Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam.Mam problem z używaniem komputera,nic z niego nie rozumiem,ale za to chcę Albę...nie Agusię :)
Proszę o podanie adresu schroniska...
Mam 14 letnią,bardzo chorą suczkę,krzyżówkę niemieckiego z kaukazem. Chcę zaadoptować Albę.Mogę ją odebrać w w przyszłym tygodniu. Mam domek i działkę. Myślę,że 745 m2 jej wystarczy :)
Nie lubię zwierząt przy budzie. Mój pies mieszka w domu. prosze też o informację,czy mam się przygotować finansowo.

Posted

KatarzynaLuzano

Napisz coś o sobie:lol:
Chcemy wiedzieć u kogo Albunia zamieszka:multi:
Skąd wiesz o naszym skarbie?
Skąd jesteś?
Hurra jest domek!!!

Posted

Dostała dzis jeszcze dwa maile odnosnie adopcji suni- z allegro. Dwie panie sie zastanawiają....
Powiem szczerze,ze Alba zostanie wydana pierwszej osobie , która rzeczywiście przyjedzie i ja weźmie. Nie będę jej juz trzymac dla kogos, bo niestety dwa razy już nic z tego nie wyszło. Ja nikogo nie oceniam, że obiecuje a potem nie bierze-ale czasem wystepuja rózne zyciowe sprawy niezalezne od nas i w rezultacie nie mozna np. wziac psa....
Także kto pierwszy ten lepszy - jak to mówią:)

Posted

Nie jest wysterylizowana i w schronie nie będzie na pewno, bo nie ma na to pieniedzy.....umowa adopcyjna schroniskowa tez tego nie wymaga, więc wszystko zalezy od osoby, która ja weźmie. Ja oczywiście wolałabym aby sunia została poddana temu zabiegowi, ale nic nie moge zrobic...przecież z tego powodu nie będzie jeszcze rok czy dwa siedziała w schronie az beda fundusze na sterylkę...Jesli sunia poszłaby do odpowiedzianej osoby to byłabym spokojna....to trudna sytuacja, ale co robić?:(

Posted

Czytałam tylko 1-szą stronę i nie wiem, czy w międzyczasie nie doszły nowe informacje, ale ja mam dom dla kaukaza (miałam wziąć Jogę ze Szczecina, ale mnie nastraszyli agresją) - tylko pies musi być super łagodny wobec ludzi, bo tam są dzieci. Pies mieszkałby na podwórzu w docieplonej budzie. O sterylizację osobiście zadbam.
Dodam, że jeśli macie coś na oku, to ten mój dom może poczekać, im się nie spieszy.

W razie czego kontakt 502 309 385.

Posted

Trzymam kciuki piękoności!!!

Najlepszy domek znajdziemy!
Ania+Milva i Ulver bardzo proszę o buzie w nosek i mizianko dla Albuni!
Czekamy na wieści może fotki!

Posted

Alba jak tylko mnie wypatrzy ,ze jestem w schronie, to tak długo szczeka i piszczy az z nia nie wyjde na spacer:)Ma teraz kolezanke w boksie...W sumie ładnie sie dogadują , tylko czasem jest starcie o jedzenie-jak to w schronie. Alba ma duzy apetyt:)