okazało też i dom...
chciał z nami przyjechać, więc przyjechał:) i tak sobie żyje w zgodzie z psami (tymczasowymi również), nasz kochany (jak Go nazywamy) psikotek:)
Pozwolę sobie ich wkleić:

A tu kotek z naszą tymczasowiczką (dobeczką) Luną:)

Skoro już "zaśmieciłam" wątek Maxia (mam nadzieję, że mi wybaczy), to powiedz mi kalinko, czy jest jeszcze u Was ta dobeczka Czoko?

Maxieńku, a dla Ciebie ode mnie dużo, dużo przytulaków Kochany:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Saruniu, a ja myślałam, że aktualnie nie masz psiaczka, dlatego tak zapytałam. Cudne stadko!!!

A co do Czoko, to nadal mieszka u nas. Mam chętny dom w miejscowości Czerwionka-Leszczyny. Ktoś może znalazłby się do wizyty? :)