Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w końcu dogo zadziałało....
Był pierwszy tel o Lusię...niestety musiałam odradzić bo mieszkałam jeszcze z tym Panem jedne sunia, a wiadomo jaka jest Lusia..Pytał mnie o inne psy, dlatego podałam mu nasza psitulową stronę mam nadzieję że na 1 się nie skończy :)

Posted

Artemida napisał(a):
w końcu dogo zadziałało....
Był pierwszy tel o Lusię...niestety musiałam odradzić bo mieszkałam jeszcze z tym Panem jedne sunia, a wiadomo jaka jest Lusia..Pytał mnie o inne psy, dlatego podałam mu nasza psitulową stronę mam nadzieję że na 1 się nie skończy :)

Artemido, wysłałam Ci zdjęcia na maila.Jednak ładniejsze to na trawce, dlatego nie zmienione.Zobacz zdjęcie Juny, jej też trzeba zrobić takie na trawce....Powodzenia psiaczki, trzymam kciuki.

Bjuta dała ogłoszenie, też na dzisiaj, Psitula z adresem, numerem telefonu i zdjęcie ślicznego Traktorka - szczeniaka.

Posted

Ale super, że mi dałaś ten krem z filtrem!!! Tam gdzie się nie posmarowałam to jestem czerwona jak Apacz!!! A potem sobie znalazłam "Twój" nr tel (ale oczywiście pomyliłam nicka z Naklejką i powiedziałam Tymusiowi żeby przekazał coś Anecie... Ała, sorrry). A odebrałaś ten mieszek ze smakołykami?

Posted

hahah ok mam woreczek :) to dobrze że się posmarowałaś ! bynajmniej nie popełniłaś tego błędu co ja wczoraj...w sumie dziś sobie jeszcze dowaliłam tym słońcem ;/
ahh teraz trzeba będzie męczyć anie. o zdj :diabloti: