Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj w pracy Zgredek chcial zjeść klienta - widać brzydki byl:evil_lol: niedlugo chyba pójdę na bezrobocie bo Zgredziu wszystkich odstraszy - listonosz to się prawie drze od drzwi, coby psa trzymac:lol:

Mania troszkę lepiej dzisiaj chodzila - może jednak obejdzie się bez jakiś mocniejszych lekow...i muszę ją ciutkę odtluścić:p coby odciążyć stawy....mam kupić RC Obe..coś tam - ciekawa jestem czy bedzie to jadla...bidulka:roll:

a teraz parę foteczek podkoldernika wspanialego czyli jak niewygodnie jest w lozku, bo trzeba się caly czas przekręcać!:eviltong:

(zobaczcie jaką ma paskudną łapę:angryy:)

a teraz razem z Manka na jednym wyrku - mają porozkladane ręczniki, kołderki i inne rzeczy na naszym łóżku - ale jakoś tak się na nich...nie zawsze mieszczą:evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Andzia, urwij rekaw z jakies grubej bluzy , doszyj sznurki i założ mu taki rekaw na noge, moze mu sie odechce, tylko musi go nosic do czasu zagojenia .

Wiesz - na to nie wpadłam!:lol: Jutro zrobię mu protezę:evil_lol::evil_lol: Smaruję mu to ostatnio jak dla mnie rewelacyjną maścią - robioną w aptece - a przepis dal mi kiedyś wet, jak moja Mania miała operację usunięcia na udzie narośli i jej szwy puścily...mięsień miala na wierzchu i nie dalo rady zszyć powtórnie bo trzeba by było jej wycinać kawałek mięśnia, żeby naciągnąć skórę - i wtedy dał mi receptę i powiedział, że zagoi się do 8 dni - i rewelka - po tygodniu było ślicznie prawie zabliźnione!:lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Jaki boksio ?
Andzia a kto zostawia CB w samochodzie ?

JAki boksio? - ano taki, torego wlasciciel chcial dzisiaj odprawić pod wodą za TM:angryy:

A CB zostawił "mądry inaczej" pracownik, ktory jeździl samochodem!:angryy::angryy:

Posted

betel napisał(a):
No rzeczywiście kiepski dzionek! Andziu, czy Ty się na mnie obraziłaś , bo jakoś nic się nie odzywasz:-(

no coś ty:lol::lol::lol: a za co????:loveu: sama widzisz jakie mam kiepskie dni, nie wiem w co ręce włożyć...w ktore wątki wejść, bo wszystkich tak dużo:-(

Posted

betel napisał(a):

Andziu, widzę, że Wasze łoże musi być "słusznych " rozmiarów:evil_lol:

łoże powiększam z boku poduchami z narożnika...ale to chyba po to, żebym miala więcej do skladania bo one - jak widać - mają gdzieś dostawkę - wolą normalne wyrko!:lol:

Posted

wcale się nie dziwie!! kto by chciał na dotawce spać :evil_lol: do czasu aż nie będziesz musiała spać z kolanami pod brodą a tą brodą wciśnięta w żeberka kaloryfera wszystko jest ok.... jeżeli już tak śpisz niestety na wszystko już za późno!:diabloti:

Posted

Ja mam dosc duze lozko dwu osobowe 200x160 a psiaki i tak spia wcisniete we mnie :diabloti: czasem probuje je przetoczyc na polowke TZta ale one i tak wracaja :mad:

W piatek mozliwe ze zawitam na chwilke w Kielcach :p tam mnie jeszcze nie bylo :eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
Ja mam dosc duze lozko dwu osobowe 200x160 a psiaki i tak spia wcisniete we mnie :diabloti: czasem probuje je przetoczyc na polowke TZta ale one i tak wracaja :mad:

W piatek mozliwe ze zawitam na chwilke w Kielcach :p tam mnie jeszcze nie bylo :eviltong:

moje też jest prawie 200 x 160 plus dostawka to jakieś 200 x 200 - ale co z tego, jak one na dostawce nie chcą:placz::placz:

A na jaką chwilę i o ktorej będziesz w Kielcach????:lol: