Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biednej Albie stało sie cos w przednia łapkę, bo kuleje. Podejrzewam, że pewnie źle skoczyła ...ale nie piszczy jak biega, więc chyba nic strasznego sie nie stało. Rozmawiałam juz z wetem i kazał dac narazie cos przeciwbólowego-jesli to nic powaznego, to powinno przejsc.
Alba jest wspaniała, taka radosna i zywa...tak bardzo prosze w jej imieniu o dom!!!!

Posted

Alba nadal w schronie:(Biedna jeszcze cały czas kuleje na przednia noge-dostała leki...mam tylko nadzieje,ze to nie dysplazja...jesli nie przejdzie to zabiore ja jakos na prześwietlenie.
Dzis mielismy prawdziwy test na koty-Alba zdała go na 6:)Nie chciała go zagryźć, odchodziła od niego sama:)
To kochana sunia, niestety chyba zmarniała troche...

Posted

Z tą łapka to może żle stanęła. Moja sunia kiedy w zabawie też zle stanęła na łapę. Długo kulała aż zrobiłam prześwietlenie które niczego nie wykazało. Nadciągnęła scięgna, przeszło samo. Mma nadzieję że suni tez to minie.
Nie pamiętam czy ona jest na allegro?
I gdzie jeszcze była ogłaszana?
Jest śliczna napewno kogoś zauroczy. To kwestia czasu:)

Posted

Tez myslę,ze poprostu źle staneła- ona strasznie skacze w tym boksie....w sumie to chyba troszke jednak mniej kulała niz ostatnio...
Sunia jest na allegro i w moich regionalnych ogłoszeniach, a takze pokazuję ja zainteresowanym w przygarne psa..dziewczyny tez ja gdzies ogłaszały.
Czekam na odpowiedz pewnej pani,która była zainteresowana...ale na razie cisza:(

Posted

Odpisała mi ta pani, z która wczesniej rozmawiałam na temat Alby i dla której robiłam test z kotem:p-czekam na decyzje , bo musi teraz porozmawiac z rodziną....:kciuki:
Trzymajcie kciuki, a jesli sie uda to będzie prosba o pomoc w transporcie bo ta pani jest z drugiego końca polski;)

Posted

Ta pani , która myslała o Albie chyba wezmie jednak psa z ligoty...bliżej.Z jednej strony mi smutno a z drugiej ciesze sie,ze inny psiak znajdzie dom:)
Albie przeszło juz z ta łapką!!!! Kochana moja jest taka piekna i dzielna!!!
Zrobiłam jej dzis parę zdjęć ale musze poczekac az zostana mi przesłane na maila -wtedy od razu wstawię.
Nie wiem juz dlaczego nie mozna jej znaleźć domu...