olenka_f Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no Figuś zazdrosna jest :shake: ale nie podoba mi się zamazana Wiola:mad: naturalna jest o wiele ładniejsza:lol: Quote
deedee77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cudna Figunia w okularkach:loveu: ale im dobrze :multi::multi::multi: Quote
kaerjot Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hiihihihiihihiihihii Oleńka EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!! psiaki SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Brazowa, bez komentarza Quote
deedee77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='kaerjot'] Brazowa, bez komentarza[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::roflt: Quote
Kasia25 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 i dobrze jej tak, przynajmniej już mnie nie poprosi o operacje plastyczne:diabloti: Quote
deedee77 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nie ma co się wstydzić i tak już chyba wszyscy znają Quote
Celina12 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dokładnie-śliczna Dziewczyna a jakieś tu czary wyprawia....:evil_lol: Quote
olenka_f Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 KOSZMAR:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Figa wygląda jak mors :angryy::angryy::angryy: już wiem czemu nie chudnie - ona wyżera wszystkim z michy jak się wczoraj objadła i zaległa na podłodze to wyglądała jak duża kropla ona ma taki kształt, ja nie mogłam uwierzyć :angryy::angryy::angryy: od dziś je tylko kurczaka z marchewką i to oddzielona od reszty , żeby nie kradła, przecież te jej malutkie nóżki tego bebzona nie udźwigną :angryy::angryy::angryy: Quote
Kasia25 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Chachacha najpierw się nasyci a potem udaje wybredną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocham Figulca!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Gabryjella']Upsssss ktoś podpadł, ale nie bój się Olenko wytrwasz, nie złamią Cię płacze ani błagalne oczy, napewno dasz radę :cool1:[/quote] no i tu jest mały problem , z ta wytrwałością u mnie Quote
deedee77 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Pamiętaj Oleńko że to obżarstwo jej będzie szkodzić za każdym razem kiedy będziesz chciała jej popuścić wyobraż sobie że nie może już biegać i cieszyć się z zabawy-drastyczne ale może pomoże:roll: wszystkiego dobrego wam życzę:loveu: Quote
olenka_f Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Celina12 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Oleńko-nie płacz Kochanie-ja tez przez to przechodzę z Hekusiem...dostaje małe porcje-jej jak on patrzy an Dumcie i atosika ,żeby coś zostawili. Jak zostawią ja zaraz zabieram-a Jego wzrok...:shake::-( Quote
olenka_f Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 to co mój piesiu najjjjjjjjjkochańszy o mnie myśli widać od razu po jej wzroku:placz: katowniczka i tyle, wymyśliła dietę a Figa uważa że kochanego ciałka nigdy dość :placz: Quote
olenka_f Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 przy dwóch faflakach wręcz nie ma takiej możliwości żeby sie kości zastały a w dodatku Figa to szeryf lata za wszystkimi i się na nich drze, to jej codzienna praca jaką wykonuje, kobieta pracująca Pani Gabi tyle że głodna biedaczka Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Taka ma przemianę materii. A widziałyście szczupłą kierowniczkę zamieszania? Równe babeczki już tak mają :lol: Quote
olenka_f Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Figa wczoraj sama na łóżko weszła, skakała skakała i sie udało :multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi:-wiedziałam-moja skoczna, zwinna i zgrabna Figarnka :loveu::loveu: Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Brawo Figa!!!! Olenko ile gramów już schudła? Quote
olenka_f Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie gramów a kilogram jeden cały taka zachudzona zabiedzona teraz jest :placz: Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :roflt:Olenko, to wspaniale!!!!!!!!! I nie załamuj mnie, no jaka wychudzona, przecież sukcesy sportowe odnosi w skoku w zwyż?! Quote
olenka_f Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ale taka Etiopia biedna, zwinniejsza jest i bardziej rozbrykana ale taka chuda okropnie ten pyszczek taki chudziutki :placz: Quote
Recommended Posts