Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
To cudowne nie straszne!!!! :multi: :multi: :multi:
Bardzo się cieszę!!!

ale one już dawno sobie ode mnie poszły, czy ja zapomniałam o tym poinformować?:cool1:

Posted

Figa naśladuje inne psy, czasem wydaje mi się że jest zazdrosna o boksery i wałkoni sie z nimi po całym pokoju a jak któryś za bardzo się do mnie w łóżku przytula to go za fafle zciąga bo Figa sama na łóżko nie wejdzie trzeba ją podnosić
ale to co dziś odstawiła żaden z psów nie robi tylko fredek:crazyeye: Figa szalała po całym domu to był jakiś taniec połamaniec:evil_lol:

Posted

ja mam od kogo pożyczyć tylko że wiecznie zapominam:roll:
a foty to chyba nie oddadzą tego wszyskiego, Figunia to szeryf wszystkich ustawia na spacerze biega za każdym kto broi i gryzie w łapy, biedna Nuśka bo jak ona ma oberwać to w figusiowym pyszczku zawsze pukiel jej kłaków zostaje, a te tarzania sie z bokserami to istny cyrk ona na nich włazi, ciąga za uszy i fafle a ci udają że ją gryzą i wydają dźwięki jak niedźwiady
Figa pilnuje też fretki jak ta włazi w szafki to Figa zawsze ją sprzeda:evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No fakt, tych szaleństw nie da się ufocić, ale chociaż tyle ile można. Masz takie wspaniałe zwierzaki, tęsknimy już za nimi!!!