andzia69 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dzisiaj w pracy Zgredek chcial zjeść klienta - widać brzydki byl:evil_lol: niedlugo chyba pójdę na bezrobocie bo Zgredziu wszystkich odstraszy - listonosz to się prawie drze od drzwi, coby psa trzymac:lol: Mania troszkę lepiej dzisiaj chodzila - może jednak obejdzie się bez jakiś mocniejszych lekow...i muszę ją ciutkę odtluścić:p coby odciążyć stawy....mam kupić RC Obe..coś tam - ciekawa jestem czy bedzie to jadla...bidulka:roll: a teraz parę foteczek podkoldernika wspanialego czyli jak niewygodnie jest w lozku, bo trzeba się caly czas przekręcać!:eviltong: (zobaczcie jaką ma paskudną łapę:angryy:) a teraz razem z Manka na jednym wyrku - mają porozkladane ręczniki, kołderki i inne rzeczy na naszym łóżku - ale jakoś tak się na nich...nie zawsze mieszczą:evil_lol: Quote
basiagk Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Eh Z tymi łapkami, moja Abra też ma jakies świństwo na łapie... A Zgredziu jest THE BEST!!! Quote
Tengusia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Biedny Zgredek z ta lapcia :( a w lozeczku zupelnie jak moje, lozko wielkie a one i tak musza lezec tam gdzie ja :diabloti: gdyby mogly to by na mnie spaly :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Andzia, urwij rekaw z jakies grubej bluzy , doszyj sznurki i założ mu taki rekaw na noge, moze mu sie odechce, tylko musi go nosic do czasu zagojenia . Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 tylko czy sobie nie ściągnie tego rękawa ??? moja Hepka to nic nie potrafi mieć założone, po operacji wenflon chciała sobie wyrwać :evil_lol: super towarzycho Andziu :loveu: Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Andzia, urwij rekaw z jakies grubej bluzy , doszyj sznurki i założ mu taki rekaw na noge, moze mu sie odechce, tylko musi go nosic do czasu zagojenia . Wiesz - na to nie wpadłam!:lol: Jutro zrobię mu protezę:evil_lol::evil_lol: Smaruję mu to ostatnio jak dla mnie rewelacyjną maścią - robioną w aptece - a przepis dal mi kiedyś wet, jak moja Mania miała operację usunięcia na udzie narośli i jej szwy puścily...mięsień miala na wierzchu i nie dalo rady zszyć powtórnie bo trzeba by było jej wycinać kawałek mięśnia, żeby naciągnąć skórę - i wtedy dał mi receptę i powiedział, że zagoi się do 8 dni - i rewelka - po tygodniu było ślicznie prawie zabliźnione!:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zrob mu poprostu ubranko z jednym rekawem , mozesz nawet cala bluze mu wciagnac tylko z jednym rekawem. Nasmaruj mascia i zobaczymy co on na to . A pozniej na zagojenie mozesz mu smarowac Solcoserylem. Quote
betel Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No rzeczywiście te łapki Zgredka brzydko wygladają, a może tak potraktować je starą ale skuteczną jodyną. Pozdrowionka:lol: Quote
andzia69 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 a u nas dzisiaj zapierdul straszny w robocie, szukanie na gwałt czegokolwiek dla tego biednego boksia, wybili nam szybę w samochodzie i ukradli cb radio....no to tyle u nas!;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jaki boksio ? Andzia a kto zostawia CB w samochodzie ? Quote
andzia69 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jaki boksio ? Andzia a kto zostawia CB w samochodzie ? JAki boksio? - ano taki, torego wlasciciel chcial dzisiaj odprawić pod wodą za TM:angryy: A CB zostawił "mądry inaczej" pracownik, ktory jeździl samochodem!:angryy::angryy: Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 no to Andzia miałas kiepski dzień, oby sobota była lepsza. ja mam pecha co najmniej od wakacji :angryy: wiec czekam z utęsknieniem na 2008 rok !!! Quote
betel Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No rzeczywiście kiepski dzionek! Andziu, czy Ty się na mnie obraziłaś , bo jakoś nic się nie odzywasz:-( Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 betel napisał(a):No rzeczywiście kiepski dzionek! Andziu, czy Ty się na mnie obraziłaś , bo jakoś nic się nie odzywasz:-( no coś ty:lol::lol::lol: a za co????:loveu: sama widzisz jakie mam kiepskie dni, nie wiem w co ręce włożyć...w ktore wątki wejść, bo wszystkich tak dużo:-( Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Andzia , na Twoim miejscu dla polepszenia sobie humoru zrobiłabym panu mały rewanż. Quote
betel Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Andziu, widzę, że Wasze łoże musi być "słusznych " rozmiarów:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 przepraszam za off ale tu duzo ludzi bywa wiec duzo ludzi zobaczy kolejna sierotke :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9010600#post9010600 Quote
andzia69 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 betel napisał(a): Andziu, widzę, że Wasze łoże musi być "słusznych " rozmiarów:evil_lol: łoże powiększam z boku poduchami z narożnika...ale to chyba po to, żebym miala więcej do skladania bo one - jak widać - mają gdzieś dostawkę - wolą normalne wyrko!:lol: Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wcale się nie dziwie!! kto by chciał na dotawce spać :evil_lol: do czasu aż nie będziesz musiała spać z kolanami pod brodą a tą brodą wciśnięta w żeberka kaloryfera wszystko jest ok.... jeżeli już tak śpisz niestety na wszystko już za późno!:diabloti: Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja mam dosc duze lozko dwu osobowe 200x160 a psiaki i tak spia wcisniete we mnie :diabloti: czasem probuje je przetoczyc na polowke TZta ale one i tak wracaja :mad: W piatek mozliwe ze zawitam na chwilke w Kielcach :p tam mnie jeszcze nie bylo :eviltong: Quote
basiagk Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jakiś psiak cię tam przywieje?:eviltong: Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 basiagk napisał(a):Jakiś psiak cię tam przywieje?:eviltong: zgadlas slonce :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9017325#post9017325 Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):Ja mam dosc duze lozko dwu osobowe 200x160 a psiaki i tak spia wcisniete we mnie :diabloti: czasem probuje je przetoczyc na polowke TZta ale one i tak wracaja :mad: W piatek mozliwe ze zawitam na chwilke w Kielcach :p tam mnie jeszcze nie bylo :eviltong: moje też jest prawie 200 x 160 plus dostawka to jakieś 200 x 200 - ale co z tego, jak one na dostawce nie chcą:placz::placz: A na jaką chwilę i o ktorej będziesz w Kielcach????:lol: Quote
Recommended Posts