Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

jaki kiedys będzie jeszcze tak spał(a spi tak baardzo często) i uda mi się miec przy sobie aparat a nie komórkę to zrobię mu lepsze zdjęcie świńskich nóżek przeplatanych!:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ale to przystojniak :cool3: :crazyeye: :loveu: Po prostu taka mordka wdzieczna i kochana :loveu: Przesylam 1000 caluskow w slodziusi nosek :loveu: :loveu: A jak z tymi lapciami jego teraz, bo widze ze jest jakas ranka :placz:

Posted

no niestety - łapcie będziemy leczyć od jutra - kupujemy antybiotyk i dzialamy! dowiedzialam się jeszcze o jakimś ziołowym specyfiku, ktorym się smaruje "gronkowca" - pójdę też do zielarskiego sklepu i spytam

Posted

Ja mialam bakterie gronkowca w migdale, to taka zielarka mi kazala plukac olejem roslinnym codziennie przez 30 dni, rano, na czczo i wypluwac - to mialo oslabic atak bakterii - ale to inaczej bo w gardle. Wiem, ze atakuje - czyli rozmnaza sie kiedy jest oslabienie organizmu i wtedy moze atakowac w moim przypadku nos itp. Na pewno sa jakies ziola, co moga miec pozytywny wplyw! Warto sie wlasnie dowiedziec, bo to i zdrowsze i tansze. Trzymam kciuki, pozdr.

Posted

majafaja napisał(a):
to zgredusia w domu masz u siebie?? hm.... nie mam czasu brnac przez wszystkie strony zaleglosci ehhh.....

majafaja - Zgredka chcę przyzwyczaić po troszkę z moim domem i psami i resztą zwierzyńca - jak się to uda to na 99% Zgreduś zostanie po prostu u mnie - a jak nie to wtedy będziemy kombinować!;)

Posted

Jestem też pełna podziwu dla Froda,który tak gładko przyjął pod swój dach innego dorosłego samca:crazyeye: :cool3: Przy mojej Sadze o drugim psie mogę tylko pomarzyć...

Posted

dariaopole napisał(a):
Piekna parka !!

taak - parka, bo mój Frodek to taki...hmmm...męcizna:evil_lol: sika jak baba raz a dobrze, a nie podsikuje jak Zgredek co tylko się da! i w ogóle to taka ofiara życiowa jest, no ale pci męskiej jednak! a moja Torcia obrażona leżała sobie na kanapie i miała wszystkich gdzieś!

mam jeszcze zdjątek komórkowych parę z dzisiejszej wyprawy do lasu, tylko czekam kiedy mój tz uruchomi irdę...

Posted

doddy napisał(a):
Ja wiedziałam, że tak będzie :eviltong:
Zakład wygram :diabloti:
Tylko kurde nie ma nagród :roll: :placz:

oj, ciotka - jeszcze nie mów hop!!!!:eviltong: Jak wygrasz to ci jakąś nagrodę skombinuję!:evil_lol:

jak na razie: wczoraj i przedwczoraj był po 2 godz - sikanie x 1:shake: łączny czas spoczynku - 5 min!!!!:angryy: on się u mnie zachowuje jakby mial ADHDx2!!!! nie siądzie, położy dłużej niż 5 minut i zaraz wstaje, łazi albo się bawi zabawkami moich burków - czy to się kiedyś skończy???? On się zachowuje jak labka mojej siostry jak jest u mnie to po prostu też nie siądzie na chwilę tylko biega od pokoju do pokoju i tak w kółko - a w domu u siostry to najnormalniejszy pies na ziemi. Zgredek to samo - w pracy jest normalny, jak go zaprowadzam do dt - to też spokojnie idzie się polożyć na wersalce, albo na swoim leżansku a nie biega jak szalony.

ciotka doddy - masz może jakies rady na sikanie! i niepokój????

Posted

Andzia : ten niepokój to z powodu nowego miejsca, widocznie nie czuje sie w nim jeszcze bezpeiczny (tak myślę), moja Chili tez ciagle lata a jak tylko wstane to chodzi za mna jak smród po gaciach, druga suka - Happy też tak miała przez jakis czas jak ją wzieliśmy ze schroniska, a teraz to ciężko ją z kanapy zrzucic bo tyłka jej sie nie chce ruszać, a z sikaniem to sama nie wiem, Happy tak nie miała a Chilce sie zdarza:p

Posted

andzia69 napisał(a):
oj, ciotka - jeszcze nie mów hop!!!!:eviltong: Jak wygrasz to ci jakąś nagrodę skombinuję!:evil_lol:

jak na razie: wczoraj i przedwczoraj był po 2 godz - sikanie x 1:shake: łączny czas spoczynku - 5 min!!!!:angryy: on się u mnie zachowuje jakby mial ADHDx2!!!! nie siądzie, położy dłużej niż 5 minut i zaraz wstaje, łazi albo się bawi zabawkami moich burków - czy to się kiedyś skończy???? On się zachowuje jak labka mojej siostry jak jest u mnie to po prostu też nie siądzie na chwilę tylko biega od pokoju do pokoju i tak w kółko - a w domu u siostry to najnormalniejszy pies na ziemi. Zgredek to samo - w pracy jest normalny, jak go zaprowadzam do dt - to też spokojnie idzie się polożyć na wersalce, albo na swoim leżansku a nie biega jak szalony.

ciotka doddy - masz może jakies rady na sikanie! i niepokój????

To nerwy. Nie jest jeszce pewny siebie. Może się stresuje ,z emu jedzenia zabraknie albo czegos , może sika ze straachu ,w Ligocie dobrze mu się z psami nie działo wcale.Ja mysle ,że sie uspokoji jak się dobrze poznają.I jak zrozumie ,ze nikt mu tam krzywdy nie zrobi.A może jak zamykasz drzwi to Frodo go terroryzuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: