Beata_Dorobczyńska Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I pewnie jeszcze byś chciała aby wrzucać Tobie raz w tygodniu mysz na obiadek ? Czy tez chciałabyś plastikową wyspe z palemką a wokół skałki ? Quote
andzia69 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):I pewnie jeszcze byś chciała aby wrzucać Tobie raz w tygodniu mysz na obiadek ? Czy tez chciałabyś plastikową wyspe z palemką a wokół skałki ? mysz niekoniecznie:evil_lol: raz w tygodniu, hmm - w sumie dobre - szybko bym się odchudziła:evil_lol::evil_lol: a palemkę i wysepkę - tak, ale prawdziwną - może być miniatura!:grin::grin: Quote
dariaopole Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Beatko - jak możesz nazywać swoje ślicznoty - pasożytami ??? :mad: dziękujemy za fotki. Konie cudne :loveu: Mańka :loveu: jak zima jest ładna to da się jeszcze wytrzymać ja też lubię ciepło choć marzy mi się zamieszkać kiedyś na Alasce i mieć zaprzęg huskich :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jaka tam Mańka !!! Frodo :loveu: Quote
betel Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cześc , Andziu ! Jak tam Twoje kochane Burki??? Czy podoba im sie śnieg??? A co z łapkami Frodzia?? Całuski dla Was wszystkich:loveu: Ps. Zdjęcia śliczne Quote
andzia69 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 betel napisał(a):Cześc , Andziu ! Jak tam Twoje kochane Burki??? Czy podoba im sie śnieg??? A co z łapkami Frodzia?? Całuski dla Was wszystkich:loveu: Ps. Zdjęcia śliczne Dzięki Betel. Co do lapek - Zgredzia - nie Frodzia - to nie wiem...są nad morzem jeszcze;) ale... Mania i Zgredek wracają w niedzielę do m3 - koniec tego dobrego!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak one się przestawią na duuużo mniejsze łóżko:placz::placz: A jak dogo będzie normalnie dzialac to powklejam zdjęcia - bo teraz to nawet paruslow nie można wklepać:mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Frodo ! Frodo ! zdjęcia ! wątek ! Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Frodo ! Frodo ! zdjęcia ! wątek ! Zdjęcia tak - ale wątku nie! Bo kto bedzie tu zaglądał i krytykował ?:eviltong::eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jak założysz oddzielny wątek dla Frodo to prawdą jest, ze do Zgredka nie zajrzę , tu masz racje. Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jak założysz oddzielny wątek dla Frodo to prawdą jest, ze do Zgredka nie zajrzę , tu masz racje. Ha! wiedziałam!!!:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja chcę Frodo , niekoniecznie ze Zgredkiem. Quote
andzia69 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 a ja chcę,żeby dogo normalnie chodzilo - bo wcale nie rewelacyjnie się wczytuje - a tak pięknie mialo być...w ulamku sekundy - dobre:diabloti: Dla Beatki - nie wiem czy bylo - ale jak bylo to ona na pewno nie widziala!:eviltong: dla reszty!:lol: a to labka mojej siostry: a tak się bawily: a to dla przypomnienia bohater wątku:evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 świetne te zdjęcia Frodka, a Mańka i Zgredzio jak zwykle piękni :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Labka w łodce jest the best ;) Dziekuje za Frodo , jak zwykle najpiekniejszy z calej bandy ;) Quote
andzia69 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 czy wy widzicie jakieś przyspieszenie dogo???? bo ja jakoś nie:angryy: napisalam posta i mi wjerdolilo:angryy::angryy: Manię od 2 dni bolilapina - ta z tym zwyrodnialstwem w stawie...Od jutra zaczynam szprycowanie Bonharenem...zobaczymy czy coś to da:-( a dkla poprawy humoru chcialam wkleić.. 2 labki - czyli Frida siostry i Kaja - byla gościem u mnie nad morzem;) a to Frida ala Mania!:evil_lol::evil_lol: a to Frodo kontra Kaja! a teraz Zgredziu (wtedy mial śliczne lapki - nie wygryzione:placz::placz:) i Mania: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Frodo sllicznosci i labki , szczegolnie te w oczku :) Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ahhh ten Zgredziu i jego szelmowski uśmiech :loveu: Quote
betel Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Oj, Andziu, widzę po tych fotkach, że lato Ci się marzy! A tu śnieg za oknem, gorzej nawet nie śnieg a paskudny deszcz. :angryy: Pozdrowionka dla wszyskich Twoich domowników dwu i czworonożnych oraz ukłonu dla Zgredzia.:lol: Ps. Mam nadzieje,że Mania szybko wyzdrowieje, trzymam kciuki:loveu: Quote
betel Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Andziu, zrobiłam bannerek do Twojego alarmowego wątku. Buziaki:loveu: Quote
andzia69 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 No jak na razie Mani nie pomogło...dostała zastrzyk, bierze Aspicam...mam zobaczyć do srody - jeśli nie będzie poprawy to pewnie jakiś mocniejszy lek musi dostać:-( Quote
dariaopole Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ja równiez trzymam i mam nadzieję ,że wszystko będzie ok. Quote
Recommended Posts