Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Brodnicy(woj. kujawsko-pomorskie) trafiła śliczna sunia podobna do owczarka kaukazkiego.:-(
Psina ma ok. 9 miesięcy, jest bardzo żywa i wesoła, choć lgnie do człowieka i pragnie miłości.:-( Niestety nie jest sterylizowana, bo schronu na to nie stać. Nie wykazuje żadnej agresji ani w stosunku do innych psów czy kotów ani do ludzi.
Szukamy dla niej domku z ogrodem, którego mogłaby pilnować i dawać radość swoim właścicielom w zamian za miłość, ciepłą budę i dobre jedzonko;)

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłoby super!Ja nie mam jeszcze konta...
Wieczorem wkleję zdjecia z dzisiejszej wizyty u psiny. Byłysmy na godzinnym spacerku, gdzie sunia wyszalała się za wszystkie czasy:)Jest urocza i kochana, ładnie bawiła sie z druga suczka,która była z nami. Sunia jest bardzo żywiołowa, więc za toważysza musi mieć wesołego psiaka, bo inaczej zameczy swoja miłościa:)
Smutne, jest,że schroniskowe psiaki nie umieja bawić sie piłeczką, choć sunia biegała za nia jak jej rzucałam:)
Jest super psiakiem- niech ktoś ja pokocha dopuki jest młoda....

Posted

[email protected]
664738858
wkejam z hittdoga może się przyda!!:( zach -pom)
BARDZO PILNE!!!
Wezmę badz kupię za niewielką kwotę szczeniaka(do 6 mcy) mieszanca z duzych ras typu owczarek niemiecki ,bernardyn czy kaukas.potrzebuje psa do pilnowania obejsia rasa niewazna!

Posted

a ci moi co chcieli pieska - nie spodobała im się :placz::placz::placz::placz: a tak ją reklamowałam!!!!!!!!! - może trzeba jej zrobić bardziej wyzażne zdjęcia, żeby mordkę było widać.............

Posted

Dokładnie, nie wiem co się dzieje, nikt sie nie zgłasza- nie wliczając tego pana:angryy:
Martwię sie bardzo,bo to fajna psina, łagodna i otwarta do ludzi, nie jest w ogóle agresywna...gdybym miała ogrodzenie w okół domu to bym sama ja wzięła, a to dopiero w maju:( a nie zaryzykuję ucieczki...

Posted

Dziś byłyśmy na spacerze....jejku jaka ona jest wesoła i taka szcześliwa gdy może obcować z człowiekiem.:p Wybiegała sie znowu-jest takim małym wariatem-tak się cieszyła,ze biegała wkółko:) Na smyczy ciagnie jak cholera:)
Jest bardzo przyjazna w stosunku do innych psów...
Udało mi sie przenieść ja do innego wolnego boksu-wiekszego, gdzie nie będzie musiała walczyc o jedzenie i budę...
To jest wspaniały pies-czy nikt nie chce psa do ogrodu?Ona da naprawdę wiele radości!!!!:placz::placz: