kiwi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cypisek miał byc koszmarnym pozeraczem kotów, jak kot ucieka to pies go goni -dziwne byloby gdyby bylo inaczej cypisek jak poszedł do domu - zobaczyl kotke z bliska został obfuczany i dzis kotka mu wylizuje głowe. Quote
black sheep Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja uwielbiam koty, to nic że uwarzają się za królów świata, ja moge usługiwać;) Całować koci koci łapki, i koci koci uszka itd 3 osoby obserwóją aukcje, oby w końcy ktoś się zdecydował! Ona jest taka ładna... Quote
kiwi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 moja mama, ktora spedzila dzisiaj sporo czasu na dogomanii byla pod wrazeniem w ile slow i postow mozna ubrac brak wiadomosci watek jest nieczytelny dla ludzi z zewnatrz Quote
karusiap Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 zawarte sa w nim wszytskie inf jakie mamy na biezaco mysle ,ze malo ktory watek jest czytelny dla ludzi z zewnatrz...idea przewodnia jest chyba jasna:dobermanka szuka domu i inf o niej sa podane Quote
kiwi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Na poprzednije stronie jest tylko o kotach, karusia zaktualizuj 1 strone bo informacje sa rozsiane po calym watku, niewiele osob ma czas przebrnac przez 20 stron Quote
karusiap Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 ok zaraz poszperam miedzy postami,czego sie w miedzyczasie podowiadywalismy i uaktualnie Quote
karusiap Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 no wlasnie wczoraj nie udalo mi sie dodzwonic,bede dzis dzwonila i dam znac:) Quote
karusiap Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 U suni wszytsko w porzadku...Panstwo zaprosili nawet trenera ,ktory bedzie staral sie im pomoc w kwestii smyczy...psina zna komendy siad itp, jest ulozona i widac ze ktos ja tresowal,,,ale na smyczy ani rusz...nie ma szans..Panstwo chca wiedziec jak postepowac,,,naprawde dobrze zajmuja sie nia i choc mowia wprost, ze doswiadczenia nie maja wcale to robia co moga...w zwiazku z tym sterylka jest problemem bo nie da sie jej na razie przewiesc...ale moze doswiadczona osoba pomoze... a poza tym sunia jest podobno przekochana tylko musi sie do kogos przyzwyczaic..czasem sie jeszcze boi... aha no i jeszcze wskazna osoba majaca duzo czasu, bo sunia kocha towarzystwo Quote
black sheep Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 taka fajna sunia... 5 osób aukcje obserwuje, nie wiem dlaczego nikt nie dzwoni, ani nie pisze... Quote
black sheep Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 taka fajna sunia... 5 osób aukcje obserwuje, nie wiem dlaczego nikt nie dzwoni, ani nie pisze... Quote
aisaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Więc dobre wieści, teraz domku szukamy...dobrego, który będzie miał dla niuni czas... Quote
karusiap Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 no i potwierdzila Pani wet ze ma okolo 2 lat ( nie wiem czy juz to pisalam) kurcze ona bardzo potrzebuje stabilizacji... Quote
aisaK Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Stabilizacji, miłości, domu....na to czeka ta młoda, piekna suczka... Quote
black sheep Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Miśka pokazuj się! Domek potrzebny, i to prędko! Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Oki, też gdzieś porozwieszam, w końcu weekend w Krakowie...:/ Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nio zawiatam w pt, mam dużo spraw do załtwienia;) Pani się upomina o info o Puszku:) Aha, właśnie skończyła się aukcja Miśki, rozumiem, że mam wznowić?? Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wznowiłam suńke, tutaj Zrobiłam rameczkę, żeby lepiej było widać;) Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ah wiem, taka jestem zdolna i wogóle;) Quote
aisaK Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bardzo zdolna, a dobunia prześliczna! Może tym razem znajdzie się ten kochający domek! Quote
Recommended Posts