Jump to content
Dogomania

KRAKóW!! Porzucona dobermanka!!!Wiedziala gdzie sie przyblakac-ZOSTAJE!!:)

Recommended Posts

Posted

cypisek miał byc koszmarnym pozeraczem kotów, jak kot ucieka to pies go goni -dziwne byloby gdyby bylo inaczej
cypisek jak poszedł do domu - zobaczyl kotke z bliska został obfuczany i dzis kotka mu wylizuje głowe.

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja uwielbiam koty, to nic że uwarzają się za królów świata, ja moge usługiwać;) Całować koci koci łapki, i koci koci uszka itd

3 osoby obserwóją aukcje, oby w końcy ktoś się zdecydował! Ona jest taka ładna...

Posted

moja mama, ktora spedzila dzisiaj sporo czasu na dogomanii byla pod wrazeniem w ile slow i postow mozna ubrac brak wiadomosci
watek jest nieczytelny dla ludzi z zewnatrz

Posted

zawarte sa w nim wszytskie inf jakie mamy na biezaco
mysle ,ze malo ktory watek jest czytelny dla ludzi z zewnatrz...idea przewodnia jest chyba jasna:dobermanka szuka domu i inf o niej sa podane

Posted

Na poprzednije stronie jest tylko o kotach, karusia zaktualizuj 1 strone bo informacje sa rozsiane po calym watku, niewiele osob ma czas przebrnac przez 20 stron

Posted

U suni wszytsko w porzadku...Panstwo zaprosili nawet trenera ,ktory bedzie staral sie im pomoc w kwestii smyczy...psina zna komendy siad itp, jest ulozona i widac ze ktos ja tresowal,,,ale na smyczy ani rusz...nie ma szans..Panstwo chca wiedziec jak postepowac,,,naprawde dobrze zajmuja sie nia i choc mowia wprost, ze doswiadczenia nie maja wcale to robia co moga...w zwiazku z tym sterylka jest problemem bo nie da sie jej na razie przewiesc...ale moze doswiadczona osoba pomoze...
a poza tym sunia jest podobno przekochana tylko musi sie do kogos przyzwyczaic..czasem sie jeszcze boi...
aha no i jeszcze wskazna osoba majaca duzo czasu, bo sunia kocha towarzystwo