Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Artemida, a na kiedy dać Lusię do DZ.Bjuta o Neskę miała telefon, bo pisała.Też Neska była w sobotę.Przecież Lusia jest taka śliczna i w gazecie też pięknie wyszła.Dałam gazetę Beatce, na pamiątkę ;):evil_lol:Daj mi znać, Artemida, kiedy masz luźniejszy dzień... Quote
Artemida Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 w tą sobotę niestety nie dam rady :( Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Artemida napisał(a):w tą sobotę niestety nie dam rady :( Ok, a inny dzień w tygodniu?To za tydzień, też fajny dzień. Quote
Artemida Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 No jasne :) to już jak uważasz może być wtorek piątek :) Quote
Syla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Lusię damy po świętach.Tak będzie pewniej.Ludzie już sraczkują i tylko zakupy robią....Pierwsza sobota, po świętach, pasuje Ci Artemida? Quote
Beatkaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Artemida napisał(a):tak pasuje :) Kasia,druga w nocy...!!! Nie śpisz :crazyeye:?! Quote
Syla Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Szukałam wątku Lusi, chyba z godzinę.Poginęły mi posty z wielu dni, nie mam PW, nie mam substrykcji i miotam się, tutaj okropnie...Chciałam tylko powiedzieć, że jutro Lusia będzie w DZ.Myślałam, żeby ją dać, z innym zdjęciem, tym razem, ale, teraz dopiero znalazłam wątek, a poza tym tu i tak nic, nie ma nowego. Quote
Naklejka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 kurczę, ile postów przepadło... Tyle nowych zdjęć dodanych... Syla, super! :) Quote
margoth137 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ja subskrypcje mam, szlag trafił bazarek i znów były prace na dogo w czwartek jak miałam dużo czasu:( Buziak dla Lusieńki:):loveu: Quote
Syla Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Syn kupił gazetę i ogłoszenia, nie ma :mad:Dzwoniłam do p. Kasi, ale ona też dzisiaj, mi nie powie, co się stało, bo nie pracuje w sobotę.Bardzo mnie przepraszała, bo to jej wina i jednego psa, da mi gratis.Co ciekawsze, że w internecie ogłoszenie Lusi jest, więc tym bardziej, nic nie rozumiem. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20841715_pokochak_sliczna_lusie.html Dzwoniłam, do Artemidy, podeśle mi inne zdjęcie Lusi i jeszcze inną sunię do gazety, w ramach gratisu.Obie będą za tydzień, w sobotę, bo Artemida, wtedy ma wolne i w niedzielę też może odbierać.Wściekłam się, brakiem ogłoszenia, ale już mi przeszło.Przepraszam Was, że tak się stało, ale to nie moja wina.Artemida, nie ma aktualnie kompa, wróci, za kilka dni, powkleja wszystkie utracone zdjęcia.Kontakt z nią, telefoniczny.Numer, po wejściu na alegratkę Lusi. Edited April 14, 2012 by Syla Quote
Bjuta Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Cześć piękna. A Lusia ma w schronisku kopię - Mesię! :) Quote
agata51 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Lusiu, pamiętam o tobie. Jejku, jeszcze jeden wątek odzyskałam :multi: Quote
Alexandra20 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 obie ślicznotki, jak mój Pucuś ;) siostrzyczki jego ;) nie wiem czy zauważyliście, że bardzo dużo jest tego "typu" psów?? białych z łaciatymi łebkami ;) i nakrapianym futrem ;) Quote
Recommended Posts