Jump to content
Dogomania

Staruszek jamnik czeka w schronisku na pomoc!!Już w BDT u Celina 12. Sopel za TM ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mika31']biedna Selin byłam tam w zeszłym roku totalne wygnajewo[/QUOTE]
To nie za dobrze ,chyba jest?!:icon_roc:

jak ja byłam w sanatorium , w Cieplicach , ordynator powtarzał ... bez pogody ducha...miłego nastroju... rehabilitacji...Nie będzie!:icon_roc:
lepiej żeby to powiedzenie się nie sprawdziło!..

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak, anica to niestety racja. Ale Selin powinna to zadupie wykorzystać również jako wyciszenie, bo w domu cały czas jak w ulu. Jest rozsądna więc stawiam, że będzie dobrze:lol::lol::lol:. Ja tez skorzystałabym i wreszcie przeczytała w spokoju parę książek, których normalnie we młynie domowym nie da się czytać. Całujemy mocno Selin :loveu::loveu::loveu:

Posted

[CENTER][COLOR=#ffa07a][FONT=comic sans ms][SIZE=5]
[B]Sopelku Kochany[/B][/SIZE][/FONT][B]...[/B][/COLOR]

[IMG]http://i1.fmix.pl/fmi1133/ca2623820010e4054ff05f8c[/IMG]

[COLOR=#ffa07a][SIZE=5][B][FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT][/B][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Sanatorium - jakie by nie było, to jednak odpoczynek, oderwanie się od codzienności (choć to akurat bywa trudne, bo się człowiek martwi jak sobie w domu radzą ;)), no i zawsze trochę zdrowia. Trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo jeszcze utrzymają nam te "przywileje"...

A przy okazji zaproszę Jamnikowe Ciocie do naszej nowo przybyłej OMC jamniczki ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/url]

Posted

Tak .. tak!... Celiniu ...korzystaj z tego sanatorium na maksa!
a my będziemy ,wysyłać Tobie wszystkie nasze dobre myśli...
to już chyba połowa?... czy dopiero pół?... kuruj się i wracaj ZDROWA!... oto Twoje zadanie!!!!:fadein:

Posted

Cześć Sopel, tu Rulon, jak Ci tam leci?

Moi Duzi też wyjeżdżają - na rurlop, czy jakoś tak - ale nie teraz, tylko potem - obiecali, że przyjdzie ciotka i będzie ze mną mieszkać, jak ich nie będzie. Ale ja i tak będę stęknił, czy jakoś tak...

Stęknisz, Sopel? A Dumcia, Pirek i Fokus stęknią?

Posted

I ja Ner(rrr)o Cię pocieszam Sopel... Będzie dobrze, Selin wróci już za 12 dni i Cię będzie przytulać, przytulać i przytulać!!!
A moi duzi (tak jak i duzi R(rrr)ulona) też jadą i ma do nas przyjechać babcia, będzie z nami mieszkać, wiesz?

Trzym się Sopel!!!

Posted

Ech ci duzi - albo by nie wyjeżdżali na te rurlopy, alby by brali psy ze sobą! Psy by ich z pewnością zabrały, gdyby wyjeżdżały. No, ale ludzie to okropni egoiści, co zostało dowiedzione naukowo...

Posted

[quote name='Nutusia']Ech ci duzi - albo by nie wyjeżdżali na te rurlopy, alby by brali psy ze sobą! Psy by ich z pewnością zabrały, gdyby wyjeżdżały. No, ale ludzie to okropni egoiści, co zostało dowiedzione naukowo...[/QUOTE]
Podpisuję się pod tym ;)
Sopluchna trzymaj się .... ciepło! ..w te upały ;):lol::eviltong:

Posted

No, i ja się też podpisuje pod tym, co mówi Nutusia, jednak wiem, jak bardzo w trakcie naszego tamtego rocznego urlopu Korcia i Nercio się namęczyli...
W domu przyzwyczajeni do biegania po ogrodzie, a tam, tylko na smyczkach... biedactwa...
Wcześniej, przez 12 lat swojego życia nasza Sarunia(*) zawsze z nami spędzała urlop, i nawet inna opcja nie była brana pod uwagę, jednak to była Niunia wychowana w bloku, nauczona bycia między innymi psiakami na spacerkach, Ona mogła wypoczywać bez smyczki...
Korcia i Nercio to "wolne ptaki" i strasznie ciężko było Im spędzić ponad 2 tygodnie na kompletnej uwięzi...

Zaglądam do Sopelusia i wszystkim Cioteczkom tu zaglądającym przesyłam pozdrowionka i buziaczki od Celinki:smile:
Do 16-go już coraz bliżej:smile::smile::smile:

Posted

[quote name='Nutusia']16-ty to piękny dzień będzie! Celinka wróci do Jamnikowa, a ja wreszcie rozpocznę urlop (w domu, z moimi ogonkami ;))[/QUOTE]

Echhh urlop... a co to jest?

Posted

Cześć Kochaniutki Sopelciu... już pewnie odliczasz wraz z Dumcią, Foksiem i Pirusiem dni do powrotu swojej ukochanej Pańci?!
No to powiem Ci (Twojemu rodzeństwu już podpowiedziałam) na uszko, że jeszcze tylko 5 dni, a w szóstym Wasza "Mamusia" już będzie z Wami:)
Ściskam Was - całą kochaną Czwórkę:):):)

Posted

Sopelciu, Ty już pewnie odliczasz dni do powrotu Twojej Mamusi...
A ja całuję Cię i mocno przytulam, bo wyjeżdżam i najpewniej nie będę miała dostępu do neta...
Dlatego moc mizianek na najbliższe dwa i pół tygodnia Kochany:loveu::loveu::loveu:!!!