Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
proszę wyciągać Minoltę i do dzieła~!!!!:evil_lol::eviltong::diabloti:
Wiecie,że Andzia ma poza komórką aparat??!!
proponuję nie przepuścić takiej okazji i zastrajkować o zdjęcia:diabloti::eviltong:

iiiii - ja tam wolę komórkę:eviltong: mniejsza, prostsza w obsłudze - czyli taki aparat dla idiotów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. zdjęcia chmurków i widoczków oraz od czasu do czasu burków były by minolta:p

Posted

doddy napisał(a):
Miały być z Minolty ciotka klotka.

no widzisz...tak sie składa, ze ostatnie 4 są z minolty:eviltong: ja nie widzę róznicy:diabloti:
świadczy to o czym??? o dodupnym fotografie:p:p:p

Posted

[quote name='andzia69']
W dniu wczorajszym dowiedzieliśmy się o kolejnym psie. Togo (tak go wstępnie nazwaliśmy) - niegdyś piękny pies, dziś kupka nieszczęścia zamknięta w ciemnej piwnicy, chora, nieleczona, oczekująca na śmierć.

pamiętam to zdjęcie ... siedziałam i płakałam
a teraz patrzę na to .... i pychol mi się cieszy i nawet się zastanawiałam czy to aby napewno on :)

i mam takie jedno marzenie żeby wszystkie historie kończyły się w ten sposób......i żeby wszyscy mieli tyle serca co Ty Andzia :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
ciotka a to aktualne foty bo jakos tak zimno jak na kapiel w morzu :-o

choc moj Bolek tez by do wody polecial nawet w srodku zimy gluuuupolek taki :loveu:

parę dni temu robiełam:eviltong::eviltong::eviltong: