Viz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kto zaadoptuję grzeczniutką i kochaną Albę? :loveu: Quote
Viz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 W górę Alba! Może to dziś ktoś Cię dojrzy? :multi: Quote
Niewiasta_21 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moge jedynie pokazac ta sunie ludziom którzy szukaja młodego kaukaza.Jak cos dam znac. Quote
Viz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Trzymam kciuki! A nóż się spodoba. :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Biednej Albie stało sie cos w przednia łapkę, bo kuleje. Podejrzewam, że pewnie źle skoczyła ...ale nie piszczy jak biega, więc chyba nic strasznego sie nie stało. Rozmawiałam juz z wetem i kazał dac narazie cos przeciwbólowego-jesli to nic powaznego, to powinno przejsc. Alba jest wspaniała, taka radosna i zywa...tak bardzo prosze w jej imieniu o dom!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Jest jedna zainteresowana osoba Alba, tylko musze zrobic test na koty:) Ale niestety z tego co zauwazyłam , to Alba nie przepada za tymi zwierzętami-lubi je gonić......no ale zobaczymy w piatek po tescie:) Quote
beka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Piękna, młoda i dalej bezdomna... A czy ona ma aukcje na alegro - może jakaś ciotka by pomogła??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Alba jest na allegro...jest spore zainteresowanie, ale nikt konkretnie sie nie odezwał:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Alba nadal w schronie:(Biedna jeszcze cały czas kuleje na przednia noge-dostała leki...mam tylko nadzieje,ze to nie dysplazja...jesli nie przejdzie to zabiore ja jakos na prześwietlenie. Dzis mielismy prawdziwy test na koty-Alba zdała go na 6:)Nie chciała go zagryźć, odchodziła od niego sama:) To kochana sunia, niestety chyba zmarniała troche... Quote
beka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Z tą łapka to może żle stanęła. Moja sunia kiedy w zabawie też zle stanęła na łapę. Długo kulała aż zrobiłam prześwietlenie które niczego nie wykazało. Nadciągnęła scięgna, przeszło samo. Mma nadzieję że suni tez to minie. Nie pamiętam czy ona jest na allegro? I gdzie jeszcze była ogłaszana? Jest śliczna napewno kogoś zauroczy. To kwestia czasu:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Tez myslę,ze poprostu źle staneła- ona strasznie skacze w tym boksie....w sumie to chyba troszke jednak mniej kulała niz ostatnio... Sunia jest na allegro i w moich regionalnych ogłoszeniach, a takze pokazuję ja zainteresowanym w przygarne psa..dziewczyny tez ja gdzies ogłaszały. Czekam na odpowiedz pewnej pani,która była zainteresowana...ale na razie cisza:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Odpisała mi ta pani, z która wczesniej rozmawiałam na temat Alby i dla której robiłam test z kotem:p-czekam na decyzje , bo musi teraz porozmawiac z rodziną....:kciuki: Trzymajcie kciuki, a jesli sie uda to będzie prosba o pomoc w transporcie bo ta pani jest z drugiego końca polski;) Quote
Lavaa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 i co z decyzja/ a to ci Ci pisałam na pw jak to widzisz? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Na decyzje cały czas czekam...a co do pw, to nie odpisała mi ta dziewczyna, a wysłałam do niej maila.. Quote
Lavaa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pokasowałam trochę swoich postów aby zmniejszyc ilość stron i nie robić tasiemca (tak jak na innych forach) Quote
beka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 I jak tam sytuacja z sunią?? Domek jest? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Jutro jade do schronu, to zobacze jak Alba sie czuje-jak jej łapka...moze uda sie zrobic zdjecia jak dotrze tam tez pewna osoba z aparatem:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ta pani , która myslała o Albie chyba wezmie jednak psa z ligoty...bliżej.Z jednej strony mi smutno a z drugiej ciesze sie,ze inny psiak znajdzie dom:) Albie przeszło juz z ta łapką!!!! Kochana moja jest taka piekna i dzielna!!! Zrobiłam jej dzis parę zdjęć ale musze poczekac az zostana mi przesłane na maila -wtedy od razu wstawię. Nie wiem juz dlaczego nie mozna jej znaleźć domu... Quote
Dusza Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Podniose śliczności Czemu ja nie moge wiecej niż dwa psiaki??? GUPIO Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 wskakuj na góre maleństwo:) Quote
Recommended Posts