Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żabula słodziutka! u ma świetną antenkę ;)

Kochana moi rodzice wylatują za granicę 3 kwietnia i ja już odliczam dni! :D też będę prawie sama, bo mam oczywiście 4 sierściuchy do towarzystwa ;)

Posted

OOO sezon  Żaby się rozpoczął :P

:D

Widzisz bym mieszkała bliżej to byłoby inaczej :( a tu dogo zostaje. Takto wspólne spacery z psiakami jeszcze ładna pogoda i raj :) Fajnie by było kiedyś tak wszystkich z tego forum spotkać taki jeden wielki spacer <3 Wiadomo przez neta zawsze inaczej..

Trzeba jakoś dać radę.. rozłąka najgorsza (ja to wgl jestem mega zazdrośnicą więc bym pewnie sobie nawkręcała) chociaż mam zaufanie do niego 100% ale już taka jestem :P

Zazdroszczę rodzicą, tutaj pozostaje jedynie solarium hahah 

Polecam także w wolnych chwilach player.pl i cda.pl (filmy za darmo do oglądania, ale trzeba znać tytuły)

Pou miałam ale się znudził po czasie 

W taką piękną pogodę to byśmy sobie wszystkie spacerowały bez przerwy :)

Taaa pewnie na wielkim kacu nasze spotkanie by się skończyło haha :D

Na początku związku mój Marek był bardzo zazdrosny, dałam mu do zrozumienia, że nie cierpię zazdrości i że nie ma o co byś zazdrosnym. Po takim czasie nabrał do tego dystansu i nie robi afer, bo zrozumiał, że nie ma o co :) Poniekąd zawsze ciut zazdrość jest, ale nie robię afer. Co ma być to będzie hehe.

Rodzice w ogóle zapomnieli o nas i o Bożym świecie :P Korzystają na całego, opalają ciałka. 

Jak to ja - obudzę się z filmami czy grami po tym jak już nie są na "topie" :P Ale robię cokolwiek by mieć zajęcie.  Dzięki za stronki, na pewno skorzystam! :*

Posted

Jakoś dawno nie zaglądałam, a tu tyle zdjęć Żabulki.  :) Do pyszczka jej w zielonym - czy to trawa, obróżka czy żabie portrety pasuje jej ten kolor.  :)

Wiadomo, że rozstania ciężkie. Ale czas leci szybko i się nie obejrzysz jak znowu się zobaczycie.  :)

A ja u Was mam takie zaległości..... :(

Przydałaby się jeszcze żabkowe szeleczki do kompleciku :)

Teraz chociaż pogoda nam dopisuje, to chce się człowiekowi coś robić i jakoś tak ciut lepiej..

Nie ma to jak spacerek w słoneczny dzień, musisz uzbierać się w cierpliwość i nie rozmyślać za dużo bo to niczego nie zmieni. Powodzenia i więcej spacerków z pieskiem, to zawsze poprawia nastrój, chociaż dzisiaj aura nie sprzyja  :( (przynajmniej u mnie). Zdjęcia jak zwykle piękne <3

Jest słońce to i chce się żyć i coś robić.

U nas spacerki niestety zbytnio nie wchodzą w grę :( Żaba ma dyskopatię, przeskakują jej rzepki, nie może wchodzić po schodach, ale przynajmniej siedzimy sobie częściej na słoneczku :) Dawno tak nie doceniłam, że mam psa, bez niej już w ogóle byłoby tu nudno....

Dziękuję pięknie! :)

Posted

Odwiedzamy piękną dziewczynkę  :), wróci słoneczko to świat jest w lepszych barwach   :loveu:  - pozdrawiamy

Zawitało :) :) Więc od razu lepiej :)

Ona jest tak niesamowicie pocieszna  :)

Buziaczki :*

Uparta bardziej :D Oczywiście będzie to banałem, ale teraz już w ogóle cieszę się, że ją mam.

Słoneczko w słoneczku  :)

_DSC9844_zpsonu5ztsv.jpg

Miło nam za takie komplemenciki :)

Posted

Piękne zdjęcia, robią wrażenie  ;)

współczuję rozłąki, nie będzie łatwo, ale to też nie trwa wiecznie... szybko zleci  ;)

Dziękuję bardzo! :)

Dzięki Alinko za te słowa, wiem, że może niektórzy pomyślą, że przesadzam, ale naprawdę Marek mi jest baaardzo ważny, w końcu to pierwsza miłość :P Staramy się codziennie chociaż po troszku porozmawiać. Więc z kontaktem jest bardzo dobrze, wysyła mi zdjęcia jak mieszka, jak w pracy ma, ogólnie widzę i słyszę, że jest zadowolony, więc poniekąd jestem spokojniejsza.

Żabula słodziutka! u ma świetną antenkę ;)

Kochana moi rodzice wylatują za granicę 3 kwietnia i ja już odliczam dni! :D też będę prawie sama, bo mam oczywiście 4 sierściuchy do towarzystwa ;)

dzięki :D

hahahahaha :D Ja  się cieszę że chociaż tą jedną zołzę mam, bo już w ogóle bym tu sama była jak palec, brata prawie cały dzień w domu ni ma. 

W sumie dobrze że od czasu do czasu rodzice sobie wyjeżdżają to chociaż trochę w domu porobię i się poruszam :P

Posted

Żabuś  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

ooo kogo my tu widzimy :))))

Podobno przez tydzień ma być piękna pogoda u nas :) Pocieszna mnie to ogromnie.

Właśnie z Żabcią wróciłyśmy z mini spacerku, jakieś 20 minutek nam zajął - wiem malusio, ale dla nas to i tak dobrze, bo Żabcia szła cały czas ładnie, bez żadnego odpoczynku, bez zatrzymania, no może z 2 razy :P

Korzystam z pogody, wczoraj sobie pojeździłam na rowerze, zaraz też jadę do szewca i po zakupki, wieczorem znowu zajęcia, jutro do 20... ;/

A tak to planuję kupić rybki :D

zołza

20150310_093525_zpsndhfegt2.jpg

20150310_093532_zpsxqhwwccs.jpg

20150313_184257_zps5ij4hefe.jpg

20150316_143921_zpsssuoudwh.jpg

20150316_143928_zps03js7fjd.jpg

Posted

Rozkoszna! <3

Pięknie Żabka się prezentuje :)

Dziękujemy :) :)

Hej Dziewczyny :)

Jak pogoda u Was fajna to u nas też :D

Żabcia odżyła na wiosnę :D

Hejka :)

Oj tak, przepięknie u nas  :wub: Ale podobno znowu ma być brzydko od niedzieli.....

Posted

Jak jej dobrze tak brzuchem do góry.  :)

Ostatnio jak sąsiadki nie mogły się od niej odpędzić to ta na plecki i by po brzuszku ją głaskać - oczywiście księżniczka dostała to co chciała :P

U nas nic ciekawego się nie dzieje....

_DSC9881_zpsxu3jdwto.jpg

_DSC9882_zpsahs5o3qt.jpg

_DSC9883_zps7ws9yhjl.jpg

_DSC9884_zpskriobadu.jpg

_DSC9885_zpsp19uh1qh.jpg

• Upvote 1