Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Do schroniska w Brodnicy(woj. kujawsko-pomorskie) trafiła śliczna sunia podobna do owczarka kaukazkiego.:-( Psina ma ok. 9 miesięcy, jest bardzo żywa i wesoła, choć lgnie do człowieka i pragnie miłości.:-( Niestety nie jest sterylizowana, bo schronu na to nie stać. Nie wykazuje żadnej agresji ani w stosunku do innych psów czy kotów ani do ludzi. Szukamy dla niej domku z ogrodem, którego mogłaby pilnować i dawać radość swoim właścicielom w zamian za miłość, ciepłą budę i dobre jedzonko;) Quote
agusiazet Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Niesamowita piękność!!! Wklej ją w dam dom były ze dwa ogłoszenia o poszukiwaniu dużych suczek jedno z podkarpacia, a drugie - nie pamiętam. Warto spróbować!!! Quote
Paola06 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I nikt nie zagląda do takiej pięknisi??? Szukamy ciepłego domku:) Quote
agusiazet Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Domek z ogródkiem i ciepłą budą pilnie potrzebny dla nadzwyczaj pięknej psiej panny!!! Quote
beka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Super dziewczynka. A może jakaś zaprzyjaźniona dogomaniaczka wystawi jej aukcje na allegro ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Byłoby super!Ja nie mam jeszcze konta... Wieczorem wkleję zdjecia z dzisiejszej wizyty u psiny. Byłysmy na godzinnym spacerku, gdzie sunia wyszalała się za wszystkie czasy:)Jest urocza i kochana, ładnie bawiła sie z druga suczka,która była z nami. Sunia jest bardzo żywiołowa, więc za toważysza musi mieć wesołego psiaka, bo inaczej zameczy swoja miłościa:) Smutne, jest,że schroniskowe psiaki nie umieja bawić sie piłeczką, choć sunia biegała za nia jak jej rzucałam:) Jest super psiakiem- niech ktoś ja pokocha dopuki jest młoda.... Quote
Paola06 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Piękna i przymilna suńcia szuka domku!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Nowe zdjątka śliczności:) Quote
saga_86 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [email protected] 664738858 wkejam z hittdoga może się przyda!!:( zach -pom) BARDZO PILNE!!! Wezmę badz kupię za niewielką kwotę szczeniaka(do 6 mcy) mieszanca z duzych ras typu owczarek niemiecki ,bernardyn czy kaukas.potrzebuje psa do pilnowania obejsia rasa niewazna! Quote
Luna007 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a ci moi co chcieli pieska - nie spodobała im się :placz::placz::placz::placz: a tak ją reklamowałam!!!!!!!!! - może trzeba jej zrobić bardziej wyzażne zdjęcia, żeby mordkę było widać............. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 :(:( nie bedziemy sie narzucać...jest duzo psiaków mam nadzieje,ze jakiegos wybiorą. Szukam dalej...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dokładnie, nie wiem co się dzieje, nikt sie nie zgłasza- nie wliczając tego pana:angryy: Martwię sie bardzo,bo to fajna psina, łagodna i otwarta do ludzi, nie jest w ogóle agresywna...gdybym miała ogrodzenie w okół domu to bym sama ja wzięła, a to dopiero w maju:( a nie zaryzykuję ucieczki... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Biedulka jest taka nie wybiegana:( dzis sobie pochasała bo byłam w schronie....tak bym chciała żeby znalazła w końcu dom!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dziś byłyśmy na spacerze....jejku jaka ona jest wesoła i taka szcześliwa gdy może obcować z człowiekiem.:p Wybiegała sie znowu-jest takim małym wariatem-tak się cieszyła,ze biegała wkółko:) Na smyczy ciagnie jak cholera:) Jest bardzo przyjazna w stosunku do innych psów... Udało mi sie przenieść ja do innego wolnego boksu-wiekszego, gdzie nie będzie musiała walczyc o jedzenie i budę... To jest wspaniały pies-czy nikt nie chce psa do ogrodu?Ona da naprawdę wiele radości!!!!:placz::placz: Quote
akucha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wracaj na pierwsza stronę!!! Niestty tylko tak mogę pomóc... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :( Juz nie wiem co robić, przecież z każdym dniem jej szanse na dom maleją.....teraz powinna go znaleźć! dopóki jest młoda i mozna ja wychować!!!! Dlaczego nikt nie chce tak pieknego psa? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Alba coraz lepiej chodzi na smyczy, juz tak nie ciagnie...byłysmy na spacerku:) To jest naprawdę bardzo zywiołowy psiak:)Potrafi wymęczyć:) Niestety zaprowadzanie jej z powrotem do boksu to tragedia..... Quote
Recommended Posts