Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 andzia69 napisał(a):moje też jest prawie 200 x 160 plus dostawka to jakieś 200 x 200 - ale co z tego, jak one na dostawce nie chcą:placz::placz: A na jaką chwilę i o ktorej będziesz w Kielcach????:lol: a tego jeszcze nie wiem ale tak sobie po cichu mysle ze fajnie by bylo poznac kolejna cioteczke i jej ferajne :cool3: Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):a tego jeszcze nie wiem ale tak sobie po cichu mysle ze fajnie by bylo poznac kolejna cioteczke i jej ferajne :cool3: no to będę obserwować:crazyeye: i w razie co to się zgadamy!:lol: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Anitko, ta dostawka jest dla Ciebie :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 doddy napisał(a):Anitko, ta dostawka jest dla Ciebie :eviltong: ha ha ha - baaardzo śmieszne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja siem nie mieszczem na dostawce bom za gruba!:eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie przesadzaj, 40 cm to wystarczajaca ilosc dla Ciebie . Pogodz sie z tym i badz dzielna bo wyspana nie musisz. Zdjecia Frodo poprosze ! Quote
betel Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Andziu, nie przesadzaj z tą gruboscią na zdjęciach jesteś taka jak trzeba!!!! Chciałabym tak wygladać:fadein:. Ale niestety - jak mawiają nasi sąsiedzi zza miedzy :"To se ne wróci pane Hawranek".:-( Ukłony dla ZGREDZIA;) Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 betel napisał(a):Andziu, nie przesadzaj z tą gruboscią na zdjęciach jesteś taka jak trzeba!!!! Chciałabym tak wygladać:fadein:. Ale niestety - jak mawiają nasi sąsiedzi zza miedzy :"To se ne wróci pane Hawranek".:-( Ukłony dla ZGREDZIA;) a dziękuję dobra kobieto!:p a wiesz, że ja trzymalam swoje spodnie z pierwszego roku studiow...i obiecalam sobie, ze się kiedys w nie zmieszczę???? i to dluuuugo się ludzilam:mad: aż pewnego dnia stwierdzila, ze już w życiu w nie nie wejdę, bo to niemożliwe, żebym zrzucila 20 kg:placz::placz::placz:....no i je wypieprzylam, żeby mnie nie wnerwialy.... tak, ze faktycznie - to se ne wróci....:placz: Quote
Od-Nowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hyhy ja mam w ten sposób bardzo pokaźną szafe pełną ciuchów które czekają na to aż do nich schudne :cool3: w pewnym momencie zaczęłam szyć po przeżyciu kilku walk na śmierć i życie w przymieżalni ze spodniami nr 40... te chude chińskie d....:mad::angryy: staram się nie chodzić na zakupy odzieżowe... Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Andzia jak ty jestes gruba!!! To jam hipopotam! :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 DuDziaczek napisał(a):Andzia jak ty jestes gruba!!! To jam hipopotam! :eviltong: oj:cool3: to wyobraź mnie sobie 20 kg lżejszą.... Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Szkieletor :evil_lol: Jakbys 3 psy utrzymala xD Quote
Tengusia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mialam dzisiaj przyjemnosc poznac Zgredzia no i Andzie i jej TZ tez :eviltong: Zgredzio jest sliczny :loveu: sliczny :loveu: i wogole maruda z niego ale co tam jak go tak rozpieszczaja to sie nie dziwie :evil_lol: a jak slodko kamyczkami sie bawi ... ech miodzio nie pies :loveu: Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Tengusia']Mialam dzisiaj przyjemnosc poznac Zgredzia no i Andzie i jej TZ tez :eviltong: Zgredzio jest sliczny :loveu: sliczny :loveu: i wogole maruda z niego ale co tam jak go tak rozpieszczaja to sie nie dziwie :evil_lol: a jak slodko kamyczkami sie bawi ... ech miodzio nie pies :loveu: Z tym śliczny...to bym polemizowała:cool3: ale jest uroczy sam w sobie:evil_lol: a z tym rozpieszczaniem...no cóż - trafil się synuś:eviltong: ponieważ pogoda pod psem to powracamy do wakacji... wejście smoka (dla BD) a to chmurki piaseczek: Quote
Od-Nowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 NOO szczena opada na widok takich zachodów słońca :evil_lol::loveu: Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 piaseczek cudny taki piaszczysty :diabloti: ale piękniejsze Zgredek i Mańka na piasku :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 no to wklejam i takie...hmmm, to znaczy, że ja nie stosuje się do żadnych mądrości szkoleniowcow na temat spania w łóżkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spanie z panem: tak też można! albo tak casem się nie chce spać:mad: a czasem dupka marznie, więc trzeba dziada przykryć!:evil_lol: Quote
basiagk Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale słodkości!!!! Tylko miziac i całować!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 trzecie zdjecie rewelacja!! ile zajmują psy a ile panciuch....:diabloti: Quote
betel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Trudno zacytuję i powiem tylko " słodka fotka";) Quote
DuDziaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Hehe Zgredzia nochal piekny :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Kanapowce prześliczne :loveu: najlepsze jest jak sie rozpychają tymi swoimi cielskami, mój Johny np uwielbia wchodzić na głowę i myśli,że kompletnie nie przeszkadza mi jego waga :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dzieki za Frodo ;) Andzia , na jakim ustawieniu aparatu robisz zdjecia? Masz je bardzo niebieskie . Zmien sobie natezenie kolorow. Quote
andzia69 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dzieki za Frodo ;) Andzia , na jakim ustawieniu aparatu robisz zdjecia? Masz je bardzo niebieskie . Zmien sobie natezenie kolorow. Beatko - ja robiem komorką:evil_lol::evil_lol: więc o ile na dworzu wychodzą ok to w pomieszczeniach takie sobie:shake: Quote
betel Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Andziu ,jak to dobrze ,że zajęłaś się tym żwirem, kochana jesteś:calus: Ugłaskanka dla psiaków:lol: Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 betel napisał(a):Andziu ,jak to dobrze ,że zajęłaś się tym żwirem, kochana jesteś:calus: Ugłaskanka dla psiaków:lol: e-tam - chciałam, żeby to szybko bylo bo pogoda jest fatalna....ale obawiam się, że te 10 workow to malo:shake: Quote
Recommended Posts