Sarunia-Niunia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Celina12']Dziś niestety do wetki nie pojechałam-Dzieciaki mają jelitówkę a Marcin przyjechał po 19....szczególnie cięzko przechodzi Wikunia...moja Córka pojedzie jutro się rozliczyć a ja po powrocie napiszę całe rozliczenie....Cioteczki proszę nie zapominajcie o Sopelciu.....bardzo chciałabym,żeby wątek za bardzo nie spadł....pa WSZYSTKIM[/QUOTE] Jakbyśmy mogły zapomnieć?! Celiniu! Będziemy pilnować i Sopelcia i Muszkieterków!!! Quote
Celina12 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dziękuję Berni..... Sopelka zdjęcie dałam na konkurs-bazarkowy-może akurat .... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228323-To-zawsze-poprawia-mi-humor-%29-do-08-07-2012-na-Szczebrzeszyn-i-OTOZ-ANIMALS/page4[/url] PA Cioteczki Quote
Sarunia-Niunia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Przed chwilą byłam u Muszkieterków, teraz zaglądam solo do Sopelka, i obiecuję bywać u Niego i utulać w smutku i samotności:):):) Quote
anica Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 I ja też , ja też :) super pomysł z tymi zdjęciami Sopelka na konkurs :) to Ty Celiniu kuruj się a my trzymamy kciuki :) Quote
Isadora7 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Celina12']Dziękuję Berni..... Sopelka zdjęcie dałam na konkurs-bazarkowy-może akurat .... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228323-To-zawsze-poprawia-mi-humor-%29-do-08-07-2012-na-Szczebrzeszyn-i-OTOZ-ANIMALS/page4"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228323-To-zawsze-poprawia-mi-humor-)-do-08-07-2012-na-Szczebrzeszyn-i-OTOZ-ANIMALS/page4[/URL] PA Cioteczki[/QUOTE] Japa mi sie rozesmiała jak zobaczyłam, ilekroć spojrzę na te twoje jamniory to mam banana na twarzy Quote
anica Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Isadora7']Japa mi sie rozesmiała jak zobaczyłam, ilekroć spojrzę na te twoje jamniory to mam banana na twarzy[/QUOTE] tak ja też... tu się roześmiałam w głos..[IMG]http://images10.fotosik.pl/1724/afb56b93186196d1.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Sopelcio to równy gość. Posłanko nie za duże, ale się podzielił ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nutusiu, to jest Hektorek(*) i Dumcia:) Wiem, jak ciężko połapać się w tych jamniorkach Celinkowych:) Przy okazji ściskam Sopeluchnę:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!! Quote
Nutusia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ja o tym zdjęciu pisałam ;) [IMG]http://images10.fotosik.pl/1755/c796efca19316d9emed.jpg[/IMG] Quote
anica Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 no to się wyjaśniło :) ale posłankiem u Celinki dzielą się wszystkie jamniorki... dobrze wychowane! ..prawda :) mizianka dla dobrze wychowanych jamniczków :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zaglądam do Sopelusia dopiero dzisiaj, bo wczoraj miałam problem z zalogowaniem się na dogo, tzn w ogóle nie mogłam wejść... Nutusiu, sorrki, ale Twój wpis był bezpośrednio pod tamtym zdjęciem i stąd mój wpis... przebaczysz Kochana? Sopelku, a Ty miej się dobrze, przytulaj się do reszty brygady i.... czekamy na Selin....:)..... Quote
Nutusia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Sarunia - komu, jak komu, ale TOBIE jestem skłonna wybaczyć! Na piękne oczy jamniorci w Twoim avatarze ;) A Selin niech się spokojnie kuruje, masuje, zażywa kąpieli i leniuchuje ile fabryka dała. Wróci do nas jak nowa! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Nutusia']Sarunia - komu, jak komu, ale TOBIE jestem skłonna wybaczyć![COLOR=#0000ff][B] Na piękne oczy jamniorci w Twoim avatarze [/B][/COLOR];)[/QUOTE] To moja nie odżałowana Sarunia(*).... Dzięki Nutusia:) Quote
anica Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Sopluchna kochany... stęskniony! cioteczki są z Tobą :) słodkich snów...[IMG]http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/thumbs/dobranoc_799.jpg[/IMG] Quote
yunona Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Odwiedzam Sopelka nocką:lol: mam nadzieję, że smacznie pochrapuje:evil_lol::diabloti: Quote
Nutusia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Sopelku, już prawie tydzień "z głowy". Jeszcze dwa i Selin znów Cię będzie tulić ;) Quote
Kar0la Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='yunona']Odwiedzam Sopelka nocką:lol: mam nadzieję, że smacznie pochrapuje:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Sopelek podobno bardzo płacze za Selin, więc raczej się chłopak nie wysypia. :roll: Quote
yunona Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Kar0la']Sopelek podobno bardzo płacze za Selin, więc raczej się chłopak nie wysypia. :roll:[/QUOTE] Ojej! ale nie mówcie Selin o tym, bo kobitka użyje jak "pies w studni". On potęskni jeszcze ze dwa dni i spokój:shake: może będzie. Ale się porobiło:-o Quote
anica Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ojej! Sopelku nie płakusiaj! maleńki , cioteczki są przy Tobie!... wróci , wróci! Twoja kochana Selin! :) śpij !.. i śnij o kochanej Selin! Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nio... pobeczysz sobie jak wróci - ze szczęścia! ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Rozmawiałam dzisiaj (a właściwie już wczoraj) z Celinką... Jest tak, jak pisze Kar0la na wątku Muszkieterków... wszędzie daleko... W domu jamniczki tęsknią, najbardziej Dumiś... Wydaje się, że najlepiej radzi sobie Piruś:) - kochany, dzielny chłopak:) Sopeluchan, jakoś sobie radzi w tej sytuacji, choć też chodzi przygaszony i smutny... Cioteczki! taki ZUS-owski turnus rehabilitacyjny trwa 24 dni, więc Selin musi tam siedzieć aż do 16 lipca, choć 16-ty to poniedziałek, i wiadomo, że 14 i 15 i tak nic już tam nie będzie... ale odsiedzieć trzeba i już... Zły układ dni się Celince trafił, bo zaczynała w sobotę (2 dni w plecy), skończy w poniedziałek (kolejne 2 dni w plecy)... Wiem, bo sama miałam to "szczęście" być 2 razy na takim turnusie, że w niektórych ośrodkach, to niemal, jak zakład zamknięty, karny na dodatek:mad: Kochany Sopelciu - przytulam Cię mocno do serducha, choć pewnie już nie jest tak źle, bo wreszcie wrócił Twój Pan:), ale daj Mu się czasem wyspać, a nie goń Go od 5-tej rano na spacery:cool3:... Edited June 29, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
yunona Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kurczę to kiepsko. Myślałam, że dorwie się gdzieś do kompa i wpadnie na dogo. W jakiej miejscowości jest to sanatorium? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='yunona']Kurczę to kiepsko. Myślałam, że dorwie się gdzieś do kompa i wpadnie na dogo. W jakiej miejscowości jest to sanatorium?[/QUOTE] To Ustroń, z tego co kumam, to uzdrowisko Rosomak... podobno ostatnie, na końcu świata... ptaki tam zawracają:shake:... [url]http://www.uzdrowisko-ustron.pl/Uzdrowisko/index.php/sanatorium-uzdrowiskowe-rosomak[/url] Zero cywilizacji, internetu itd... Nawet zabiegów na basenie Celnka nie dostała, bo za daleko trzeba by iść, a zdrowie szwankuje... Quote
Mika31 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 biedna Selin byłam tam w zeszłym roku totalne wygnajewo Quote
Recommended Posts