madziara1983 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Może chce tylko jeszce nie wie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Basia- chcesz 3-go klona.. Ale te 32 metry to masakra ehhhhhh Quote
basiagk Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Już na kanapie sie nie mieścimy. Ale w przyszłości będziemy mieszkac w domu z ogrodem i wtedy...:cool3: Ale wtedy Zgredka juz ktoś pokocha (oby)! Quote
andzia69 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No łaśnie - walentynkowy Zgredek szuka drugiej (ludzkiej) polowy!!!:eviltong: Quote
madziara1983 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No właśnie ,jak dzis Toguś??U weekendowej opiekunki??? Quote
andzia69 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zgredka zaprowadzam już w piętek wieczorem, a odbieram w poniedzialek rano jak jadę do roboty. No i go chodzę wyprowadzać, bo jak już wcześniej pisalam pani nie dałaby rady z nim bo ciągnie, a pani tp starsza i schorowana osoba. Zgreduś grzecznie u niej zostaje i jest grzeczny nawet jak ona o zostawia samego w domu. Zastanawiam się czy nie poprosić jakoś pani,żebym mogła go tak codziennie zaprowadzać na noc a odbierać rano - może jej zaproponuję parę zl więcej...ale nie wiem. Tak mi go żal zostawiać w robocie samego, bo jak wychodzimy wszyscy i zostaje sam - nawet ze światełkiem to i tak musi sobie trochę poplakać. Quote
majafaja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 może to i rozwiązanie.a do domku nie możesz go wziąć? Quote
andzia69 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 majafaja napisał(a):może to i rozwiązanie.a do domku nie możesz go wziąć? Wiesz - wzięłabym z chęcią,ale - mieszkam w wieżowcu na 9 piętrze wśród ludzi, którzy w większości uważają,że psy trzyma się na wsiach:angryy: a poza tym mam 2 psy - patrz avatarek - i króliki i dzieci...To,że Zgredek jest na razie ok w stosunku do psow (ale na podwórku) nie znaczy,ze szczególnie moja astka byłaby z tego zadowolona - poza tym i moja Tora i onek Frodo łażą za mną jak cienie...obawiam się,że 3 cień (a niestety dla mnie Zgreduś sobie mnie upodobal z calego towarzystwa w pracy - jestem jedyną babą w tym towarzystwie) mógłby spowodować spięcia - a tego nie chcę. Myslałam już o tym,ale właśnie tego się obawiam - że z zazdrości może sie stać krzywda. Co innego jak pies od razu idzie do domku i między psay - może by to było inaczej - ale w tym przypadku nie bylo to możliwe, a teraz Toguś panią bardzo kocha...(bądź co bądź jestem z nim prawie całe dnie i to codziennie) Quote
majafaja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no tak, to zrozumiałe. mogłby być zwłaszcza spory z Onkiem. ps: w avatarku masz piekniachy:) zreszta widze, ze tak jak doddy - staff i onek:) Quote
doddy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Anitko napisz mi proszę jakieś pikne ogłoszenie z Togo. Z historią, zachowaniami itd. Ogłosiłabym go w necie, że szuka domu. Quote
andzia69 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Kurna, Kasia - ja taka nie bardzo do tkliwych pisań,ale spróbuję... A moze ktoś zaglądający ma talent poetycki???? Bo o nim trzeba piknie napisać!!!!:lol: Quote
basiagk Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 doddy napisał(a): Ogłosiłabym go w necie, że szuka domu. Doddy widzę, że jednak moja oferta pomocy w ogłaszaniu piesków jest niepotrzebna?:-? Quote
andzia69 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 eee tam Basiu, co ty godosz:p przecież im więcej ogloszeń tym lepiej - dzięki temu może Toguś znajdzie wymarzony domek a przy okazji inne?:loveu: Tylko kto tu poetą na dogo jest..i pomógłby napisać coś ujmującego za serce? Quote
madziara1983 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jak Toguś?? Jak jego nadgarstki??Ehh nie moge się napatzryc na tą kluseczkową foteczke...:loveu: Quote
andzia69 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dzisiaj grubasek był kąpany, bo chyba zaczyna mu sie złuszczać ten chory kiedyś naskórek i wygląda jakby się płatkami posypał. A to marne zdjęcia w wczorajszego spacerku: Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 sliczne, tylko szkoda ze tak maluuusienko:) Quote
madziara1983 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :loveu: Śliczności!!!:loveu: A odrasta mu już jeżyk??? Quote
andzia69 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 No to masz - pani "tymczasowa" ma gościa - a gdzie Zgredek???? No oczywiście przy stole!:razz: A tak wogóle to te nowe rosnące włoski są jasnozłote - i to dopiero widać,jak się mu dobrze przypatrzy - a ponieważ są takie jasne wydaje się jakby on dalej był taki łysolek jak przed 2 tygodniami! Tak wiec mamy chłopaka z balejażem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basiagk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oj widać gdzie Zgredek jest najszczęśliwszy!!!!!:cool3: Quote
Recommended Posts