Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Artemida']SPORTOWA Lusia czeka na Ciebie!
Szukasz towarzysza na długie spacery?
Chcesz doznać psiej miłości?
Daj szansę Lusi!692-581-343(nr.tel do Gosi)
Jeszcze zdj co jest dla mnie najgorsze :( Może być to ogłoszenie?[/QUOTE]
Za długie i jeszcze fajnie, gdyby numer nie był na Mysię.Mysia ma tyle obowiązków, że nie zawsze odbiera, a raczej rzadko.Dam ją na kiedy chcecie.Jak daję 10 płatnych, to jedno mam darmowe.Właśnie to darmowe wykorzystałam, ale już mam 8 w kolejce, nie wpłacaj Bjutko, to kwestia 2 dni i będzie darmowe.
Proponuję tekst: Młoda, ładna i mądra.Ma duszę sportowca.Agility i frisbeee, to jej żywioł.Lubi się też przytulać.Lusia tel :.........kontakt do kogoś dyspozycyjnego.Jeszcze proszę o sprostowanie pisowni, tej nie naszej.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Artemida']za długie? przecież nawet nie ma 140 znaków :( Kurczę a to może nr schroniska dać?[/QUOTE]

A może Twój numerek Kasiu? Znasz już dość Lusię..a w razie jakiejś poważnej "oferty" to skontaktujesz się z Gosią ;) hmmm ? :)

Posted (edited)

140 znaków, to łącznie ze spacjami, przecinkami i kropkami, do tego numer do kontaktu, niestety, wszystko się liczy...

Edited by Syla
Posted

[quote name='Artemida']Ale nie wychodzi 140 znaków nawet....albo ja już liczyć nie potrafię :([/QUOTE]

Zależy też od układu linijek, w gazecie i tutaj ten układ się zaburza.Jak teraz zapłaci Bjuta, to drugi raz masz ode mnie Artemida, a potem już bezpłatny.

Posted

nie rozumiem ;/ chyba mnie dziś psy łącznie z Lusią wymęczyły ja wiem że ten układ się zaburzy...ale mi tak łatwiej się pisze nie ważnie jak będą linijki poukładane:)

Posted

[quote name='Artemida']za długie? przecież nawet nie ma 140 znaków :( Kurczę a to może nr schroniska dać?[/QUOTE]
A może twój? Przecież wszystko o niej wiesz i na pewno potrafisz o Lusi mówić ze szczerym entuzjazmem! A człowiek i tak podjedzie do psitula i Mysia z nim umowę podpisze. Tel. schroniskowy nie jest dobry, bo jak trafi na panią Anielę, to nie będzie wiedziała który to pies... I poza tym po 17 nikt nie odbierze...

Posted

no tak dzwoniła do mnie Syla i będzie mój nr :) Tylko ja nie wiem jakie mam zadawać pytania....wiem że na pewno o miejsce gdzie ma trafić, bo na żadne ogródki jej nie damy. Ona jest wymagającym psem psem raczej 0 dzieci albo jak już to takie w moim wieku i w ogóle innych zwierząt nie może być.I właśnie jakaś wizyta przed adopcyjna? Czy odsyłać ludzi o ile zadzwonią do schroniska?

Posted (edited)

Na sobotę ją damy, z numerem na Artemidę.Masz Artemida wątpliwości, to zapytaj Beatkę.Nie jestem, w tym, tutaj, mocna, bo Pegunia, domku, nie znalazła, niestety....poradzisz sobie Artemida i to lepiej niż ja...Masz wszystkie info na pierwszej, a poza tym, znasz sunię osobiście.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Artemida']No właśnie ktoś rad by mi musiał udzielić....[/QUOTE]

Jutro o tym pogadamy i już głowa do góry !! :cool1:
Mój telefon też czasem jest przy ogłoszeniach,ale póki co nikt nie dzwonił nigdy...:shake:
Ale jakby ktoś zadzwonił to na spontan Kasiu ;) Jak masz ulubionego psiaka to to pójdzie samo :) Mówię Ci :evil_lol:

Posted

Też mi się wydaje, że nawet nie zauważysz - w końcu Lusia to Twój ulubieniec! Zapytaj czy mieli już wcześniej psa i jak mieli - to wszystko samo się opowie - bo ci w naturalny sposób wyznają co się z nim stało - czy umarł ze starości, czy uśpiony w chorobie, czy nawiał, czy wpadł pod auto - i już sporo wiadomo. Usłyszysz, czy mówią o nim z miłością, czy "informacyjnie". Oby ktokolwiek zadzwonił...
Myślę, że z tą wizytą przedadopcyjną to mogą ew. w schronisku zadecydować - no bo i tak musisz odesłać do schroniska, jako wolontariuszka.
A dlaczego Lusia nie bardzo do dzieci?

Posted

Ona jest o wszystko zazdrosna,dlatego myślę że dziecko musi mieć minimum z 11 12 lat..Ale tak poza tym jest wspaniała,urocza,wysportowana, bardzo kontaktowa:loveu: