Celina12 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dziś Drania Małego nie mizam.....zarządziłam kąpiel jamników,moje grzecznie dały się wyszorować,Sopel dał się włożyć do wanny ale namoczony z warkoleniem uciekła mi z wanny,aby dokończyć dzieła założyłam Mu kaganiec....co się napyskował to Jego.Ania zdążyła pstryknąć jedną fotkę jak Go wyciągałam z wanny...dam później.Po osuszeniu ręcznikiem,ściągnęłam kaganiec i....Sopel z zębami rzucił się na Fokusa....za moje winy oberwał Młody..:shake:.Czas już najwyższy był kąpać,ściekało dość brudu...dziś ładna pogoda-nie ma duchoty,słonko świeci.....Za karę został zamknięty w pokoju,nie odzywam się do Drania Małego,chociaż teraz przymila się,ociera jak kot o nogi.....jestem OBRAŻONA!!!!! [COLOR=#ffa500]Ciekawe jak długo wytrzymam....[/COLOR] Quote
Isadora7 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Soper dzwońcu ja kiedyś przyjadę i pogonię R(rrr)ambo Quote
Celina12 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ta Jego schiza pewnie ma związek z przeżyciami....może jakiś młody,gdy się błąkał zaatakował GO??? Może wygonili Malusiego z domu ,bo nowy piesek się pojawił???:shake: Żal mi Fokusa,bo Młodzian stara się Sopelka unikać,jak Ten łazi za NIM-udaje,że Go nie widzi,wręcz odwraca główkę.....Sopelka mi żal....ma w sobioe takie pokłady miłości,radości,energii.....kocham GO i tak......ale na razie OBRAZIŁAM się na całego..... Quote
Isadora7 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 W sumie obaj są biedni. No ale masz rację ze pokazujesz Sopelciowi focha też. Musi utrwalać sobie że robi źle. Quote
Sarunia-Niunia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ej Sopelek, Sopelek - nie dokuczaj Fokusiowi, On taki Słodziak jest... Musisz być grzeczny, przecież wszyscy Cię kochają i Fokusik też... a jak Selin się obrazi naprawdę? Co wtedy zrobisz Gargamelu, Ty... Quote
Mika31 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 u mnie jest na odwrót to młodszy Pik zwalczał staruszka pierwszy rok był ciężki walczyli szkoda mówić a teraz się kochają a czasem tolerują Quote
anica Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Celina12']Ta Jego schiza pewnie ma związek z przeżyciami....może jakiś młody,gdy się błąkał zaatakował GO??? Może wygonili Malusiego z domu ,bo nowy piesek się pojawił???:shake: Żal mi Fokusa,bo Młodzian stara się Sopelka unikać,jak Ten łazi za NIM-udaje,że Go nie widzi,wręcz odwraca główkę.....Sopelka mi żal....ma w sobioe takie pokłady miłości,radości,energii.....kocham GO i tak......ale na razie OBRAZIŁAM się na całego.....[/QUOTE] i ja myślę ,że to przeszłość!?... cięęęęężka sprawa! :shake: żal jednego i drugiego chłopaka! ... dobrze ,że Ty wiesz Celiniu jak z Nim postępować.... Quote
Celina12 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż....i jakoś zainteresowania NIM ni ma Quote
Sarunia-Niunia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Celina12']Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż...[COLOR=#800080][B].i jakoś zainteresowania NIM ni ma[/B][/COLOR][/QUOTE] Celiniu, może porobimy jakieś ogłoszenia? Choć... już sama nie wiem... Quote
Isadora7 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Celina12']Właśnie,że do końca nie wiem jak postępować....Sopel na widok Fokusika warczy,zaraz chodzi za nim,szuka zaczepki.....po prostu muszę z tym żyć...:evil_lol:.....poza tym jest milutki,kochany...Jamnik do rany przyłóż....i jakoś zainteresowania NIM ni ma[/QUOTE] Dobra znajde przez weekend chwilke postaram sie zrobic garstunie ogłoszonek Quote
Isadora7 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Celinko zerknij na to ogłoszenie i proszę uwagi (literówki już zauważyłam) merytoryczne. Jak już będzie wszystko ustalone puszcze na innych serwidach. [url]http://tablica.pl/oferta/srebrzysty-pan-jamnik-czeka-na-kacik-miejsce-w-fotelu-i-na-kolanach-czlowieka-ID1tsyw.html[/url] Quote
Celina12 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) Dobrze jest Dorotko.....dziękuję...tyle tylko,że jakoś źle mi z tym,że dłużej nie może u mnie zostać....czy można to zmienić na to,że właściwie to potrzeba Mu Człowieka i Domku-bez innych psiaków. Edited August 26, 2012 by Celina12 Quote
Isadora7 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Celina12']Dobrze jest Dorotko.....dziękuję...tyle tylko,że jakoś źle mi z tym,że dłużej nie może u mnie zostać....czy można to zmienić na to,że właściwie to potrzeba Mu Człowieka i Domku-bez innych psiaków.[/QUOTE] Celinko zmienione i następne będę robić wg tego. Linki podam na wątku oczywiście. Quote
Celina12 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Dzięki Dorotko..... Pan i Władca.... [IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/f61f63b4c0626f33med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/c30e58e398845837med.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti: [IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/0f5070573ea75030med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/2186/9e7506188ccc2c78med.jpg[/IMG] Quote
keakea Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Sopel wygląda jak Rulon plus trochę więcej lukru :) Quote
Nutusia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Isadora, ale masz avatar - padłam!!!! :) Sopel się zemścił za "złe", które mu Celinka wyrządziła. U mnie było tak z kotką - najpierw ją Małż miętolił "na siłę", a jak puścił - "mściła" się na pierwszym napotkanym... psie :) Quote
anica Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) ... nie wszystko do końca łapię?... z tą zemstą Sopelka?...ale avatar Isadory wymiata!!! to fakt :) no... i na co Ci to warkolenie było?... Oj Sopelku ,Sopelku!... Edited August 27, 2012 by anica Quote
Celina12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol: Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus Quote
anica Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Celina12']Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol: Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus[/QUOTE] aaaaa A teraz pojęłam :D Dziękuję Celinko :lol: ciężko myślę :oops: trzeba przyznać ,że potrafi Isadora nas zaskoczyć:hmmmm: Quote
Isadora7 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Nutusia']Isadora, ale masz avatar - padłam!!!! :) Sopel się zemścił za "złe", które mu Celinka wyrządziła. U mnie było tak z kotką - najpierw ją Małż miętolił "na siłę", a jak puścił - "mściła" się na pierwszym napotkanym... psie :)[/QUOTE] Nutusia przeciez mnie znasz osobiście nie rozumiem zdziwienia - powinnaś poznać że to ja :evil_lol: [quote name='Celina12']Ja już kiedyś zastanawiałam się skąd Isadora bierze te avatary,,,,:evil_lol: Aniczko Kochana-Sopelek zemścił się za to,że GO wykąpałam i to w dodatku w kagańcu...bo za moje winy oberwała Fokus[/QUOTE] Celinko dzisiaj kolejny rzucik ogłoszeń zrobię dla Sopelunia. Wczoraj Rambuś był bardzo autystyczny i na dodatek 7 razy mi poszczał :( [quote name='anica']aaaaa A teraz pojęłam :D Dziękuję Celinko :lol: ciężko myślę :oops: trzeba przyznać ,że potrafi Isadora nas zaskoczyć:hmmmm:[/QUOTE] Uwielbiam niespodzianki robić. Quote
keakea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Rambo, kuffa, co Ty Dorocie odstawiasz, NO??? Baaaaaaaczność, do formy wróć!!! R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='keakea']Rambo, kuffa, co Ty Dorocie odstawiasz, NO??? Baaaaaaaczność, do formy wróć!!! R(rrr)ulon[/QUOTE] Chopie bo ja dawno nie miałem werrrflona i staram się. R(rrr)ambo Quote
Nutusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Isadora7']Nutusia przeciez mnie znasz osobiście nie rozumiem zdziwienia - powinnaś poznać że to ja :evil_lol:[/QUOTE] No tak... twarz jakaś znajoma... tylko to cygaro mnie zmyliło!!! ;) Quote
Recommended Posts