dariaopole Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Będzie będzie w końcu Zgredek to kochany psiak !!!! zobaczysz jeszcze będzie z nimi wspólnie spał na kocyku :diabloti: Quote
andzia69 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Zgredek pyta - gdzie te ciotki się podziały, czy już o mnie zapomniały!!!!?????;) ale mi się rymło!:evil_lol: Dzisiaj jak wyjszlam sobie z roboty pospacerować ze Zgredziem zatrzymalo się kolo mnie auto z 2 przystojniakami:evil_lol: i przystojniaki zaczęły się zachwycać Zgredziem!!!! A ja swoje...o adopcjach:eviltong: już chyba z letka mi bije palma - jak myślicie???? Ale sobie zapisali mój telefon i powiedziałam im,że są strony adopcyjne itd itp - jeden z nich ma 11 letniego asta!;) Quote
Od-Nowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 oj Ciotka, Ciotka... podryw na psa to jeszcze rozumiem ale tak publicznie,od razu wspólnie adopcje planować??!! i to w trójkącie:crazyeye: :evil_lol: no tak lato idzie:lol: czekam na ten domek nad morzem... i może jeszcze jakieś z urlopu z wodą się znajdą?? bo tęskno :cool1: Quote
marta619 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pamietamy o Zgredziku tylko teraz niestety examy na uczelni :placz: :placz: i duuzo nauki, caluje :loveu: Quote
saga_86 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 coś mi się wydaje,że z tych lubelskich szczurków to jednak będą nici skoro Zgredzio się tak zachowuje:razz: Ale gdybym była potrzebna to daj znać;) Quote
doddy Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hmmm przystojni mówisz... A co na Twój mąż? A co palmy na punkcie adopcji, to nie Ty jedna ją masz :eviltong: Ja na każdym spotkaniu służbowym tyż zawsze gadam o psach :p Quote
andzia69 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 doddy napisał(a):Hmmm przystojni mówisz... A co na Twój mąż? :p ciiiiiii bo jeszcze się dowie!;) :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 cii cii i ciisza nastała :razz: co słychać?? jak przekonywania Zgredzika do królków i odwrotnie?? Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 oj - ciotki zapomniały o Zgredziu! co do królisiów - jak są na balkonie to ma je gdzies bo ich nie widzi. Jak są w klatce w pokoju - to posiedzi, pomiauczy, odchodzi i tak do znudzenia - ale jest lepiej! A teraz jeszcze parę zdjątek: Z tarasu domu widać sarenki - ale tylko poza sezonem - na sezon się wynoszą - jest ich 5 sztuk! moze zobaczycie... a prawie codziennie wieczorem jezdzą konno nad morze: a to Torcia na tarasie spoziera: no a to juz przyziemne zdjęcia: cdn.... Quote
doddy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To kiedy otwierasz swój prywatny pensjonat nad morzem? Bo nie wiem na kiedy urlop planować :cool2: Wpadnij na chwile do wątku Benia ciotka ;) Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 jade pod koniec czerwca wiec jakby co to dzwon!:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 prawda to czy mnie oczy mylą?? nie mówię o sarenkach bo i tak ich nie widze (nigdy i nigdzie) pensjonat postawiliście?? gdzi jak??:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 a wpadajcie - jak tylko bedą miejsca :evil_lol: a sarenki jutro pokażę - tylko mam gdzie indziej zdjęcia! a na tym zdjeciu jak się przypatrzycie to widać ciut główkę w tle za tymi domkami: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 coś tam widze :lol: a Toguś jakby linie stracił :razz: okrąglejszy na boczkach :loveu: a między psami nie ma już niechęci?? Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Togo -Zgredek to był okrągły jak go widzieliscie we Wrocku - teraz to chudzinkaa:evil_lol: na zdjeciach tego nie widać, ale linia mu się zrobiła ciut wcieta po tych harcach nadmorskich1:evil_lol: Quote
saga_86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Anita a ten pensonat to wasz, czy tam tylko miło spędzaliście czas?:razz: Quote
andzia69 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 to taki wymysł mojego tz - kredycik na 30 lat i kupiliśmy takie coś w stanie surowym - wszystkie nasze jakiekolwiek pieniądze przez 3 lata pakowaliśmy w tą chałupę....i to nie koniec jeszcze, więc te 6 pokoi, ktore zrobiliśmy mamy nadzieję,że choć na kredyt zarobią:shake: a dom jest w Grzybowie k. Kolobrzegu - między Kolobrzegiem a Dźwirzynem, do morza jakieś 300m Quote
dariaopole Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a akceptujecie zwierzęta w pokojach ?? :cool3: Quote
andzia69 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Daria - ja i cała moja rodzina akceptuje! W zeszłym roku był u nas basset i jamnik - psy.. Psy tak pod warunkiem,że pamiętacie,że ja tyż mam psy i musi się to jakoś tak układać coby się nie zeżarły. A no i pilnowanie było coby nie narobiły na trawnik lub nie daj boshe do piaskownicy - bo oprócz psow są najczęściej ludzie z dziećmi - a te nie zawsze mogą lubić psy i odwrotnie. Quote
dariaopole Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 nie no jasne Andzia tak tylko pytam :loveu: Pensjonat cudny :loveu: ja z moimi wariatami najczęściej w góry jeżdzę i w dosyc odosobnione miejsca bo trzech mordercow potrafi zasiac panikę !!!:diabloti: Quote
basiagk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No ja bym się chętnie wybrała do tej "chałupki". Quote
Recommended Posts