Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zgredka zaprowadzam już w piętek wieczorem, a odbieram w poniedzialek rano jak jadę do roboty. No i go chodzę wyprowadzać, bo jak już wcześniej pisalam pani nie dałaby rady z nim bo ciągnie, a pani tp starsza i schorowana osoba. Zgreduś grzecznie u niej zostaje i jest grzeczny nawet jak ona o zostawia samego w domu. Zastanawiam się czy nie poprosić jakoś pani,żebym mogła go tak codziennie zaprowadzać na noc a odbierać rano - może jej zaproponuję parę zl więcej...ale nie wiem. Tak mi go żal zostawiać w robocie samego, bo jak wychodzimy wszyscy i zostaje sam - nawet ze światełkiem to i tak musi sobie trochę poplakać.

Posted

majafaja napisał(a):
może to i rozwiązanie.a do domku nie możesz go wziąć?

Wiesz - wzięłabym z chęcią,ale - mieszkam w wieżowcu na 9 piętrze wśród ludzi, którzy w większości uważają,że psy trzyma się na wsiach:angryy: a poza tym mam 2 psy - patrz avatarek - i króliki i dzieci...To,że Zgredek jest na razie ok w stosunku do psow (ale na podwórku) nie znaczy,ze szczególnie moja astka byłaby z tego zadowolona - poza tym i moja Tora i onek Frodo łażą za mną jak cienie...obawiam się,że 3 cień (a niestety dla mnie Zgreduś sobie mnie upodobal z calego towarzystwa w pracy - jestem jedyną babą w tym towarzystwie) mógłby spowodować spięcia - a tego nie chcę. Myslałam już o tym,ale właśnie tego się obawiam - że z zazdrości może sie stać krzywda. Co innego jak pies od razu idzie do domku i między psay - może by to było inaczej - ale w tym przypadku nie bylo to możliwe, a teraz Toguś panią bardzo kocha...(bądź co bądź jestem z nim prawie całe dnie i to codziennie)

Posted

eee tam Basiu, co ty godosz:p przecież im więcej ogloszeń tym lepiej - dzięki temu może Toguś znajdzie wymarzony domek a przy okazji inne?:loveu:

Tylko kto tu poetą na dogo jest..i pomógłby napisać coś ujmującego za serce?

Posted

Dzisiaj grubasek był kąpany, bo chyba zaczyna mu sie złuszczać ten chory kiedyś naskórek i wygląda jakby się płatkami posypał.
A to marne zdjęcia w wczorajszego spacerku:

Posted

No to masz - pani "tymczasowa" ma gościa - a gdzie Zgredek???? No oczywiście przy stole!:razz:

A tak wogóle to te nowe rosnące włoski są jasnozłote - i to dopiero widać,jak się mu dobrze przypatrzy - a ponieważ są takie jasne wydaje się jakby on dalej był taki łysolek jak przed 2 tygodniami! Tak wiec mamy chłopaka z balejażem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: