Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
O to ma fajnie :) to ...... to ja mu zycze szampańskiej zabawy i o zdjęcia z sylwka poproszę.

ze zdjęciami może być rożnie, bo nie wiem czy dzieci będą mialy aparat...ale je poproszę;)

Posted

Jakaś drobna sugestia ? Mikołaj juz byl :)
Bardzo dziekuje dzieciom za fotki Frodo .

Przekażę i nakażę - powiem, że taka jedna pani z dogo zakoffala się w nim i się na mamusię znowu pogniewa jak nie pokażę zdjęć:evil_lol:

Posted

Jak to znowu ? Nic nie wiem o pierwszym razie .

ha ha ha - mam ci posta przytoczyć, kiedy napisalas, że więcej tu zaglądac nie będziesz???:lol:

Posted

owszem ale .... nie bede jezeli zalozysz oddzielny Frodo i to Ty napisałas , ze jak zalozysz to ja juz nie bede. Byla to prawda wiec potwierdzilam ale co to ma do obrazania sie to nadal nie wiem.
Ale grzecznie prosze dzieci o fotki Frodo z sylwestra i nowego roku ( tak na wszelki wypadek czy nie lamia ustawy o wychowaniu w trzezwosci ).

Posted

nooo - futerko to ma faktycznie co najmniej...dziwne, takie grubaśne - kruciutachne... jest u nas już chyba ze 2 miesiące i nie może biedaczyna znaleźć domku:-( teraz jest po operacji (podejrzewano parwo, ale to chyba bylo coś z jelitami bo mu brzuszek otworzyli) i po tej operacji jest coraz lepiej - na okres po operacji jest w dt, ale nidlugo będzie musial wrocoć na dzialkę do innych maluchow i suniek...a w Kielcach tak zimno:placz:

Będzie z niego spory pies - na pewno w stylu onka, tylko chyba z gubszym, ale krótszym futrem... szkoda piesa:-(

Posted

nie będem nanosić poprawek bo ja tworzę nowe slownictwo:eviltong:

Beatko - ma swoj wątek, mial allegro - na czas choroby zawieszone,bo byl jedną nogą na tamtym świecie - ma ogloszenia na necie i cero odzewu....albo łańcuch i buda:shake:

Posted

Biedna psinka, popytam sie ale sama wiesz jak to jest .

Jezeli nie bedzie przymusowych sterylizacji to nigdy nie opanujemy tego problemu.

wiem jak to jest.....:-(

Posted

dariaopole napisał(a):
ja równiez razem z moimi burkami zyczę wszystkim wspanialej zabawy oraz szczesliwego nowego Roku !!!!!

z tą zabawą...to chyba wspaniale spędzę przed kompem, a potem pojdziemy z tz postrzelać w niebo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dziękuję!!!!:loveu: