Greven Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dom jest (nawet dwa konkurujące o psa), ale transportu nie ma. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Transport do Szczecina pilnie!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Transport do torunia by był:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Greven czy na prawde nie ma mozliwości aby któras z tych rodzin przyjechała po sunie- jesli im tak mocno by zalezało to powinni przyjechać- ja bym tak zrobiła.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Co tu tak pusto-nikt nie zagląda.... Quote
Dusza Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zagląda zadląda tylko pomysłu na transport nie ma:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Tak z transportem będzie cięzko.... Quote
Greven Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aniu, pierwsza rodzina jest niezmotoryzowana (chłopak pożycza od brata samochód, ale to rzęch, który absolutnie nie nadaje się na trasę), a ten pan, który - wydaje mi się - może zapewnić suce jeszcze lepsze warunki i do którego chciałabym ją wyekspediować, prowadzi rodzinny sklep i na razie nie jest w stanie wyrwać się na kilkanaście godzin. Dowiedziałam się jednak, że ma jechać po syna pod Warszawę - stąd pytanie: czy to aby nie na trasie, lub chociaż blisko? Może w ten sposób mógłby suczkę odebrać ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Rozumiem.... Niestety Warszawa to zupełnie nie po drodze(do mnie jakies 3 godziny drogi)-z tego co pamietam do mnie trzeba jechac przez Bydgoszcz... Jutro będę w schronie-zobacze czy ona w ogóle jeszcze tam jest. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Alba została adoptowana!!! [SIZE=2]Albe adoptował pewien pan do domku z ogrodem-do sąsiedniego miasteczka.Nie było mnie przy adopcji, bo to stało sie w sobote, ale mam nadzieję,ze wszystko bedzie dobrze i sunia będzie szczęśliwa:p Pracownik mówił,ze facet w porzadku sie wydawał, więc jestem w miare spokojna.... Trochę smutno mi dzis było,ze nie miałam okazji sie pożegnać i iść z nia na spacer-ale Alba jest pewnie teraz szczęsliwa i hasa sobie po ogrodzie:p Quote
Dusza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: HURRRRA!!!!! Ciesze sie bardzo mam nadzieje ze juz jest szczesliwa i to bedzie odpowiedni domek! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts