Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zgredek pyta - gdzie te ciotki się podziały, czy już o mnie zapomniały!!!!?????;)

ale mi się rymło!:evil_lol:

Dzisiaj jak wyjszlam sobie z roboty pospacerować ze Zgredziem zatrzymalo się kolo mnie auto z 2 przystojniakami:evil_lol: i przystojniaki zaczęły się zachwycać Zgredziem!!!! A ja swoje...o adopcjach:eviltong: już chyba z letka mi bije palma - jak myślicie???? Ale sobie zapisali mój telefon i powiedziałam im,że są strony adopcyjne itd itp - jeden z nich ma 11 letniego asta!;)

Posted

oj Ciotka, Ciotka... podryw na psa to jeszcze rozumiem ale tak publicznie,od razu wspólnie adopcje planować??!! i to w trójkącie:crazyeye: :evil_lol:

no tak lato idzie:lol:
czekam na ten domek nad morzem... i może jeszcze jakieś z urlopu z wodą się znajdą?? bo tęskno :cool1:

Posted

Hmmm przystojni mówisz...
A co na Twój mąż?

A co palmy na punkcie adopcji, to nie Ty jedna ją masz :eviltong:
Ja na każdym spotkaniu służbowym tyż zawsze gadam o psach :p

Posted

oj - ciotki zapomniały o Zgredziu!

co do królisiów - jak są na balkonie to ma je gdzies bo ich nie widzi. Jak są w klatce w pokoju - to posiedzi, pomiauczy, odchodzi i tak do znudzenia - ale jest lepiej!

A teraz jeszcze parę zdjątek:

Z tarasu domu widać sarenki - ale tylko poza sezonem - na sezon się wynoszą - jest ich 5 sztuk!

moze zobaczycie...

a prawie codziennie wieczorem jezdzą konno nad morze:

a to Torcia na tarasie spoziera:

no a to juz przyziemne zdjęcia:

cdn....

Posted

a wpadajcie - jak tylko bedą miejsca :evil_lol:

a sarenki jutro pokażę - tylko mam gdzie indziej zdjęcia!

a na tym zdjeciu jak się przypatrzycie to widać ciut główkę w tle za tymi domkami:

Posted

Togo -Zgredek to był okrągły jak go widzieliscie we Wrocku - teraz to chudzinkaa:evil_lol: na zdjeciach tego nie widać, ale linia mu się zrobiła ciut wcieta po tych harcach nadmorskich1:evil_lol:

Posted

to taki wymysł mojego tz - kredycik na 30 lat i kupiliśmy takie coś w stanie surowym - wszystkie nasze jakiekolwiek pieniądze przez 3 lata pakowaliśmy w tą chałupę....i to nie koniec jeszcze, więc te 6 pokoi, ktore zrobiliśmy mamy nadzieję,że choć na kredyt zarobią:shake:

a dom jest w Grzybowie k. Kolobrzegu - między Kolobrzegiem a Dźwirzynem, do morza jakieś 300m

Posted

Daria - ja i cała moja rodzina akceptuje! W zeszłym roku był u nas basset i jamnik - psy..

Psy tak pod warunkiem,że pamiętacie,że ja tyż mam psy i musi się to jakoś tak układać coby się nie zeżarły. A no i pilnowanie było coby nie narobiły na trawnik lub nie daj boshe do piaskownicy - bo oprócz psow są najczęściej ludzie z dziećmi - a te nie zawsze mogą lubić psy i odwrotnie.

Posted

nie no jasne Andzia tak tylko pytam :loveu: Pensjonat cudny :loveu: ja z moimi wariatami najczęściej w góry jeżdzę i w dosyc odosobnione miejsca bo trzech mordercow potrafi zasiac panikę !!!:diabloti: