dariaopole Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Alez ten Zgredzio słodki, taki normalnie do schrupania:loveu: Quote
marta619 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :loveu: Kurcze spi przecudnie, no tak slodko, ze napatrzec sie nie mozna!!!! :loveu: Quote
andzia69 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 jaki kiedys będzie jeszcze tak spał(a spi tak baardzo często) i uda mi się miec przy sobie aparat a nie komórkę to zrobię mu lepsze zdjęcie świńskich nóżek przeplatanych!:evil_lol: :evil_lol: Quote
marta619 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oooo taaak czekamy z niecierpliwoscia :):):) Quote
andzia69 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 no to na razie sesja pt. znalazłem! Szukam.... szukam... MAM!!!! MAAAAAMMMM!!!! Quote
marta619 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale to przystojniak :cool3: :crazyeye: :loveu: Po prostu taka mordka wdzieczna i kochana :loveu: Przesylam 1000 caluskow w slodziusi nosek :loveu: :loveu: A jak z tymi lapciami jego teraz, bo widze ze jest jakas ranka :placz: Quote
andzia69 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 no niestety - łapcie będziemy leczyć od jutra - kupujemy antybiotyk i dzialamy! dowiedzialam się jeszcze o jakimś ziołowym specyfiku, ktorym się smaruje "gronkowca" - pójdę też do zielarskiego sklepu i spytam Quote
marta619 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja mialam bakterie gronkowca w migdale, to taka zielarka mi kazala plukac olejem roslinnym codziennie przez 30 dni, rano, na czczo i wypluwac - to mialo oslabic atak bakterii - ale to inaczej bo w gardle. Wiem, ze atakuje - czyli rozmnaza sie kiedy jest oslabienie organizmu i wtedy moze atakowac w moim przypadku nos itp. Na pewno sa jakies ziola, co moga miec pozytywny wplyw! Warto sie wlasnie dowiedziec, bo to i zdrowsze i tansze. Trzymam kciuki, pozdr. Quote
basiagk Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie no!!! Togus tak przystojny że aż dech zapiera!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ice_t Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Togo jest prześliczny, zyczę mu szybkiego powrotu do pełni sił Quote
majafaja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to zgredusia w domu masz u siebie?? hm.... nie mam czasu brnac przez wszystkie strony zaleglosci ehhh..... Quote
andzia69 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 majafaja napisał(a):to zgredusia w domu masz u siebie?? hm.... nie mam czasu brnac przez wszystkie strony zaleglosci ehhh..... majafaja - Zgredka chcę przyzwyczaić po troszkę z moim domem i psami i resztą zwierzyńca - jak się to uda to na 99% Zgreduś zostanie po prostu u mnie - a jak nie to wtedy będziemy kombinować!;) Quote
saga_86 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jestem też pełna podziwu dla Froda,który tak gładko przyjął pod swój dach innego dorosłego samca:crazyeye: :cool3: Przy mojej Sadze o drugim psie mogę tylko pomarzyć... Quote
andzia69 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 dariaopole napisał(a):Piekna parka !! taak - parka, bo mój Frodek to taki...hmmm...męcizna:evil_lol: sika jak baba raz a dobrze, a nie podsikuje jak Zgredek co tylko się da! i w ogóle to taka ofiara życiowa jest, no ale pci męskiej jednak! a moja Torcia obrażona leżała sobie na kanapie i miała wszystkich gdzieś! mam jeszcze zdjątek komórkowych parę z dzisiejszej wyprawy do lasu, tylko czekam kiedy mój tz uruchomi irdę... Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no to czekamy na wiecej fotek !!! A jak z sikaniem Zgredka, moja Franca czasem jeszce podsikuje :diabloti: Quote
doddy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja wiedziałam, że tak będzie :eviltong: Zakład wygram :diabloti: Tylko kurde nie ma nagród :roll: :placz: Quote
andzia69 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 doddy napisał(a):Ja wiedziałam, że tak będzie :eviltong: Zakład wygram :diabloti: Tylko kurde nie ma nagród :roll: :placz: oj, ciotka - jeszcze nie mów hop!!!!:eviltong: Jak wygrasz to ci jakąś nagrodę skombinuję!:evil_lol: jak na razie: wczoraj i przedwczoraj był po 2 godz - sikanie x 1:shake: łączny czas spoczynku - 5 min!!!!:angryy: on się u mnie zachowuje jakby mial ADHDx2!!!! nie siądzie, położy dłużej niż 5 minut i zaraz wstaje, łazi albo się bawi zabawkami moich burków - czy to się kiedyś skończy???? On się zachowuje jak labka mojej siostry jak jest u mnie to po prostu też nie siądzie na chwilę tylko biega od pokoju do pokoju i tak w kółko - a w domu u siostry to najnormalniejszy pies na ziemi. Zgredek to samo - w pracy jest normalny, jak go zaprowadzam do dt - to też spokojnie idzie się polożyć na wersalce, albo na swoim leżansku a nie biega jak szalony. ciotka doddy - masz może jakies rady na sikanie! i niepokój???? Quote
EwelinaJ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 o prosze Togus to ma szczęście trzymam za was kciuki Quote
dariaopole Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Andzia : ten niepokój to z powodu nowego miejsca, widocznie nie czuje sie w nim jeszcze bezpeiczny (tak myślę), moja Chili tez ciagle lata a jak tylko wstane to chodzi za mna jak smród po gaciach, druga suka - Happy też tak miała przez jakis czas jak ją wzieliśmy ze schroniska, a teraz to ciężko ją z kanapy zrzucic bo tyłka jej sie nie chce ruszać, a z sikaniem to sama nie wiem, Happy tak nie miała a Chilce sie zdarza:p Quote
madziara1983 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='andzia69'] to dziś - na szybko! Normalnie cudne jest to zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziara1983 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 andzia69 napisał(a):oj, ciotka - jeszcze nie mów hop!!!!:eviltong: Jak wygrasz to ci jakąś nagrodę skombinuję!:evil_lol: jak na razie: wczoraj i przedwczoraj był po 2 godz - sikanie x 1:shake: łączny czas spoczynku - 5 min!!!!:angryy: on się u mnie zachowuje jakby mial ADHDx2!!!! nie siądzie, położy dłużej niż 5 minut i zaraz wstaje, łazi albo się bawi zabawkami moich burków - czy to się kiedyś skończy???? On się zachowuje jak labka mojej siostry jak jest u mnie to po prostu też nie siądzie na chwilę tylko biega od pokoju do pokoju i tak w kółko - a w domu u siostry to najnormalniejszy pies na ziemi. Zgredek to samo - w pracy jest normalny, jak go zaprowadzam do dt - to też spokojnie idzie się polożyć na wersalce, albo na swoim leżansku a nie biega jak szalony. ciotka doddy - masz może jakies rady na sikanie! i niepokój???? To nerwy. Nie jest jeszce pewny siebie. Może się stresuje ,z emu jedzenia zabraknie albo czegos , może sika ze straachu ,w Ligocie dobrze mu się z psami nie działo wcale.Ja mysle ,że sie uspokoji jak się dobrze poznają.I jak zrozumie ,ze nikt mu tam krzywdy nie zrobi.A może jak zamykasz drzwi to Frodo go terroryzuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts