Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eek2: Wy nie wiecie co byście wtedy mieli--matuchno sama bym się bała mając swego klona-ja jestem wredota jakich mało...:shake:

Sklonować trza-Akuszkę, Brązową, Oleńkę, Neris,Kaśkę...już nie wyliczam dalej...tyle WAS jest....

Posted

Monster nie żyje :-(
nawet nie umiem powiedzieć co się stało choć byłam przy tym:-(
dawałan jeść Antosiowi i miedzy nogami podleciał kotek Antoś warknął i kot uż nie żył, on go nie zagryzł nawet wydaje mi się że go nie ruszył o co chodzi nie wiem
Antoś nie był dla niego agresywny, kot łaził gdzie chciał i już, tylko ten moment kiedy nasypuje mu karmę Antoś odgania od miski a za chwile każdy kto chce mu z tej miski wyjada.Wydaje mi się że to było niechcący Antech od wczoraj chodzi i przeprasza wszystkich ale co kotek już tych przeprosin nie potrzebuje:-(

Posted

Możliwości do uprawiania śródlądowej turystyki żeglarskiej w Gdańsku.

[FONT=Tahoma]agatka :)(10-09-2007 20:01)1. Warunki do uprawiania śródlądowej turystyki żeglarskiej na terytorium Gdańska

1.1. Rys historyczny wykorzystania szlaków wodnych na terytorium Polski.

[/FONT]

[FONT=Tahoma]i jeszcze takie tematy1.1 Istniejące kluby żeglarskie i ich lokalizacja
1.2 Topografia Gdańska i walory poszczególnych akwenów
1.3 Przystanie żeglarskie i mariny
1.4 Cykliczne imprezy żeglarskie w Gdańsku
1.5 Dostępność do uprawiania żeglarstwa (ankieta)
1.6 Motywy uprawiania żeglarstwa

[/FONT]

Posted

Olenko, w waszych bibliotekach sa zapewne materiały na ten temat. Trzeba tam szukać. W bibliotece akademii morskiej, w monografiach ze zbiorów bibliotek miejskich. Spróbujcie w klubach zeglarskich, musza mieć na ten temat materiały.

W sprawie cyklicznych impres trzeba zapytać w urzędzie miasta; wydział sportu i tutystyki.

Posted

najmniej o historii żeglarstwa prawie wcale no i ten rys historyczny zabije ją za taki temat ona też chce siebie zabić ale jakoś inny nie przychodzi jej do głowy zwłaszcza że profesor wymienił tematy których ma dość i nie będzie przychylnie patrzył jak ktoś taki wybierze:shake:

Posted

biblioteki mamy zwiedzone chyba wszystkie łącznie z osiedlowymi w których więcej jest niż w wojewódzkiej bardzo ciężki temat dużo niby wiadomo a materiałów na których może sie oprzeć mało

Posted

akucha napisał(a):
A on nie podał jej bibliografii? Spisu książek do wykorzystania w pracy?

nie ale to praca licencjacka to może dlatego, jest kilka tytułó których nie może znależć w bibliotekach, i mówią żeby nie liczyła że wrócą