Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tutaj słodkie zdj Juny i Bodzia :)

No i na koniec wszystkie 3 Lusia Bodzio i Juna :)

Zdj robiła asikowska bardzo dziękuję ! :loveu:
Bjutko w tym boskie jest Bodzio który w schronisku jest od 2004roku :( Szalona Juna i Sportowa Lusia ,bardzo sympatyczny boks:) mimo że Lusia zza krat wygląda groźnie...

Posted

Zdjęcia Asi pierwsze klasa :loveu::loveu::loveu:

ja ostatnio przez te dwie pannice zaliczyłam glebę :roll: pochyliłam się do Bodzia, obie w stym samym momencie skoczyły mi na głowe no i... :evil_lol:

Posted

[quote name='Artemida']Ah Mysia skok na głowę i plecy obie mają opanowany do perfekcji:evil_lol:[/QUOTE]

na pewno spryciary wybrały moment kiedy straciłam czujność :eviltong:

Posted

hahaha sprytne są :D Mi Lusia zawsze skacze po plecach a Juna doskakuje do głowy na szczęście Bodzio zna umiar i tylko po nogach skacze...:D A tak w ogóle to potrafię ich tylko w boksie zapiąć innej opcji chyba nie ma:evil_lol:

Posted

[quote name='Artemida']hahaha sprytne są :D Mi Lusia zawsze skacze po plecach a Juna doskakuje do głowy na szczęście Bodzio zna umiar i tylko po nogach skacze...:D A tak w ogóle to potrafię ich tylko w boksie zapiąć innej opcji chyba nie ma:evil_lol:[/QUOTE]

całe szczęście, że chociaż Bodzio nie nokautuje ludzi na "dzień dobry" ;)