Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym tygodniu miałam chyba z 5 telefonów od osób zainteresowanych i chcących adoptować Albę.....niestety nikt nie przyjechał:(
Mam cały czas kontakt z Greven-w szczecinie tez sa 2 osoby zainteresowane, tylko ta odległość:(Zawsze jak jade do schronu to mam stracha ,ze jej tam nie będzie i,ze ktos ja wziął nie wiadomo w jakie warunki...u nas nie ma rezerwowania psiaków(chyba ,ze jakby mi ktos zadzwonił ze jutro przyjezdza to tyle moge poprosic aby przetrzymali)-brakuje juz boksów i adopcje sa bardzo potrzebne:(

Posted

jest takie ryzyko ale miejmy nadzieję że tylko ci odpowiedzialni fatygują się do schronisk/ choć wiem że tak nie jest niestety/ i zabiorą ślicznotke, widzisz ja swojego pierwszego piesa ze schronu zabrałam 10 lat temu przeszedł ze mną przeprowadzkę i wiele innego i trwamy razem

Posted

Ania a u was w schronie tez takie fatalne warunki
jak w innych o których sie tu czyta na DGM(złe żywienie, bicie, usypianie?)

Ja jestem dobrej mysli i nadzieji ze Alba to młody piekny psiak
i domek wspaniały znajdzie!
Głowa do góry!

Posted

Nie, na szczęście u nas jest w miarę normalnie- choc zawsze mogłoby byc lepiej...na pewno nie ma bicia, psiaki dostaja dobre jedzenie i nawet smakołyki, a co do usypiania, to niestety ale zdarza się(psy chore i bardzo agresywne nie maja szans na zycie w schronie).
U nas jest problem z pracownikami- chodzi mi o ilosc , jest tylko dwóch a to za mało na 70 psów. Z wolontariuszy tylko ja sama...i jestem tylko 2 razy w tyg....czasem mi ręce juz opadaja, a w tym tyg. przywieziono 4 psy:(

Posted

Tak, jak mówiłam - mam pewny dom dla Alby, ale trzeba by było zrobić adopcję na odległość i zorganizować transport, bo pan nie może zostawić sklepu i przyjechać po psa.

Aniu?

Posted

Pan jest z Chojny, to między Szczecinem a Gorzowem, więc pies mógłby dojechać tylko do Szczecina, lub przynajmniej gdzieś w tamte okolice - wtedy albo ja - albo pan w miarę możliwości czasowych - wyjechałby po suńkę.