Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
O Andzia to super te zdjecia telem na dworze wychodza!:-o
A moze czas pomyslec o aparaciku :evil_lol:

aparacik to ja mam...tyle tylko, że szybciej mi jest wyciągnać komorkę niż aparat:evil_lol::evil_lol:

Posted

Co tam u Frodzia i reszty gromadki??? Andziu , fantastyczny prezent zrobiłaś psiakom na Mikołaja z tym żwirkiem.:loveu: U nas niestety posucha i tylko ogłoszeniami mogę pomagać:shake: ( mój TZ nie ma pracy) no i karteczkami , które uparcie wysyłam do znajomych i nieznajomych, których adresy mam w swojej poczcie. No, ale może w nowym roku będzie lepiej. Pozdrowionka:lol:

Posted

Tengusia - ale ja lubię mieć w podpisie Sevenka:eviltong::eviltong::eviltong: juz to Darii mowilam:lol:

Betel - no no masz faktycznie niewesolo...ale trzeba mysleć, że będzie lepiej!:loveu::loveu::loveu:

no to wstawię parę fotek, bo już nawet dzwonią do mnie, że nic nie ma:evil_lol:

nooo - daj!!!!!

Mańka do gory nogami:

a to szczuraski - dla odmiany:evil_lol:

no i Heniek

cdn....

Posted

dariaopole napisał(a):
andzia juz nie lubi miec Sevenka w podpisie :shake: :evil_lol:

fotki super tzn pieski super znaczy sie :diabloti:

nie mieścil się...bo chcialam dodać Abi i Adę - i tak nie wiem jak to cudem zrobilam...bo nigdy mi tak w 1 linijce nie chcialo sie zrobić tylko zawsze mialam w 2 - ciemna jestem w te klocki:oops:

Posted

betel napisał(a):
Andziu , a gdzieś Ty taki śnieg znalazła ???( fotka, na której Frodzio udaje wilka):lol:

A byl taki u nas..i niestety dzisiaj też jest - tylko mniejszy (no moze w lesie jest większy)...a to nie Frodzio tylko Zgreduś-wilk:loveu:

Posted

RADOSNYCH ŚWIĄT :x-mas::x-mas:
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,
Niech aniołek Cię mocno ode mnie uściśnie,
I złoży serdeczne życzenia,
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia!:tree1::tree1::tree1:

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Dlugo sie nie odzywalam bo chcialam dac Tobie szanse ale widze ,ze nie zauwazylas :(
Andzia, Frodo na spacer nie wychodzi ??? Owczarek prezentuje sie pieknie na sniegu a nie jakis tam rudy zgred.

na 3...4...:

a tak trzyma już z tydzień u nas szadź na drzewach:

a to widok z lotu ptaka - czyli z 9 piętra: