Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 A u Alby cały czas cisza....nie ma żadnych maili ani telefonów:( Może robie cos źle-przeciez az niepojete jest zeby nikt nie chciała takiego psa!!!!! Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Taka pięknota:) Szuka domku,puk,puk.............. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Jak dobrze pójdzie to Alba jutro pojedzie do nowego domku:multi: Dzis byłam w schronie i przyjechały 2 dziewczyny po pieska....w tamtym tyg. umarła im sunia na raka.Wybrały taka mała sunie biedulke ,smutna i zastraszona przez inne psiaki....no i powiedziały, ze tata by chciał duzego jakiegos. Pokazałam Albe i od razu miłość zakwitła:loveu: Niestety nie miały jak jej zabrać...i dopiero jutro moga podjechać-oby sie tylko rodzina nie rozmysliła:cool1: Alba będzie w brodnicy, więc moge ja odwiedzac. Bedzie miała ogród i dom do dyspozycji, opieke weterynaryjna i miłość:p Jutro dam znać czy wszystko sie udało!!!!! Quote
Dusza Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jaka radosna wiadomośc na koniec paskudnego dnia!:thumbs: :thumbs: Bede trzymała kciuki! super ze domek mozliwy do obejrzenia bo po watkach nie udanych adopcji na dogo jestem bardzo ostrożna! Ania+Milva i Ulver - bardzo sie ciesze! Prosze daj jutro znać! Bedziemy czekać! Karina Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Wiecie co? Mam dość!!!! Mam dosc ludzi!!! Nie przyjechali po nią ani sie nie odezwali....poczekam do jutra jeszcze:(A tacy ok sie wydawali.... Jeszcze jeden pan z torunia była zainteresowany, ale nie ma jak po nia przyjechać...ja tez nie mam mozliwości transportu... Quote
Dusza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jezeli sie nie odezwą to może nie byłby dobry domek dla Skarba a piękności powinna znaleźć jak najlepszy domeczek! Moze im cos wypadło nie łam sie moze coś z tego bedzie! Pozdrawiam i nadal trzymam kciuki! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tez mam taka nadzieje, ale mogliby zadzwonic chociaż..... Quote
Dusza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ania+Milva i Ulver Tak sobie mysle ze ludzie ktorzy nie byli nigdy w ten sposb zaangazowani w adopcje psiaka, nawet sobie nie zdaja sprawy ze tu KTOS CZEKA na ich decyzje i mysla sobie hmmm dzisiaj nie zdazylem no to moze jutro albo pojutrze... a Ty czekasz.... a psiak czeka.... a on sobie nie zdaje sprawy.... Ale mysle ze sie ulozy :thumbs: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tak...masz racje . My tu tacy trochę szaleńcy jesteśmy:)Taki dogomaniacki dom wariatów na tle psiaków:) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 czemu nikt nie chce takiej pieknosci :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziś śniła mi się Alba!!! Miałam ja zabrać do siebie aby Ulver miał sie z kim bawić:( Jak ja bym chciała żeby to na prawdę było możliwe:( Quote
Ela_and_Krzys Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 sliczna sunia zajrzalam kiedys na ten watek i bylam pewna ze natychmiast znajdzie dom mlodziutka, zdrowa, wesola, lagodna, sliczna a tu nic :( Quote
Dusza Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 czekamy na domek dla ślicznotki! Domek musi być super! Quote
Recommended Posts