Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Phase i Żabciu, Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę... Quote
phase Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Wesołych,spokojnych oraz rodzinnych świąt :) Phase i Żabciu, Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę... slicznie dziekuje :loveu: :loveu: Oj fajne niektóre te obróżki mają :hmmm: U nas w tym roku znowu wielka choinka, ubrana w 20 bombek :shake: Wygląda to koszmarnie, wolałabym takie światełka właśnie... Ooo no to super prezent, jest się z czego cieszyć! Noooo, chciałam kupic mikolajowa, ale niestety mój budżet był strasznie maly, ale jak zobaczyłam zabki to musiałam je mieć. :D no co, po prostu skromnie. :D oj bardzo bardzo :loveu: Przyszlam szybciutko się pochwalić ze zostałam ciocia slicznego Marcinka :loveu: Będzie z ciocia chodzil na mecze :D Quote
Oscar Patric Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 śliczniusi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bety Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 29 tytułów to dużo,Ja mam 10 z księgowości i z 7 horrorów przeczytanych i nic,za dużo przy kąpie i tv siedze Sama nie wiem jak ja to zrobiłam, że tyle przeczytałam - bo też wiecznie mi czasu brakuje. Czytając Twoje miłe słowa co do moich zdjęć to dla mnie bardzo dużo! Naprawę jest mi miło to czytać i wszelkie uwagi również przyjmę. :) Oooo w ogóle nie pomyślałam by policzyć w ciągu roku ile książek przeczytałam, ale w sumie sama jestem ciekawa i w przyszłym roku to zrobię. :) A jaki gatunek książek lubisz? Uwag co do zdjęć nieposiadam, poza tymi że mi się bardzo podobają. Ja tak z ciekawości policzyłam te książki, akurat tak po kolei stoją na półce - jakoś tak w tym roku zaczęłam nadrabiać zaległości z kilku lat. Książki lubię różnego gatunku, choć głównie czytam sf i fantasy (tak wiem dziwne trochę - ponoć nie wyglądam na taką - hahahaha), ale i lubię dobry kryminał w stylu Agathy Christie, książki przygodowe, podróżnicze - to z tych lżejszych do poduszki, a z cięższego kalibru - to astronomia, biologia (szeroki zakres). Pzdr Quote
kalyna Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Jakie piękne prezenty Żabcia dostała... ale ta imienna obroża wymiata :loveu: Quote
Malgoska Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 śliczna Żabcia i śliczny maluszek :) Quote
łamAga Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Hejka ;) http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC5568_zps84dc93e7.jpgjaki łodki mały Marcinek ;) Quote
Guest TyŚka Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Dzidzia ma śliczne imię :) A prezenty suuuper:) Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Sama nie wiem jak ja to zrobiłam, że tyle przeczytałam - bo też wiecznie mi czasu brakuje. Uwag co do zdjęć nieposiadam, poza tymi że mi się bardzo podobają. Ja tak z ciekawości policzyłam te książki, akurat tak po kolei stoją na półce - jakoś tak w tym roku zaczęłam nadrabiać zaległości z kilku lat. Książki lubię różnego gatunku, choć głównie czytam sf i fantasy (tak wiem dziwne trochę - ponoć nie wyglądam na taką - hahahaha), ale i lubię dobry kryminał w stylu Agathy Christie, książki przygodowe, podróżnicze - to z tych lżejszych do poduszki, a z cięższego kalibru - to astronomia, biologia (szeroki zakres). Pzdr Moja mama lubi kryminaly, ostatnio wypozyczyam jej serie autorki Lizy Marklund. Ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz przeczytalam cos co nie ma zwiazku z wampirami. :D Maja mnie za rabnieta :P To juz wiadomo skad tyle zwierzakow u Ciebie w galerii. hehe. Chociaz przyznac musze, ze sama chcialabym miec taka wiedze w obeznaniu gatunkow przyrody. ;) Gdzie znikaja emotikony? :( Jakie piękne prezenty Żabcia dostała... ale ta imienna obroża wymiata :loveu: dzieki :D skromniutko bo my bardziej w tym roku w kierunku zdrowka, wiec smaczkow malo. Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 śliczna Żabcia i śliczny maluszek :) śliczniusi :loveu: :loveu: :loveu: Hejka ;)http://i1380.photobucket.com/albums/ah169/ajarmicka/_DSC5568_zps84dc93e7.jpgjaki łodki mały Marcinek ;) Ale cudna żabkowa obróżka dziekujemy slicznie :loveu: :loveu: Dzidzia ma śliczne imię :) A prezenty suuuper:) Siostra ma Małgosia wiec braciszek tez na M, Marcinek. :loveu: Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 witamy się cieplutko :) hejka. ;) Paczajcie coz do nas dzis zawitalo!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zabcia sobie dreptala, biegala jakby zapomniala ile ma lat. :D Cudowny widok, jeszcze sloneczko - wspanialy dzien :loveu: Quote
kropi124 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Łooo śnieg macie :D u mnie dalej tylko mróz... Żabcia dla żabci :) ostatnio sie dowiedziałam że żaby przynoszą szczęście ;) Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 no i niestety zaparowal mi obiektyw... :( Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Wesele bylo swietne!! Aparat wzielam ze soba, porobilam mnostwo zdjec. Wybawilam sie bardzo. :) A przed nami Sylwester... Szczerze to nic mi sie nie chce, ale mamy niby gdzies jechac z Markiem. Ja przeziebiona, wiec siedze w domu i sie kuruje... Quote
agutka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 fotki piękne :) Żabek nie wpadła w zaspy ? ;) Quote
Guest TyŚka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nie jestem nic więcej w stanie powiedzieć niż: super fotki :D Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Łooo śnieg macie :D u mnie dalej tylko mróz... Żabcia dla żabci :) ostatnio sie dowiedziałam że żaby przynoszą szczęście ;) jak sie obudzilam i spojrzalam ze jest sloneczko to juz dzien byl lepszy, a jak wyjrzalam za okno i zobaczylam biel to juz w ogole bylam w 7 niebie. :D pies stworzony dla mnie :D ja ogolnie zab a tym bardziej ropuch niecierpie obrzydzaja mnie strasznie, nie moge na nie patrzec bo az mnie ciarki przechodza bleeeeeeeeeeeeeeee. ale taka zabke jaka mam moge zniesc :D fotki piękne :) Żabek nie wpadła w zaspy ? ;) dziekuje pieknie :) 2 razy padla morda na snieg, spojrzala na mnie jakby to byla wina swiata i dalej hasala :D Quote
phase Posted December 29, 2014 Author Posted December 29, 2014 Nie jestem nic więcej w stanie powiedzieć niż: super fotki :D dziekuje Tysiaczku :loveu: Postanowilam jutro posiedziec w koncu nad ksiazkami, czas najwyzszy, patrzac ile mnie czeka zaliczen po powrocie na zajecia.. Mam nadzieje ze jutro jednak snieg nas nie opusci a sloneczko tym bardziej i ze jednak dluzej bede mogla pobawic sie aparatem w wolnej chwili od nauki oczywiscie :grins: Moje postanowienie noworoczne - mniej jesc, mniej pic i po prostu wziac sie za siebie..... Ciekawe co z tego wyjdzie..... kicham. kicham. kicham. Quote
agutka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ha,ha mniej jeść.... ja też sobie to powtarzam :P i dziwnie jakoś kilogramy lecą ;) Quote
Recommended Posts