Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Co tam kanapa - ja mam sypialnie 1,80x2,00 :D:D:D moglby skakac jak zaba, nie tylko sie wylegiwac :) Finansowo tez nie jest tragicznie, ale tak sie wlasnie zastanawiam, czy nie lepiej aby trafil do bardzo bogatej rodziny. Wiem, ze milosc najwazniejsza, ale chodzi wlasnie o to, gdyby trzeba bylo (nie daj Boze, tfu ftu) np operowac, to nie wiem czy w kazdej chwili mialabym odpowiednia kwote na to, a jak ktos jest bogaty, bo zawsze wylozy tyle ile trzeba na czas. Z milosci do niego - trzeba znalezc mu najcudowniejszy dom pod sloncem!!! To musi byc raj, wiec fajnie by bylo (choc sama bym Go chciala) aby bylo wielu chetnych i mozna bylo spokojnie cos mu wybrac, bo liczy sie Jego dobro, a nie tam moje. To, ze bym go bardzo chciala, to szczegol, on musi byc tu najwazniejszy - i tego sie wciaz trzymam. Pozdr i weeeesolych Swiat dla wszystkich psiar i i ch psow :D:D:D

Posted

Toguś chyba dobrze - gorzej ze mną:eviltong:

Na wieczorny, spacerze z nim tylko on się ruszał - ja nie mialam siły, czuję się jakbym słonia polknela, a espumisanu nie mam:evil_lol::evil_lol:

Posted

hepatil podobno lepszy :lol: a moja czika dzisiaj cały dzień na wsi spędziła tak się wylatała z Moplem mojej mamy że teraz śpi i nawet jeść nie ma siły :cool3: buziaki dla Zgredka trzymam jutro kciuki żeby wszystko dobrze poszło

Posted

Brzydko, zimno i leje - więc na poranny spacerek poszłam na chwilę - z resztą Zgredek deszczu też nie lubi (w porównaniu do mojej sfory, która ma głęboko gdzieś,że pancia moknie - im nie przeszkadza to szaleć).

Moze po południu troszkę przestanie padać to wezmę tz pod pache, moją cholerę, pojedziemy po Zgredka i może znajdę jakiś lasek choć troszkę suchy!
Obżerać się nie będziemy więc będę się mogła ruszać:evil_lol:
Zdam relację jak było pod wieczór!

Pozdrowionka dla ciotek!:loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Idźcie i chudnijcie :evil_lol:

Bardzo śmieszne, bardzo:eviltong::eviltong::eviltong::mad:

a nawiasem mówiąc muszę Zgredkowi nowe szelki kupić, bo te mu się troszki wrzynają w wielką klatę:evil_lol:

Posted

No cóz - Zgredke jak zwykle - szaleje po pracy bo wynudził się przez swięta w dt. Nie wie bidulek,że jutro zero jedzenia, 300 kilosów do przejechania i operacja... Mamy być na 15 i prawdopodobnie tak czy siak musi zostac 2-3 dni we Wrocku bo będzie dostawać antybiotyk ze sterydem przez 2 dni.
Ale,ze ma tam swojego anioła stróża, który od początku śledzi losy Zgredusia to nie będzie musiał siedziec w klinice w klatce tylko pójdzie na...kanapę do pani Kasi:loveu::loveu::loveu::loveu:

A ja znowu zaczęłam popalać bo mnie nerwy zżerają:shake:

Posted

miejmy nadzieje że operacja - to będzie ta wersja pierwsza bez krojenia bo mnie już skręca ze strachu jejku jak go bedzie potem boleć biedny oby wszystko poszło dobrze zreszta nie ma innego wyjścia musi byc dobrze, a ja przyprowadziłam psa sąsiadki i moja czika dostała napadu zazdrości, zaczeła biegac wokół psiaka i na niego warczeć, szczekać i zaczeła popychać go w strone drzwi normalnie go wyganiała. Jak zlikwidować tą zazdrość? macie jakieś rady? może sterylka pomoże? mają ja kroić pod koniec kwietnia, może to cos pomoże?