betel Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bo nie ma takiej potrzeby , jesteś OK- co widać:lol: na fotkach Quote
betel Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Andziu, odezwij się, co słychać w wielkim świecie????:lol: Quote
rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Andzia problem schudnięcia rozwiązalaby adopcja malamuta :diabloti::diabloti::diabloti: ale wtedy to juz same kosteczki by zostały :placz: Quote
andzia69 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 betel napisał(a):Andziu, odezwij się, co słychać w wielkim świecie????:lol: a tam wielki świat:evil_lol: pada od wczoraj jakiś taki "kapuśniak" - jest ciepło i jak to najczęściej jest jak jest dysc to ni ma wiatru a jak jest słońce to piździ jak w kieleckim:eviltong: psy zadowolnione bo mają dużo dzieciaków do zabaw - ja mam wolne:evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 rufusowa napisał(a):Andzia problem schudnięcia rozwiązalaby adopcja malamuta :diabloti::diabloti::diabloti: ale wtedy to juz same kosteczki by zostały :placz: Rufusowa - malamuty to piękne psy...ale ja mam dość futra latającego wszędzie:evil_lol: a poza tym ja jestem za leniwa na bieganie albo jazdę na rowerze - sport to nie dla mnie:p raz się zawzięłam i kupiłam sobie karnet na siłownię - po pierwszym razie przez tydzień nie mogłam się ruszać - a ponieważ karnet musiałam wykorzystać to przy następnych odwiedzinach tej mordowni po prostu przegadałyśmy z koleżanką pozostałe "seanse":eviltong: Quote
betel Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 cześć Andziu , nie potrzebny Ci malamut, bo jesteś OK:lol: Quote
rufusowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 oj bo żeś sie do tego zle zabrała :eviltong: fitness jest lepszy na zgubienie tłuszczyku (o ile gdzies tam go ukrywasz w co wątpie ;)) i pozwala utrzymac forme a silownia jest fajna jesli chcesz rozbudowac np. ręce, nogi...poprawić sylwetkę lub proporcje :) dobrze jest sie tez rozciągać wiec dodatkowo stretching, joga lub pilates :loveu: po dwóch, trzech miesiącach sie uzależniasz :evil_lol: p.s.nie moge tej czcionki zmienic ;) Quote
andzia69 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Rufusowa - ja nie cierpię się przemęczać - a więc zadne aerobiki, fitnessy itd:diabloti: U nas od wczoraj jest pieeeekna pogoda - ciepło, zero deszczu, słońce grzeje i nawet wiatru ni ma:p dowód: Quote
andzia69 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 a tu praca wre: a po pracy odpoczynek przy stole:diabloti: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Andzia , teraz mów jak na spowiedzi :diabloti: Wzięłaś Zgredka , bo tania siła robocza była ci niezbędna :diabloti: Quote
andzia69 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):Andzia , teraz mów jak na spowiedzi :diabloti: Wzięłaś Zgredka , bo tania siła robocza była ci niezbędna :diabloti: no i się wydało!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ależ on pracował na tej działce:cool3::evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 _beatka_ napisał(a):ależ on pracował na tej działce:cool3::evil_lol: a jakbys widziała jak pracowicie wykopywał wielkie kamyrdole potrzebne do zabetonowania słupków:diabloti: pomocnik...nie ma co!:p On nawet patrzy na ręce jak chwasty wyrywam - bo moze coś ciekawego i dla niego się wyrwie:evil_lol::evil_lol: Quote
lukann Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 niesamowita ta Twoja gromadka:) sąsiedzi już się do nich przekonali?? Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 lukann napisał(a):niesamowita ta Twoja gromadka:) sąsiedzi już się do nich przekonali?? teraz mają wolne od moich burków - prawie od kwietnia siedzą nad morzem - więc mam ich głęboko w poważaniu:evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 dzisiaj spędziłyśmy imieninowo-urodzinowe przedpołudnie z mrs.ka ze Starachowic;) było ciasto, szampan i ...sępy 3:evil_lol: tak tez potrafi:mad: obserwator koniec obserwacji;) Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Heniek - kamieniarz Tora - kamieniara Quote
betel Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jakie ładne te sępy, a Heniek kamieniarz - rewelacja. Odezwę się ponownie za tydzień bo wyjeżdźam. Buziaki:lol: Quote
_beatka_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ale Tora sobie małego patyczka znalazła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 psiaki kwitną nad tym morzem :lol: ciekawe jak znoszą powroty do domu ? suka sąsiadów po 2 tygodniowych wakacjach zrobiła się zupełnie "dzika" czy one też tak ciężko to znoszą? Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a): Tora - kamieniara dobrze, że nie blachara :evil_lol: fajnie tam macie :loveu: piesy sie mogą nałazić do woli :loveu: i jakie pracowite! :crazyeye: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 psy jak psy - jakos to znoszą...gorzej ze mną:diabloti: nie mogę się przestawić na 59m2:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to skoro już wlazłam na ten mój wątek to parę zdjęć wsadzę:eviltong: i parę chmurek dla odmiany:p starczy!:diabloti: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 morderca!:diabloti: męczenie bambusa Quote
Recommended Posts