Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może trzeba ją w DZ pokazać? 14 zł. Trzeba wybrać fotkę i napisać tekst na 140 znaków (łacznie ze spacjami) i uśmiechnąć się do Syli. :)

Posted (edited)

Bjutko dziękujemy razem z Lusią , ja bym już jej dawno kupiła takie ogłoszenie tylko że ja nie mam swoich dochodów tylko marne kieszonkowe które i tak idzie na Gaję albo na bieżące wydatki...

Edited by Artemida
Posted (edited)

SPORTOWA Lusia czeka na Ciebie!
Szukasz towarzysza na długie spacery?
Chcesz doznać psiej miłości?
Daj szansę Lusi!692-581-343(nr.tel do Gosi)
Jeszcze zdj co jest dla mnie najgorsze :( Może być to ogłoszenie?

Edited by Artemida
Posted

Śliczna ta Wasza sportsmenka, a jęzor ma niewiarygodnie długi, jeszcze takiego u żadnego psa nie widziałam.Ile ona ma latek?Muszę poczytać, od początku, ale to jutro, o ile zbanowana nie zostanę, bo napyskowałam, na pewnym, aferowym wątku :lol:Dzięki Artemida, za zaproszenie mnie do Lusi.Drugie zdjęcie ładniejsze.

Posted

Zastanawiam się tylko, czy nie napisać Wysportowana (mnie się bardziej podoba "sportowa" ale może nie jest to dla ludzi takie od razu oczywiste o co chodzi)?

Sylo Kochana, w poniedziałek dojdą do Ciebie pieniążki za Lusię i jeszcze za Tenorka! :) :) Dziękuję Ci za logistykę tych ogł. w DZ. :)