olenka_f Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Olu ja teraz jestem Tobą, przypomnij mi proszę, jaki to jeszcze miałbyć banerek oprócz Czartka. Quote
Kasia25 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 olenka_f napisał(a):Olu ja teraz jestem Tobą, przypomnij mi proszę, jaki to jeszcze miałbyć banerek oprócz Czartka. Haloooooo ponawiam już jako Kasia:evil_lol: Quote
Celina12 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kasia to ma fajnie-na dogo se lata jako Kasia..Ola..kiedyś jako ja ....miala różne avatarki...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kasia25 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak znam ja kilka hasełek z dogo, mogłabym namieszać troszke;) Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 BAN! BAN! ZBANOWAC JA! uwaga! wirus nadchodzi!!! Quote
Celina12 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oj ta nasza Bronzi-udaje taką groźną....hihihi Kasiu-namieszaj proszę cosik-uwielbiam Twoje mieszanie i...mniam...:diabloti: Quote
Celina12 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :eek2: Wy nie wiecie co byście wtedy mieli--matuchno sama bym się bała mając swego klona-ja jestem wredota jakich mało...:shake: Sklonować trza-Akuszkę, Brązową, Oleńkę, Neris,Kaśkę...już nie wyliczam dalej...tyle WAS jest.... Quote
brazowa1 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Klonowac bedziemy wszystko po kolei. Quote
olenka_f Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Monster nie żyje :-( nawet nie umiem powiedzieć co się stało choć byłam przy tym:-( dawałan jeść Antosiowi i miedzy nogami podleciał kotek Antoś warknął i kot uż nie żył, on go nie zagryzł nawet wydaje mi się że go nie ruszył o co chodzi nie wiem Antoś nie był dla niego agresywny, kot łaził gdzie chciał i już, tylko ten moment kiedy nasypuje mu karmę Antoś odgania od miski a za chwile każdy kto chce mu z tej miski wyjada.Wydaje mi się że to było niechcący Antech od wczoraj chodzi i przeprasza wszystkich ale co kotek już tych przeprosin nie potrzebuje:-( Quote
Celina12 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :-(:-(-przykro mi Oleńko-może serduszko???? Śpij spokojnie Malutki [*]..... Quote
Kasia25 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Oleńko gdzie jesteś, wracaj do nas! Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Przykro mi z powodu Monsterka :-(, bardzo... Ale Olenko!!!!!!!! WRACAJ DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja jestem czytam, wiem że Tara poszła do domku ale strasznie dużo czasu zajmuje mi wyszukiwanie materiałów dla Agi na prace licencjacką a i tak to co mamy to za mało:shake: Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :lol:Jesteś... A co jej potzrzeba, jaki ma tytuł? Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Możliwości do uprawiania śródlądowej turystyki żeglarskiej w Gdańsku. [FONT=Tahoma]agatka :)(10-09-2007 20:01)1. Warunki do uprawiania śródlądowej turystyki żeglarskiej na terytorium Gdańska 1.1. Rys historyczny wykorzystania szlaków wodnych na terytorium Polski. [/FONT] [FONT=Tahoma]i jeszcze takie tematy1.1 Istniejące kluby żeglarskie i ich lokalizacja 1.2 Topografia Gdańska i walory poszczególnych akwenów 1.3 Przystanie żeglarskie i mariny 1.4 Cykliczne imprezy żeglarskie w Gdańsku 1.5 Dostępność do uprawiania żeglarstwa (ankieta) 1.6 Motywy uprawiania żeglarstwa [/FONT] Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hmmm... a z którym z podrozdziałów ma największe problemy? Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Olenko, w waszych bibliotekach sa zapewne materiały na ten temat. Trzeba tam szukać. W bibliotece akademii morskiej, w monografiach ze zbiorów bibliotek miejskich. Spróbujcie w klubach zeglarskich, musza mieć na ten temat materiały. W sprawie cyklicznych impres trzeba zapytać w urzędzie miasta; wydział sportu i tutystyki. Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 najmniej o historii żeglarstwa prawie wcale no i ten rys historyczny zabije ją za taki temat ona też chce siebie zabić ale jakoś inny nie przychodzi jej do głowy zwłaszcza że profesor wymienił tematy których ma dość i nie będzie przychylnie patrzył jak ktoś taki wybierze:shake: Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A on nie podał jej bibliografii? Spisu książek do wykorzystania w pracy? Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 biblioteki mamy zwiedzone chyba wszystkie łącznie z osiedlowymi w których więcej jest niż w wojewódzkiej bardzo ciężki temat dużo niby wiadomo a materiałów na których może sie oprzeć mało Quote
Neris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 akucha napisał(a): W sprawie cyklicznych impres trzeba zapytać w urzędzie miasta; wydział sportu i tutystyki. Zastanawia mnie, co to może być ta TUTYSTYKA... Quote
olenka_f Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 akucha napisał(a):A on nie podał jej bibliografii? Spisu książek do wykorzystania w pracy? nie ale to praca licencjacka to może dlatego, jest kilka tytułó których nie może znależć w bibliotekach, i mówią żeby nie liczyła że wrócą Quote
akucha Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Tu jest fajna strona, zawiera artykuły, felietony. One mogą być źródłem pracy, podobnie jak strony www: http://www.zegluga.apisvideo.pl/articles.php Quote
Recommended Posts