Jump to content
Dogomania

Staruszek jamnik czeka w schronisku na pomoc!!Już w BDT u Celina 12. Sopel za TM ...

Recommended Posts

Posted

Dziś Drania Małego nie mizam.....zarządziłam kąpiel jamników,moje grzecznie dały się wyszorować,Sopel dał się włożyć do wanny ale namoczony z warkoleniem uciekła mi z wanny,aby dokończyć dzieła założyłam Mu kaganiec....co się napyskował to Jego.Ania zdążyła pstryknąć jedną fotkę jak Go wyciągałam z wanny...dam później.Po osuszeniu ręcznikiem,ściągnęłam kaganiec i....Sopel z zębami rzucił się na Fokusa....za moje winy oberwał Młody..:shake:.Czas już najwyższy był kąpać,ściekało dość brudu...dziś ładna pogoda-nie ma duchoty,słonko świeci.....Za karę został zamknięty w pokoju,nie odzywam się do Drania Małego,chociaż teraz przymila się,ociera jak kot o nogi.....jestem OBRAŻONA!!!!!

[COLOR=#ffa500]Ciekawe jak długo wytrzymam....[/COLOR]

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ta Jego schiza pewnie ma związek z przeżyciami....może jakiś młody,gdy się błąkał zaatakował GO??? Może wygonili Malusiego z domu ,bo nowy piesek się pojawił???:shake:

Żal mi Fokusa,bo Młodzian stara się Sopelka unikać,jak Ten łazi za NIM-udaje,że Go nie widzi,wręcz odwraca główkę.....Sopelka mi żal....ma w sobioe takie pokłady miłości,radości,energii.....kocham GO i tak......ale na razie OBRAZIŁAM się na całego.....

Posted

Ej Sopelek, Sopelek - nie dokuczaj Fokusiowi, On taki Słodziak jest...
Musisz być grzeczny, przecież wszyscy Cię kochają i Fokusik też... a jak Selin się obrazi naprawdę? Co wtedy zrobisz Gargamelu, Ty...

Posted

u mnie jest na odwrót to młodszy Pik zwalczał staruszka pierwszy rok był ciężki walczyli szkoda mówić a teraz się kochają a czasem tolerują

Posted

[quote name='Celina12']Ta Jego schiza pewnie ma związek z przeżyciami....może jakiś młody,gdy się błąkał zaatakował GO??? Może wygonili Malusiego z domu ,bo nowy piesek się pojawił???:shake:

Żal mi Fokusa,bo Młodzian stara się Sopelka unikać,jak Ten łazi za NIM-udaje,że Go nie widzi,wręcz odwraca główkę.....Sopelka mi żal....ma w sobioe takie pokłady miłości,radości,energii.....kocham GO i tak......ale na razie OBRAZIŁAM się na całego.....[/QUOTE]

i ja myślę ,że to przeszłość!?... cięęęęężka sprawa! :shake: żal jednego i drugiego chłopaka!
... dobrze ,że Ty wiesz Celiniu jak z Nim postępować....

Posted

Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż....i jakoś zainteresowania NIM ni ma

Posted

[quote name='Celina12']Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż...[COLOR=#800080][B].i jakoś zainteresowania NIM ni ma[/B][/COLOR][/QUOTE]

Celiniu, może porobimy jakieś ogłoszenia? Choć... już sama nie wiem...

Posted

[quote name='Celina12']Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż....i jakoś zainteresowania NIM ni ma[/QUOTE]

Dobra znajde przez weekend chwilke postaram sie zrobic garstunie ogłoszonek

Posted

Celinko zerknij na to ogłoszenie i proszę uwagi (literówki już zauważyłam) merytoryczne. Jak już będzie wszystko ustalone puszcze na innych serwidach.
[url]http://tablica.pl/oferta/srebrzysty-pan-jamnik-czeka-na-kacik-miejsce-w-fotelu-i-na-kolanach-czlowieka-ID1tsyw.html[/url]

Posted (edited)

Dobrze jest Dorotko.....dziękuję...tyle tylko,że jakoś źle mi z tym,że dłużej nie może u mnie zostać....czy można to zmienić na to,że właściwie to potrzeba Mu Człowieka i Domku-bez innych psiaków.

Edited by Celina12
Posted

[quote name='Celina12']Dobrze jest Dorotko.....dziękuję...tyle tylko,że jakoś źle mi z tym,że dłużej nie może u mnie zostać....czy można to zmienić na to,że właściwie to potrzeba Mu Człowieka i Domku-bez innych psiaków.[/QUOTE]

Celinko zmienione i następne będę robić wg tego. Linki podam na wątku oczywiście.

Posted

Dzięki Dorotko.....

Pan i Władca....

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/f61f63b4c0626f33med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/c30e58e398845837med.jpg[/IMG]

:diabloti::diabloti:

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/0f5070573ea75030med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/9e7506188ccc2c78med.jpg[/IMG]

Posted

Isadora, ale masz avatar - padłam!!!! :)
Sopel się zemścił za "złe", które mu Celinka wyrządziła. U mnie było tak z kotką - najpierw ją Małż miętolił "na siłę", a jak puścił - "mściła" się na pierwszym napotkanym... psie :)

Posted (edited)

... nie wszystko do końca łapię?... z tą zemstą Sopelka?...ale avatar Isadory wymiata!!! to fakt :)
no... i na co Ci to warkolenie było?... Oj Sopelku ,Sopelku!...

Edited by anica
Posted

Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol:

Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus

Posted

[quote name='Celina12']Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol:

Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus[/QUOTE]
aaaaa A teraz pojęłam :D Dziękuję Celinko :lol:
ciężko myślę :oops:
trzeba przyznać ,że potrafi Isadora nas zaskoczyć:hmmmm:

Posted

[quote name='Nutusia']Isadora, ale masz avatar - padłam!!!! :)
Sopel się zemścił za "złe", które mu Celinka wyrządziła. U mnie było tak z kotką - najpierw ją Małż miętolił "na siłę", a jak puścił - "mściła" się na pierwszym napotkanym... psie :)[/QUOTE]

Nutusia przeciez mnie znasz osobiście nie rozumiem zdziwienia - powinnaś poznać że to ja :evil_lol:

[quote name='Celina12']Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol:

Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus[/QUOTE]

Celinko dzisiaj kolejny rzucik ogłoszeń zrobię dla Sopelunia. Wczoraj Rambuś był bardzo autystyczny i na dodatek 7 razy mi poszczał :(

[quote name='anica']aaaaa A teraz pojęłam :D Dziękuję Celinko :lol:
ciężko myślę :oops:
trzeba przyznać ,że potrafi Isadora nas zaskoczyć:hmmmm:[/QUOTE]

Uwielbiam niespodzianki robić.

Posted

[quote name='keakea']Rambo, kuffa, co Ty Dorocie odstawiasz, NO??? Baaaaaaaczność, do formy wróć!!!

R(rrr)ulon[/QUOTE]

Chopie bo ja dawno nie miałem werrrflona i staram się.
R(rrr)ambo

Posted

[quote name='Isadora7']Nutusia przeciez mnie znasz osobiście nie rozumiem zdziwienia - powinnaś poznać że to ja :evil_lol:[/QUOTE]

No tak... twarz jakaś znajoma... tylko to cygaro mnie zmyliło!!! ;)