Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 O to ma fajnie :) to ...... to ja mu zycze szampańskiej zabawy i o zdjęcia z sylwka poproszę. Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):O to ma fajnie :) to ...... to ja mu zycze szampańskiej zabawy i o zdjęcia z sylwka poproszę. ze zdjęciami może być rożnie, bo nie wiem czy dzieci będą mialy aparat...ale je poproszę;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jakaś drobna sugestia ? Mikołaj juz byl :) Bardzo dziekuje dzieciom za fotki Frodo . Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jakaś drobna sugestia ? Mikołaj juz byl :) Bardzo dziekuje dzieciom za fotki Frodo . Przekażę i nakażę - powiem, że taka jedna pani z dogo zakoffala się w nim i się na mamusię znowu pogniewa jak nie pokażę zdjęć:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak to znowu ? Nic nie wiem o pierwszym razie . Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak to znowu ? Nic nie wiem o pierwszym razie . ha ha ha - mam ci posta przytoczyć, kiedy napisalas, że więcej tu zaglądac nie będziesz???:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 owszem ale .... nie bede jezeli zalozysz oddzielny Frodo i to Ty napisałas , ze jak zalozysz to ja juz nie bede. Byla to prawda wiec potwierdzilam ale co to ma do obrazania sie to nadal nie wiem. Ale grzecznie prosze dzieci o fotki Frodo z sylwestra i nowego roku ( tak na wszelki wypadek czy nie lamia ustawy o wychowaniu w trzezwosci ). Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 niech ci będzie po twojemu:lol: a moze masz domek dla takiego smyka???? Polot Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 śliczniutki a co to bedzie ? Quote
dariaopole Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 boski jest i jakie ma mega futerko !!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Twoje takiego nie maja , az zal sciska :) Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 nooo - futerko to ma faktycznie co najmniej...dziwne, takie grubaśne - kruciutachne... jest u nas już chyba ze 2 miesiące i nie może biedaczyna znaleźć domku:-( teraz jest po operacji (podejrzewano parwo, ale to chyba bylo coś z jelitami bo mu brzuszek otworzyli) i po tej operacji jest coraz lepiej - na okres po operacji jest w dt, ale nidlugo będzie musial wrocoć na dzialkę do innych maluchow i suniek...a w Kielcach tak zimno:placz: Będzie z niego spory pies - na pewno w stylu onka, tylko chyba z gubszym, ale krótszym futrem... szkoda piesa:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Pani nauczycielko, Pani przeczyta sobie swojego posta i naniesie poprawki :) Andzia , a on ma jakies allegro ? Przeciez nie mozna nim tak szargac z miejsca na miejsce. Biedna psina a taka smieszna i ladna, Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 nie będem nanosić poprawek bo ja tworzę nowe slownictwo:eviltong: Beatko - ma swoj wątek, mial allegro - na czas choroby zawieszone,bo byl jedną nogą na tamtym świecie - ma ogloszenia na necie i cero odzewu....albo łańcuch i buda:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Biedna psinka, popytam sie ale sama wiesz jak to jest . Jezeli nie bedzie przymusowych sterylizacji to nigdy nie opanujemy tego problemu. Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Biedna psinka, popytam sie ale sama wiesz jak to jest . Jezeli nie bedzie przymusowych sterylizacji to nigdy nie opanujemy tego problemu. wiem jak to jest.....:-( Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jaki cudny się ten Polocik zrobił, a jak mu pięknie uszka stercza jak u rasowca , super pies!!!!!:lol: Quote
betel Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Book Antiqua]Szczęśliwego Nowego Roku 2008[/FONT] [FONT=Book Antiqua]i wszystkiego naj....naj... najlepszego[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:BIG:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dziękujemy ślicznie!!!!:loveu::loveu::loveu: wszystkim zaglądającym Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 NAJLEPSZEGO ZE WSZYSTKICH - NOWEGO ROKU!!! a korek na szczęście! Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ja równiez razem z moimi burkami zyczę wszystkim wspanialej zabawy oraz szczesliwego nowego Roku !!!!! Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dariaopole napisał(a):ja równiez razem z moimi burkami zyczę wszystkim wspanialej zabawy oraz szczesliwego nowego Roku !!!!! z tą zabawą...to chyba wspaniale spędzę przed kompem, a potem pojdziemy z tz postrzelać w niebo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dziękuję!!!!:loveu: Quote
doddy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 To mozemy wspolnie spedzic sylwestra przed komputerem. Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 doddy napisał(a):To mozemy wspolnie spedzic sylwestra przed komputerem. no to nie jest tak źle!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie jestem sama!!!!:loveu: Quote
dariaopole Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ja spędzam częściowo przed kompem , częściowo na moim domowym parkiecie ale obowiązkowo z drinkiem lub szampanem :evil_lol: Quote
Recommended Posts