Artemida Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Bjuta jak uważasz :) zrób jak chcesz :) Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) [quote name='Artemida']SPORTOWA Lusia czeka na Ciebie! Szukasz towarzysza na długie spacery? Chcesz doznać psiej miłości? Daj szansę Lusi!692-581-343(nr.tel do Gosi) Jeszcze zdj co jest dla mnie najgorsze :( Może być to ogłoszenie?[/QUOTE] Za długie i jeszcze fajnie, gdyby numer nie był na Mysię.Mysia ma tyle obowiązków, że nie zawsze odbiera, a raczej rzadko.Dam ją na kiedy chcecie.Jak daję 10 płatnych, to jedno mam darmowe.Właśnie to darmowe wykorzystałam, ale już mam 8 w kolejce, nie wpłacaj Bjutko, to kwestia 2 dni i będzie darmowe. Proponuję tekst: Młoda, ładna i mądra.Ma duszę sportowca.Agility i frisbeee, to jej żywioł.Lubi się też przytulać.Lusia tel :.........kontakt do kogoś dyspozycyjnego.Jeszcze proszę o sprostowanie pisowni, tej nie naszej. Edited March 3, 2012 by Syla Quote
Artemida Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 za długie? przecież nawet nie ma 140 znaków :( Kurczę a to może nr schroniska dać? Quote
Beatkaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Artemida']za długie? przecież nawet nie ma 140 znaków :( Kurczę a to może nr schroniska dać?[/QUOTE] A może Twój numerek Kasiu? Znasz już dość Lusię..a w razie jakiejś poważnej "oferty" to skontaktujesz się z Gosią ;) hmmm ? :) Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) 140 znaków, to łącznie ze spacjami, przecinkami i kropkami, do tego numer do kontaktu, niestety, wszystko się liczy... Edited March 3, 2012 by Syla Quote
Artemida Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Ale nie wychodzi 140 znaków nawet....albo ja już liczyć nie potrafię :( Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Artemida']Ale nie wychodzi 140 znaków nawet....albo ja już liczyć nie potrafię :([/QUOTE] Zależy też od układu linijek, w gazecie i tutaj ten układ się zaburza.Jak teraz zapłaci Bjuta, to drugi raz masz ode mnie Artemida, a potem już bezpłatny. Quote
Artemida Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 nie rozumiem ;/ chyba mnie dziś psy łącznie z Lusią wymęczyły ja wiem że ten układ się zaburzy...ale mi tak łatwiej się pisze nie ważnie jak będą linijki poukładane:) Quote
Bjuta Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Artemida']za długie? przecież nawet nie ma 140 znaków :( Kurczę a to może nr schroniska dać?[/QUOTE] A może twój? Przecież wszystko o niej wiesz i na pewno potrafisz o Lusi mówić ze szczerym entuzjazmem! A człowiek i tak podjedzie do psitula i Mysia z nim umowę podpisze. Tel. schroniskowy nie jest dobry, bo jak trafi na panią Anielę, to nie będzie wiedziała który to pies... I poza tym po 17 nikt nie odbierze... Quote
Artemida Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 no tak dzwoniła do mnie Syla i będzie mój nr :) Tylko ja nie wiem jakie mam zadawać pytania....wiem że na pewno o miejsce gdzie ma trafić, bo na żadne ogródki jej nie damy. Ona jest wymagającym psem psem raczej 0 dzieci albo jak już to takie w moim wieku i w ogóle innych zwierząt nie może być.I właśnie jakaś wizyta przed adopcyjna? Czy odsyłać ludzi o ile zadzwonią do schroniska? Quote
Syla Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Na sobotę ją damy, z numerem na Artemidę.Masz Artemida wątpliwości, to zapytaj Beatkę.Nie jestem, w tym, tutaj, mocna, bo Pegunia, domku, nie znalazła, niestety....poradzisz sobie Artemida i to lepiej niż ja...Masz wszystkie info na pierwszej, a poza tym, znasz sunię osobiście. Edited March 3, 2012 by Syla Quote
Artemida Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 No właśnie ktoś rad by mi musiał udzielić.... Quote
Beatkaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Artemida']No właśnie ktoś rad by mi musiał udzielić....[/QUOTE] Jutro o tym pogadamy i już głowa do góry !! :cool1: Mój telefon też czasem jest przy ogłoszeniach,ale póki co nikt nie dzwonił nigdy...:shake: Ale jakby ktoś zadzwonił to na spontan Kasiu ;) Jak masz ulubionego psiaka to to pójdzie samo :) Mówię Ci :evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Też mi się wydaje, że nawet nie zauważysz - w końcu Lusia to Twój ulubieniec! Zapytaj czy mieli już wcześniej psa i jak mieli - to wszystko samo się opowie - bo ci w naturalny sposób wyznają co się z nim stało - czy umarł ze starości, czy uśpiony w chorobie, czy nawiał, czy wpadł pod auto - i już sporo wiadomo. Usłyszysz, czy mówią o nim z miłością, czy "informacyjnie". Oby ktokolwiek zadzwonił... Myślę, że z tą wizytą przedadopcyjną to mogą ew. w schronisku zadecydować - no bo i tak musisz odesłać do schroniska, jako wolontariuszka. A dlaczego Lusia nie bardzo do dzieci? Quote
Naklejka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Lusia jest zazdrośnicą... Więc z małymi dziećmi lepiej nie ryzykować, tym bardziej, że to aktywne psisko ;) Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ona jest o wszystko zazdrosna,dlatego myślę że dziecko musi mieć minimum z 11 12 lat..Ale tak poza tym jest wspaniała,urocza,wysportowana, bardzo kontaktowa:loveu: Quote
Bjuta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wszystkie moje psy były cholernie zazdrosne! :) :) Jak miziam Filipa, to Siena nie ma prawa podejść! Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 ona z zazdrości ugryzła Junę w łapę i dość mocno....lepiej nie ryzykować... Quote
Artemida Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 właśnie nie wiem Beatko:( Może jutro uśmiechnie się los do Lusi :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Artemida napisał(a):właśnie nie wiem Beatko:( Może jutro uśmiechnie się los do Lusi :loveu: Jutro bede zaciskać kciuki za Lusię:loveu: Quote
Recommended Posts