marra Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Żabula słodziutka! u ma świetną antenkę ;) Kochana moi rodzice wylatują za granicę 3 kwietnia i ja już odliczam dni! :D też będę prawie sama, bo mam oczywiście 4 sierściuchy do towarzystwa ;) Quote
Oscar Patric Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Żabuś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
phase Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 OOO sezon Żaby się rozpoczął :P :D Widzisz bym mieszkała bliżej to byłoby inaczej :( a tu dogo zostaje. Takto wspólne spacery z psiakami jeszcze ładna pogoda i raj :) Fajnie by było kiedyś tak wszystkich z tego forum spotkać taki jeden wielki spacer <3 Wiadomo przez neta zawsze inaczej.. Trzeba jakoś dać radę.. rozłąka najgorsza (ja to wgl jestem mega zazdrośnicą więc bym pewnie sobie nawkręcała) chociaż mam zaufanie do niego 100% ale już taka jestem :P Zazdroszczę rodzicą, tutaj pozostaje jedynie solarium hahah Polecam także w wolnych chwilach player.pl i cda.pl (filmy za darmo do oglądania, ale trzeba znać tytuły) Pou miałam ale się znudził po czasie W taką piękną pogodę to byśmy sobie wszystkie spacerowały bez przerwy :) Taaa pewnie na wielkim kacu nasze spotkanie by się skończyło haha :D Na początku związku mój Marek był bardzo zazdrosny, dałam mu do zrozumienia, że nie cierpię zazdrości i że nie ma o co byś zazdrosnym. Po takim czasie nabrał do tego dystansu i nie robi afer, bo zrozumiał, że nie ma o co :) Poniekąd zawsze ciut zazdrość jest, ale nie robię afer. Co ma być to będzie hehe. Rodzice w ogóle zapomnieli o nas i o Bożym świecie :P Korzystają na całego, opalają ciałka. Jak to ja - obudzę się z filmami czy grami po tym jak już nie są na "topie" :P Ale robię cokolwiek by mieć zajęcie. Dzięki za stronki, na pewno skorzystam! :* Quote
phase Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Jakoś dawno nie zaglądałam, a tu tyle zdjęć Żabulki. :) Do pyszczka jej w zielonym - czy to trawa, obróżka czy żabie portrety pasuje jej ten kolor. :) Wiadomo, że rozstania ciężkie. Ale czas leci szybko i się nie obejrzysz jak znowu się zobaczycie. :) A ja u Was mam takie zaległości..... :( Przydałaby się jeszcze żabkowe szeleczki do kompleciku :) Teraz chociaż pogoda nam dopisuje, to chce się człowiekowi coś robić i jakoś tak ciut lepiej.. Nie ma to jak spacerek w słoneczny dzień, musisz uzbierać się w cierpliwość i nie rozmyślać za dużo bo to niczego nie zmieni. Powodzenia i więcej spacerków z pieskiem, to zawsze poprawia nastrój, chociaż dzisiaj aura nie sprzyja :( (przynajmniej u mnie). Zdjęcia jak zwykle piękne <3 Jest słońce to i chce się żyć i coś robić. U nas spacerki niestety zbytnio nie wchodzą w grę :( Żaba ma dyskopatię, przeskakują jej rzepki, nie może wchodzić po schodach, ale przynajmniej siedzimy sobie częściej na słoneczku :) Dawno tak nie doceniłam, że mam psa, bez niej już w ogóle byłoby tu nudno.... Dziękuję pięknie! :) Quote
phase Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Odwiedzamy piękną dziewczynkę :), wróci słoneczko to świat jest w lepszych barwach :loveu: - pozdrawiamy Zawitało :) :) Więc od razu lepiej :) Ona jest tak niesamowicie pocieszna :) Buziaczki :* Uparta bardziej :D Oczywiście będzie to banałem, ale teraz już w ogóle cieszę się, że ją mam. Słoneczko w słoneczku :) Miło nam za takie komplemenciki :) Quote
phase Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Piękne zdjęcia, robią wrażenie ;) współczuję rozłąki, nie będzie łatwo, ale to też nie trwa wiecznie... szybko zleci ;) Dziękuję bardzo! :) Dzięki Alinko za te słowa, wiem, że może niektórzy pomyślą, że przesadzam, ale naprawdę Marek mi jest baaardzo ważny, w końcu to pierwsza miłość :P Staramy się codziennie chociaż po troszku porozmawiać. Więc z kontaktem jest bardzo dobrze, wysyła mi zdjęcia jak mieszka, jak w pracy ma, ogólnie widzę i słyszę, że jest zadowolony, więc poniekąd jestem spokojniejsza. Żabula słodziutka! u ma świetną antenkę ;) Kochana moi rodzice wylatują za granicę 3 kwietnia i ja już odliczam dni! :D też będę prawie sama, bo mam oczywiście 4 sierściuchy do towarzystwa ;) dzięki :D hahahahaha :D Ja się cieszę że chociaż tą jedną zołzę mam, bo już w ogóle bym tu sama była jak palec, brata prawie cały dzień w domu ni ma. W sumie dobrze że od czasu do czasu rodzice sobie wyjeżdżają to chociaż trochę w domu porobię i się poruszam :P Quote
phase Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Żabuś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ooo kogo my tu widzimy :)))) Podobno przez tydzień ma być piękna pogoda u nas :) Pocieszna mnie to ogromnie. Właśnie z Żabcią wróciłyśmy z mini spacerku, jakieś 20 minutek nam zajął - wiem malusio, ale dla nas to i tak dobrze, bo Żabcia szła cały czas ładnie, bez żadnego odpoczynku, bez zatrzymania, no może z 2 razy :P Korzystam z pogody, wczoraj sobie pojeździłam na rowerze, zaraz też jadę do szewca i po zakupki, wieczorem znowu zajęcia, jutro do 20... ;/ A tak to planuję kupić rybki :D zołza Quote
Ana :) Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150317_105110_zpsjwichsjc.jpgcóż za wiatr w sierści :) Quote
pcheelkaa Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150310_093532_zpsxqhwwccs.jpg cycuchy <3 Quote
kropi124 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Hej Dziewczyny :) Jak pogoda u Was fajna to u nas też :D Żabcia odżyła na wiosnę :D Quote
phase Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Rozkoszna! <3 Pięknie Żabka się prezentuje :) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150317_105110_zpsjwichsjc.jpgcóż za wiatr w sierści :) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/20150310_093532_zpsxqhwwccs.jpg cycuchy <3 Dziękujemy :) :) Hej Dziewczyny :) Jak pogoda u Was fajna to u nas też :D Żabcia odżyła na wiosnę :D Hejka :) Oj tak, przepięknie u nas :wub: Ale podobno znowu ma być brzydko od niedzieli..... Quote
phase Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Jak jej dobrze tak brzuchem do góry. :) Ostatnio jak sąsiadki nie mogły się od niej odpędzić to ta na plecki i by po brzuszku ją głaskać - oczywiście księżniczka dostała to co chciała :P U nas nic ciekawego się nie dzieje.... 1 Quote
kalyna Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Piękne kwiaty :P ja tam do nich nie mam ręki... Właśnie wróciłam parę zdjęć wstecz i znowu rozpływam się nad tym różowym komplecikiem ;) Quote
kropi124 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 I co pogoda sie popsuła i znowu w domu bedziemy siedziec :/ Quote
bety Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dwie słodke żabki :) ale i tak wolę to większą, prawdziwą nie zieloną :) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9485_zps31e3ftwp.jpg Uwielbiam księżyc http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9579_zps5bnff1dr.jpg Cudo http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC9883_zps7ws9yhjl.jpg Pzdr Quote
Recommended Posts