anica Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Mika31']biedna Selin byłam tam w zeszłym roku totalne wygnajewo[/QUOTE] To nie za dobrze ,chyba jest?!:icon_roc: jak ja byłam w sanatorium , w Cieplicach , ordynator powtarzał ... bez pogody ducha...miłego nastroju... rehabilitacji...Nie będzie!:icon_roc: lepiej żeby to powiedzenie się nie sprawdziło!.. Quote
yunona Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tak, anica to niestety racja. Ale Selin powinna to zadupie wykorzystać również jako wyciszenie, bo w domu cały czas jak w ulu. Jest rozsądna więc stawiam, że będzie dobrze:lol::lol::lol:. Ja tez skorzystałabym i wreszcie przeczytała w spokoju parę książek, których normalnie we młynie domowym nie da się czytać. Całujemy mocno Selin :loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [CENTER][COLOR=#ffa07a][FONT=comic sans ms][SIZE=5] [B]Sopelku Kochany[/B][/SIZE][/FONT][B]...[/B][/COLOR] [IMG]http://i1.fmix.pl/fmi1133/ca2623820010e4054ff05f8c[/IMG] [COLOR=#ffa07a][SIZE=5][B][FONT=comic sans ms]...tylko samych radosnych, pełnych przysmaków dni!!![/FONT][/B][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Sanatorium - jakie by nie było, to jednak odpoczynek, oderwanie się od codzienności (choć to akurat bywa trudne, bo się człowiek martwi jak sobie w domu radzą ;)), no i zawsze trochę zdrowia. Trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo jeszcze utrzymają nam te "przywileje"... A przy okazji zaproszę Jamnikowe Ciocie do naszej nowo przybyłej OMC jamniczki ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591[/url] Quote
anica Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Tak .. tak!... Celiniu ...korzystaj z tego sanatorium na maksa! a my będziemy ,wysyłać Tobie wszystkie nasze dobre myśli... to już chyba połowa?... czy dopiero pół?... kuruj się i wracaj ZDROWA!... oto Twoje zadanie!!!!:fadein: Quote
anica Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Sopluchna mój stęskniony chłopaku... przytulam ciepło :buzi: wróci Twoja Selin... wróci do Ciebie!... Quote
keakea Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Cześć Sopel, tu Rulon, jak Ci tam leci? Moi Duzi też wyjeżdżają - na rurlop, czy jakoś tak - ale nie teraz, tylko potem - obiecali, że przyjdzie ciotka i będzie ze mną mieszkać, jak ich nie będzie. Ale ja i tak będę stęknił, czy jakoś tak... Stęknisz, Sopel? A Dumcia, Pirek i Fokus stęknią? Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 I ja Ner(rrr)o Cię pocieszam Sopel... Będzie dobrze, Selin wróci już za 12 dni i Cię będzie przytulać, przytulać i przytulać!!! A moi duzi (tak jak i duzi R(rrr)ulona) też jadą i ma do nas przyjechać babcia, będzie z nami mieszkać, wiesz? Trzym się Sopel!!! Quote
Isadora7 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Sopel chopie trzymaj sie już bliżej niż dalej twój braciak R(rrr)ambo Quote
Nutusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ech ci duzi - albo by nie wyjeżdżali na te rurlopy, alby by brali psy ze sobą! Psy by ich z pewnością zabrały, gdyby wyjeżdżały. No, ale ludzie to okropni egoiści, co zostało dowiedzione naukowo... Quote
anica Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Nutusia']Ech ci duzi - albo by nie wyjeżdżali na te rurlopy, alby by brali psy ze sobą! Psy by ich z pewnością zabrały, gdyby wyjeżdżały. No, ale ludzie to okropni egoiści, co zostało dowiedzione naukowo...[/QUOTE] Podpisuję się pod tym ;) Sopluchna trzymaj się .... ciepło! ..w te upały ;):lol::eviltong: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No, i ja się też podpisuje pod tym, co mówi Nutusia, jednak wiem, jak bardzo w trakcie naszego tamtego rocznego urlopu Korcia i Nercio się namęczyli... W domu przyzwyczajeni do biegania po ogrodzie, a tam, tylko na smyczkach... biedactwa... Wcześniej, przez 12 lat swojego życia nasza Sarunia(*) zawsze z nami spędzała urlop, i nawet inna opcja nie była brana pod uwagę, jednak to była Niunia wychowana w bloku, nauczona bycia między innymi psiakami na spacerkach, Ona mogła wypoczywać bez smyczki... Korcia i Nercio to "wolne ptaki" i strasznie ciężko było Im spędzić ponad 2 tygodnie na kompletnej uwięzi... Zaglądam do Sopelusia i wszystkim Cioteczkom tu zaglądającym przesyłam pozdrowionka i buziaczki od Celinki:smile: Do 16-go już coraz bliżej:smile::smile::smile: Quote
Nutusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 16-ty to piękny dzień będzie! Celinka wróci do Jamnikowa, a ja wreszcie rozpocznę urlop (w domu, z moimi ogonkami ;)) Quote
Isadora7 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Nutusia']16-ty to piękny dzień będzie! Celinka wróci do Jamnikowa, a ja wreszcie rozpocznę urlop (w domu, z moimi ogonkami ;))[/QUOTE] Echhh urlop... a co to jest? Quote
Sarunia-Niunia Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Sopelusiu, niedzielne przytulaski od Korci, Nercia, Killerka i cioteczki:):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Cześć Kochaniutki Sopelciu... już pewnie odliczasz wraz z Dumcią, Foksiem i Pirusiem dni do powrotu swojej ukochanej Pańci?! No to powiem Ci (Twojemu rodzeństwu już podpowiedziałam) na uszko, że jeszcze tylko 5 dni, a w szóstym Wasza "Mamusia" już będzie z Wami:) Ściskam Was - całą kochaną Czwórkę:):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Sopelciu, Ty już pewnie odliczasz dni do powrotu Twojej Mamusi... A ja całuję Cię i mocno przytulam, bo wyjeżdżam i najpewniej nie będę miała dostępu do neta... Dlatego moc mizianek na najbliższe dwa i pół tygodnia Kochany:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Isadora7 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 I ja przylatuję wymiziac Sopelunia i resztę jamniczego towarzycha Quote
keakea Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Sopel, a dasz Selin milionpięćsetdwadziewięćset całusków, jak wróci? :) Ja tak daję Dużym, jak wracają zpracy. R(rrr)ulon Quote
yunona Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Na pewno całusów będzie cała masa:multi:. Sopelcio jeszcze tylko 3 dni :loveu:, szoruj ząbki codziennie :evil_lol: Quote
anica Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Sopelku , blisko... coraz bliżej... Twoja kochana Selin :) my też się cieszymy ,że już wraca :multi::loveu: Quote
Recommended Posts