Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
I pewnie jeszcze byś chciała aby wrzucać Tobie raz w tygodniu mysz na obiadek ? Czy tez chciałabyś plastikową wyspe z palemką a wokół skałki ?

mysz niekoniecznie:evil_lol: raz w tygodniu, hmm - w sumie dobre - szybko bym się odchudziła:evil_lol::evil_lol: a palemkę i wysepkę - tak, ale prawdziwną - może być miniatura!:grin::grin:

Posted

Beatko - jak możesz nazywać swoje ślicznoty - pasożytami ??? :mad: dziękujemy za fotki. Konie cudne :loveu:
Mańka :loveu:

jak zima jest ładna to da się jeszcze wytrzymać ja też lubię ciepło choć marzy mi się zamieszkać kiedyś na Alasce i mieć zaprzęg huskich :p

Posted

Cześc , Andziu ! Jak tam Twoje kochane Burki??? Czy podoba im sie śnieg??? A co z łapkami Frodzia?? Całuski dla Was wszystkich:loveu:

Ps. Zdjęcia śliczne

Posted

betel napisał(a):
Cześc , Andziu ! Jak tam Twoje kochane Burki??? Czy podoba im sie śnieg??? A co z łapkami Frodzia?? Całuski dla Was wszystkich:loveu:

Ps. Zdjęcia śliczne

Dzięki Betel. Co do lapek - Zgredzia - nie Frodzia - to nie wiem...są nad morzem jeszcze;)
ale...
Mania i Zgredek wracają w niedzielę do m3 - koniec tego dobrego!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak one się przestawią na duuużo mniejsze łóżko:placz::placz:

A jak dogo będzie normalnie dzialac to powklejam zdjęcia - bo teraz to nawet paruslow nie można wklepać:mad:

Posted

a ja chcę,żeby dogo normalnie chodzilo - bo wcale nie rewelacyjnie się wczytuje - a tak pięknie mialo być...w ulamku sekundy - dobre:diabloti:

Dla Beatki - nie wiem czy bylo - ale jak bylo to ona na pewno nie widziala!:eviltong:

dla reszty!:lol:

a to labka mojej siostry:

a tak się bawily:

a to dla przypomnienia bohater wątku:evil_lol::evil_lol:

Posted

czy wy widzicie jakieś przyspieszenie dogo???? bo ja jakoś nie:angryy:

napisalam posta i mi wjerdolilo:angryy::angryy:

Manię od 2 dni bolilapina - ta z tym zwyrodnialstwem w stawie...Od jutra zaczynam szprycowanie Bonharenem...zobaczymy czy coś to da:-(

a dkla poprawy humoru chcialam wkleić..

2 labki - czyli Frida siostry i Kaja - byla gościem u mnie nad morzem;)

a to Frida ala Mania!:evil_lol::evil_lol:

a to Frodo kontra Kaja!

a teraz Zgredziu (wtedy mial śliczne lapki - nie wygryzione:placz::placz:)

i Mania:

Posted

Oj, Andziu, widzę po tych fotkach, że lato Ci się marzy! A tu śnieg za oknem, gorzej nawet nie śnieg a paskudny deszcz. :angryy:
Pozdrowionka dla wszyskich Twoich domowników dwu i czworonożnych oraz ukłonu dla Zgredzia.:lol:

Ps. Mam nadzieje,że Mania szybko wyzdrowieje, trzymam kciuki:loveu: