Basieńka1997 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):O Twoją rękę będę się modlić, ale może spotkacie na spacerku kogoś, kto pokocha Maxia od pierwszego wejrzenia i Maxio już nie wróci do schronu............. Ukochaj Go mocno ode mnie i kup Mu też ode mnie jakieś smaczki - prześlę Ci parę grosików dla Niego, dobrze? Podaj mi tylko na priv nr konta:) Poszła PW. Saruniu jeszcze raz strasznie Ci dziękuję! Maxiu będzie jutro w siódmym niebie! :loveu: Quote
PACZEK Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Noc nie noc Maxinka do góry na pierwszą pozycję hoooopsa!:multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Basieńka1997 napisał(a):Poszła PW. Saruniu jeszcze raz strasznie Ci dziękuję! Maxiu będzie jutro w siódmym niebie! :loveu: W poniedziałek poleci przelew:) A Ty Maxiulku do domku Kochany Szkrabie - schron, to nie jest miejsce dla Ciebie!!! Quote
kalina5648 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Kochani wybaczcie za tą długą nieobecność jednak znów problemy z internetem mnie męczą, na szczeście widze jesteście cały czas z Maxiem i wspieracie jego wątek wspaniałymi komentarzami. Dziękuję że do niego zaglądacie :) Quote
PACZEK Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Isadora7 napisał(a):Zaglądam do Maksia na dobranoc :lol: A ja na dzień dobry! Quote
pędzelopka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Trzeba cierpliwie czekać i pokazywać chłopaka. Na pewno nadejdzie i jego kolej :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Basieńka1997 napisał(a):Poszła PW. Saruniu jeszcze raz strasznie Ci dziękuję! Maxiu będzie jutro w siódmym niebie! :loveu: Basiu pewnie byłaś dzisiaj u Maxuinia - a może masz jakieś nowe foteczki??? A może chłopak znalazł domek przy niedzieli? Napisz nam, co u Niego.... pliiiiiiisssssssssssssss Maxiuniu - mizianeczka dla Ciebie Skarbie nasz!!!! Quote
kalina5648 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Nie niestey nikt o Maxia się nie pytał :( Quote
Basieńka1997 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Basiu pewnie byłaś dzisiaj u Maxuinia - a może masz jakieś nowe foteczki??? A może chłopak znalazł domek przy niedzieli? Napisz nam, co u Niego.... pliiiiiiisssssssssssssss Maxiuniu - mizianeczka dla Ciebie Skarbie nasz!!!! Dzisiaj przejazdem wstąpiłam do schroniska. :) Maxiuniu jak zwykle radosny. :) Była nawet jedna rodzina zainteresowana psinką, ale taka nie za fajna, więc może nawet lepiej, że się rozmyśliła.. ;) Maxiuniu zasłużył na najcudowniejszy domek na świecie, a nie na jakieś stare podwórko i spanie w kotłowni.. Zdjęcia Maxiowi porobię w czwartek. :) I oczywiście muszę mu kupić te obiecane smaczki od Ciebie. :) Chociaż dzisiaj i tak dostał ode mnie całą puszeczkę. :) Ale Maxiu łakomczuch nigdy nie ma dosyć.. :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Odwiedzam Maxiunia:) Masz rację Basiu - Maxio zasługuje na najlepszy domek, i ja ufam, że właśnie taki znajdzie!!! Z niecierpliwością zatem czekam na nowe foteczki Maxiunia.... Pieniążki dla Niego już do Ciebie poleciały - mam nadzieję, że jutro, albo pojutrze najpóźniej już będą:) Quote
jhet Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Zaglądam do Maxiorka :) Myslałam, że maluch już może w domku siedzi, a tu ciągle nic ;( Domki jakieś ślepe chyba są, takiego cudnego chłopaka nie dostrzegać.. :shake: Quote
kalina5648 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 jhet napisał(a):Zaglądam do Maxiorka :) Myslałam, że maluch już może w domku siedzi, a tu ciągle nic ;( Domki jakieś ślepe chyba są, takiego cudnego chłopaka nie dostrzegać.. :shake: Też tak sądzę :/ Taki Max jest wspaniały a tu nikt o niego nie pyta :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ale nam dogo porobiło.... tyle bezcennych wpisów, tyle fotek.... Maxiuniu - do domku Maluchu, do domku Kochany!!! Quote
kalina5648 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Ale nam dogo porobiło.... tyle bezcennych wpisów, tyle fotek.... Maxiuniu - do domku Maluchu, do domku Kochany!!! Mi też te zmiany się nie podobają wszystkie zdjęcia Maxia poznikały :/ Quote
kalina5648 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 kochani coś się tu pusto zrobiło :/ Quote
Sarunia-Niunia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jestem u Maluszka, choć na dogo zajrzałam tylko na chwilę, żeby wysłać konieczne pw.... Od śmierci mojego Bonusia(*) nie mam nawet siły tu zaglądać i patrzeć na tę krzywdę tych wszystkich sierot.... Nasz Bonuś(*) był tak kochany i uwielbiany przez nas i tak nagle od nas odszedł..... strasznie, okrutnie to boli........ Quote
Basieńka1997 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Jestem u Maluszka, choć na dogo zajrzałam tylko na chwilę, żeby wysłać konieczne pw.... Od śmierci mojego Bonusia(*) nie mam nawet siły tu zaglądać i patrzeć na tę krzywdę tych wszystkich sierot.... Nasz Bonuś(*) był tak kochany i uwielbiany przez nas i tak nagle od nas odszedł..... strasznie, okrutnie to boli........ Strasznie mi przykro.. :( Quote
Basieńka1997 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 kalina5648 napisał(a):Basia a co z tą niespodzianką? Tak jak ci mówiłam dzisiaj przez telefon.. Aparat padł.. :( Ale nie martw się coś wymyślę! :) Quote
kalina5648 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Kochani pragnę was poinformować , że u naszego Maxia wszystko w pożądku jest bardzo wesoły i uwielbia wspólne gonitwy na wybiegu:multi:. Miałyśmy z Basią zrobione kilka foteczek i nawet nagrany filmik jak się bawi (upsss miałąm tego nie mówić , to miała być niespodzianka :oops:) Jednak nie wiem kiedy je dodamy ponieważ ten aparat się popsuł. Jedynie martwi mnie to, że na wątku od jakiegoś czasu nikt się odzywa :-(.Może tak jakieś małe "mizianko" od kogoś dla Maxia ? Quote
Pyrdka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja miziam Maxiulka i mocno tulę do serducha :lol: Quote
Basieńka1997 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Kalina, proszę przytul ode mnie Maxia w piątek i sobotę.. :) Ja niestety rozchorowałam się na dobre i nie wiem kiedy zagoszczę w schronisku.. :( Wizyta PA u Państwa od Kortiny już jutro! :loveu: Trzymaj kciuki! ;) Quote
Recommended Posts