Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
moje też jest prawie 200 x 160 plus dostawka to jakieś 200 x 200 - ale co z tego, jak one na dostawce nie chcą:placz::placz:

A na jaką chwilę i o ktorej będziesz w Kielcach????:lol:

a tego jeszcze nie wiem ale tak sobie po cichu mysle ze fajnie by bylo poznac kolejna cioteczke i jej ferajne :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
a tego jeszcze nie wiem ale tak sobie po cichu mysle ze fajnie by bylo poznac kolejna cioteczke i jej ferajne :cool3:

no to będę obserwować:crazyeye: i w razie co to się zgadamy!:lol:

Posted

doddy napisał(a):
Anitko, ta dostawka jest dla Ciebie :eviltong:

ha ha ha - baaardzo śmieszne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja siem nie mieszczem na dostawce bom za gruba!:eviltong:

Posted

Andziu, nie przesadzaj z tą gruboscią na zdjęciach jesteś taka jak trzeba!!!! Chciałabym tak wygladać:fadein:. Ale niestety - jak mawiają nasi sąsiedzi zza miedzy :"To se ne wróci pane Hawranek".:-(
Ukłony dla ZGREDZIA;)

Posted

betel napisał(a):
Andziu, nie przesadzaj z tą gruboscią na zdjęciach jesteś taka jak trzeba!!!! Chciałabym tak wygladać:fadein:. Ale niestety - jak mawiają nasi sąsiedzi zza miedzy :"To se ne wróci pane Hawranek".:-(
Ukłony dla ZGREDZIA;)

a dziękuję dobra kobieto!:p a wiesz, że ja trzymalam swoje spodnie z pierwszego roku studiow...i obiecalam sobie, ze się kiedys w nie zmieszczę???? i to dluuuugo się ludzilam:mad: aż pewnego dnia stwierdzila, ze już w życiu w nie nie wejdę, bo to niemożliwe, żebym zrzucila 20 kg:placz::placz::placz:....no i je wypieprzylam, żeby mnie nie wnerwialy....

tak, ze faktycznie - to se ne wróci....:placz:

Posted

hyhy ja mam w ten sposób bardzo pokaźną szafe pełną ciuchów które czekają na to aż do nich schudne :cool3:
w pewnym momencie zaczęłam szyć po przeżyciu kilku walk na śmierć i życie w przymieżalni ze spodniami nr 40... te chude chińskie d....:mad::angryy:
staram się nie chodzić na zakupy odzieżowe...

Posted

Mialam dzisiaj przyjemnosc poznac Zgredzia no i Andzie i jej TZ tez :eviltong:

Zgredzio jest sliczny :loveu: sliczny :loveu: i wogole maruda z niego ale co tam jak go tak rozpieszczaja to sie nie dziwie :evil_lol: a jak slodko kamyczkami sie bawi ... ech miodzio nie pies :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']Mialam dzisiaj przyjemnosc poznac Zgredzia no i Andzie i jej TZ tez :eviltong:

Zgredzio jest sliczny :loveu: sliczny :loveu: i wogole maruda z niego ale co tam jak go tak rozpieszczaja to sie nie dziwie :evil_lol: a jak slodko kamyczkami sie bawi ... ech miodzio nie pies :loveu:

Z tym śliczny...to bym polemizowała:cool3: ale jest uroczy sam w sobie:evil_lol:

a z tym rozpieszczaniem...no cóż - trafil się synuś:eviltong:

ponieważ pogoda pod psem to powracamy do wakacji...

wejście smoka (dla BD)

a to chmurki

piaseczek:

Posted

no to wklejam i takie...hmmm, to znaczy, że ja nie stosuje się do żadnych mądrości szkoleniowcow na temat spania w łóżkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

spanie z panem:

tak też można!

albo tak

casem się nie chce spać:mad:

a czasem dupka marznie, więc trzeba dziada przykryć!:evil_lol:

Posted

Kanapowce prześliczne :loveu:
najlepsze jest jak sie rozpychają tymi swoimi cielskami, mój Johny np uwielbia wchodzić na głowę i myśli,że kompletnie nie przeszkadza mi jego waga :evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Dzieki za Frodo ;)

Andzia , na jakim ustawieniu aparatu robisz zdjecia? Masz je bardzo niebieskie . Zmien sobie natezenie kolorow.

Beatko - ja robiem komorką:evil_lol::evil_lol: więc o ile na dworzu wychodzą ok to w pomieszczeniach takie sobie:shake:

Posted

betel napisał(a):
Andziu ,jak to dobrze ,że zajęłaś się tym żwirem, kochana jesteś:calus:
Ugłaskanka dla psiaków:lol:

e-tam - chciałam, żeby to szybko bylo bo pogoda jest fatalna....ale obawiam się, że te 10 workow to malo:shake: