Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

saga_86 napisał(a):
czyżby to był lasek przy zalewie?:razz:

niee - tam jakby moja potfora zobaczyła jakąś sukę i wszystkie 3 by pobiegły to nie dałabym rady:shake: jadę z hurtowa iloscia psów w odludne miejsca coby któregos jakis pies nie pokusił:evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
Andzia : ta twoja trójeczka jest czarująca !!! widzę że zabawa w patyki to podstawa !

patyki i kamienie - to jest podstawa (a że ząbki potem brzydko wyglądają to pikuś:mad: ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

madziara - ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą:eviltong:

Posted

ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą

Typowa kobieta :diabloti:
Chciałaby wszystko co najlepsze i oczywiście za darmo - jak to mówi jeden z użytkowników tego zacnego forum.

Posted

andzia69 napisał(a):
madziara - ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą:eviltong:

Andzia ,a Gruby nie uważa żadnych innych zierząt poza soba:lol: No dla szceniorków robi wyjątki ale to pewnie dlatego ,ż e podbiegaja kłada się na plecy i liża go po nosku hehehe

Dla mnie takie fotki jak te powyżej to normlanie abstrakcja jest :diabloti:

Wracając do zdrowia Togusia to jak chyba widac na fotkach wszytsko super tz po jego minie wnioskuje.tylko te łapki do leczenia.

Posted

Powiem tak - Zgredek czuje się tak jak zwykle - tzn. nic mu nie dolega (oprócz charczenia od czasu do czasu), śpi mało, daje popalić w pracy -zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa to jego motto życiowe chyba.

Co do stosunków moje psy - Zgredzio - no cóż - wczoraj była pierwsza scysja pomiędzy oczywiście moją hrabiną a Zgredziem w kuchni - ale szybko udało mi się rozgonić towarzystwo i obyło się bez żadnych uszczerbków na ciałach.

Zgredzio chyba polubił mojego Froda vel henryka vel Pierdołę i ....zaczepia go do zabawy!:lol: Czego się w sumie nie spodziewałam,że Zgredziu może się bawić (o ile to można nazwać zabawą) - a wygląda to tak - Zgredek siada przy Henryku i go łapą - tak jak siada przy mnie np. i trąca łapą coby go miziać, njlepiej pod paszką:evil_lol: - a potem Henryk otwiera paszczękę, a Zgredek wkłada swój ryj w jego paszczę - ot taka to zabawa!:eviltong: No ale czasem próbują się gonić - co przy moim olbrzymim metrażu i licznych zakrętach do pokoi jest z deczka ciężkie do wykonania. W czasie gdy oba samce udają,że się bawią moja hrabina, ciężko obrażona udaje,że jej nie ma i leży na swojej kolderce na wersalce.

Jutro anioł stróż Zgredzia ma podjechać do lecznicy dowiedzieć się o wyniki histopatologiczne tego guzka - aż się boję - znowu spać nie będę mogła!:shake:

Nooo ale na pocieszenie powiem wam ciotki klotki,że Zgredzia czeka wycieczka nad .....morze - zabieram wszystkie 3 burki, dzieci i jedziemy się opalać - jak będzie słońce!:multi::multi::multi:

Jakby kto chciał nas odwiedzić to zapraszam - ino z psami płci męskiej!:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Wczasują się :eviltong:
Anita ile można siedzieć nad morzem? :diabloti: Wracaj :mad:
Takim to dobrze... Siedzą i siedzą nad morzem...
Ja to tylko na jeden dzień se wypad mogłam zrobić :placz:

Ciotka a plaża w Jastrzebiej nie jest tragedia :cool1: Tylko od czorta beagle było... Chyba nad morzem moda na beagle zapanowała.

Posted

no ale ktoś cffaniaczek jest:razz: na cały czas kłopotów dogo sobie pojechać i wracać na gotowe!! bedzie Was to kosztowało duuuużo nowych opowieści i conajmniej 3 zdjęcia z plaży :evil_lol:
wracajcie już co??...

Posted

powiem Wam w tajemnicy, że juz dzisiaj będą na dogo wieczorem :cool3: ale jakby nigdy nic udajemy,że nie wiemy - niech się gęsto tłumaczą i przekupują opowieściami :evil_lol: