basiagk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 One wspaniale ze sobą wyglądają!!!!!:loveu::multi::loveu::multi: Quote
andzia69 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 saga_86 napisał(a):czyżby to był lasek przy zalewie?:razz: niee - tam jakby moja potfora zobaczyła jakąś sukę i wszystkie 3 by pobiegły to nie dałabym rady:shake: jadę z hurtowa iloscia psów w odludne miejsca coby któregos jakis pies nie pokusił:evil_lol: Quote
madziara1983 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Znów dzikie psy Dingo:diabloti: Jak patrze na te fotki to się zastanawiam dlaczego mój Gruby nie może zrozumiec ,ż e inne psy też zyją na świecie i nie trzeba ich zagryzać:mad: Quote
dariaopole Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Andzia : ta twoja trójeczka jest czarująca !!! widzę że zabawa w patyki to podstawa ! Quote
andzia69 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 dariaopole napisał(a):Andzia : ta twoja trójeczka jest czarująca !!! widzę że zabawa w patyki to podstawa ! patyki i kamienie - to jest podstawa (a że ząbki potem brzydko wyglądają to pikuś:mad: ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: madziara - ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą:eviltong: Quote
doddy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą Typowa kobieta :diabloti: Chciałaby wszystko co najlepsze i oczywiście za darmo - jak to mówi jeden z użytkowników tego zacnego forum. Quote
madziara1983 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 andzia69 napisał(a):madziara - ale moja Tora tez nie uważa innych suk poza ...sobą:eviltong: Andzia ,a Gruby nie uważa żadnych innych zierząt poza soba:lol: No dla szceniorków robi wyjątki ale to pewnie dlatego ,ż e podbiegaja kłada się na plecy i liża go po nosku hehehe Dla mnie takie fotki jak te powyżej to normlanie abstrakcja jest :diabloti: Wracając do zdrowia Togusia to jak chyba widac na fotkach wszytsko super tz po jego minie wnioskuje.tylko te łapki do leczenia. Quote
marta619 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jak tam nasz :loveu: Togunio:loveu: sie czuje?? ;) Quote
andzia69 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Powiem tak - Zgredek czuje się tak jak zwykle - tzn. nic mu nie dolega (oprócz charczenia od czasu do czasu), śpi mało, daje popalić w pracy -zabawa, zabawa i jeszcze raz zabawa to jego motto życiowe chyba. Co do stosunków moje psy - Zgredzio - no cóż - wczoraj była pierwsza scysja pomiędzy oczywiście moją hrabiną a Zgredziem w kuchni - ale szybko udało mi się rozgonić towarzystwo i obyło się bez żadnych uszczerbków na ciałach. Zgredzio chyba polubił mojego Froda vel henryka vel Pierdołę i ....zaczepia go do zabawy!:lol: Czego się w sumie nie spodziewałam,że Zgredziu może się bawić (o ile to można nazwać zabawą) - a wygląda to tak - Zgredek siada przy Henryku i go łapą - tak jak siada przy mnie np. i trąca łapą coby go miziać, njlepiej pod paszką:evil_lol: - a potem Henryk otwiera paszczękę, a Zgredek wkłada swój ryj w jego paszczę - ot taka to zabawa!:eviltong: No ale czasem próbują się gonić - co przy moim olbrzymim metrażu i licznych zakrętach do pokoi jest z deczka ciężkie do wykonania. W czasie gdy oba samce udają,że się bawią moja hrabina, ciężko obrażona udaje,że jej nie ma i leży na swojej kolderce na wersalce. Jutro anioł stróż Zgredzia ma podjechać do lecznicy dowiedzieć się o wyniki histopatologiczne tego guzka - aż się boję - znowu spać nie będę mogła!:shake: Nooo ale na pocieszenie powiem wam ciotki klotki,że Zgredzia czeka wycieczka nad .....morze - zabieram wszystkie 3 burki, dzieci i jedziemy się opalać - jak będzie słońce!:multi::multi::multi: Jakby kto chciał nas odwiedzić to zapraszam - ino z psami płci męskiej!:eviltong: Quote
marta619 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No to gratuluje!!!:multi: :multi: Zyczymy najwspanialszych wakacji:multi: :multi: Oby wszystko sie udalo!!! I duzo zdrowka!!:loveu: Quote
doddy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wczasują się :eviltong: Anita ile można siedzieć nad morzem? :diabloti: Wracaj :mad: Takim to dobrze... Siedzą i siedzą nad morzem... Ja to tylko na jeden dzień se wypad mogłam zrobić :placz: Ciotka a plaża w Jastrzebiej nie jest tragedia :cool1: Tylko od czorta beagle było... Chyba nad morzem moda na beagle zapanowała. Quote
_beatka_ Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 tyle czasu dogo mi sie wieszalo, ale widze ze u zgredzia same dobre rzeczy się dzieją:multi: Quote
madziara1983 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jesuuu,wkońcu Dogo działa. A tu tyle dobrych wieści przybyło. Andzia Ty juz normalnie hodofcaaaa jestes ;-) Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no ale ktoś cffaniaczek jest:razz: na cały czas kłopotów dogo sobie pojechać i wracać na gotowe!! bedzie Was to kosztowało duuuużo nowych opowieści i conajmniej 3 zdjęcia z plaży :evil_lol: wracajcie już co??... Quote
madziara1983 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Togo to chyba tam pojechał na rekonwalescencje po operacyjna wiecie duzo jodu itp ponoc na gardło dobre:evil_lol: A fotek nie możemy się juz doczekac. Quote
doddy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ile można jod wdychać? :diabloti: Wracajcie już, bo zostanie mądralami normalnie :eviltong: Quote
_beatka_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no wlaśnie, gdzie wy sie podziewacie zamiast pisać nam na bierząco co u togusia?:mad: Quote
basiagk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja też juz się strasznie stęskniłam za Zgredkiem. Quote
madziara1983 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ennoooo gdzie wy się podziewacie...to nad morzem netu nie ma......Okropna ta Andzia normalnie....:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 powiem Wam w tajemnicy, że juz dzisiaj będą na dogo wieczorem :cool3: ale jakby nigdy nic udajemy,że nie wiemy - niech się gęsto tłumaczą i przekupują opowieściami :evil_lol: Quote
Recommended Posts