Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 napisał(a):
200 zł za sterylke to wcale nie jest mało, miałam nadzieję że tańsze będą...

Szczegolnie duzego psa. Jak na W-we szczegolnie, nie jest malo?

Posted

ARKA napisał(a):
Szczegolnie duzego psa. Jak na W-we szczegolnie, nie jest malo?

Ja czytalam na watkach ,ze w Warszawie to np. 450 zl za duza sunie to normalna cena ,wiec 200 zeta chyba jednak nie jest wiele ??

Posted

baffi2 napisał(a):

200 zł za sterylke to wcale nie jest mało, miałam nadzieję że tańsze będą...

kobito: żarty sobie robisz?:crazyeye:to jest połowa ceny!
można i za darmo i zrobic: metodą jak na polu owce się kastruje w Australii

Posted

[quote name='niufek']Ja czytalam na watkach ,ze w Warszawie to np. 450 zl za duza sunie to normalna cena ,wiec 200 zeta chyba jednak nie jest wiele ??

[quote name='ARKA']Szczegolnie duzego psa. Jak na W-we szczegolnie, nie jest malo?
Wiem że w Wawie jest b. drogo ale w mniejszych miejscowościach to niekiedy na codzień sterylka kosztuje 150zł
Niufek, 450zł za dużą a ile za malutką?

Posted

[quote name='baffi2']Wiem że w Wawie jest b. drogo ale w mniejszych miejscowościach to niekiedy na codzień sterylka kosztuje 150zł
Niufek, 450zł za dużą a ile za malutką? Za buldożkę potrafią zawołać w Wawie nawet 400 zł. A co do tego że w niektórych miejscowościach zabieg kosztuje na co dzień 150 zł - przeczytaj dokładnie informacje o akcji. Najlepiej ze zrozumieniem :cool3:

Ja dałam wydruk koleżance z Płocka - ma dać swojemu wetowi. Mojej wetce przesłałam maila. Mówiła że jej ceny codzienne są mniej więcej takie, więc prosiłam żeby się zainteresowała "promocyjną" ceną;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='baffi2']Wiem że w Wawie jest b. drogo ale w mniejszych miejscowościach to niekiedy na codzień sterylka kosztuje 150zł

tzn, w ktorych miejscowosciach np?:shake:

Owszem, zglaszają sie kliniki,ze robia taniej ale zaznaczają, ze mala sunia-wszystko jest w spisach klinik-przy klinice, ktora bierze nizsza cene niz maksymalna...ale to na palcach policzyc...takie.:shake:

• 4 weeks later...
Posted

ARKA napisał(a):
tzn, w ktorych miejscowosciach np?:shake:

Owszem, zglaszają sie kliniki,ze robia taniej ale zaznaczają, ze mala sunia-wszystko jest w spisach klinik-przy klinice, ktora bierze nizsza cene niz maksymalna...ale to na palcach policzyc...takie.:shake:

Np. w Węgrowie.
A mi właśnie o małą sunię chodzi...

Posted

ma_ruda napisał(a):
W Krakowie też tylko jedna lecznica jest na tej liście. Za to jest inna lecznica, która wykonuje zabiegi z rabatem w każdą ostatnią sobotę miesiąca- zniżka 30%. Dopytałam tam o koszt sterylizacji mojej suni i uzyskałam informację, że byłoby to ok. 170 zł.

Czy mogę prosić o informację, która to lecznica ??

Posted

Na forum Arki są do pobrania plakaty i ulotki na temat akcji, ale tylko w pdfie. Chętnie wydrukowałabym trochę i rozłożyła u mnie na wsi w sklepach, ale chciałabym je mieć w wordzie, żeby móc wkleić adres gabinetu uczestniczącego w akcji a nie wpisywać go ręcznie. Czy ktoś mógłby to przerobić na worda i zamieścić też tutaj? Nie jestem zarejestrowana na forum Arki, czekam na maila potwierdzającego, ale coś go nie ma.

Posted

My naszą suńkę wczoraj wykastrowaliśmy (by nie miala cieczki, wszystko związane z tym ma wycięte:cool1:) i ze wszystkim (szwami,antybiotykami, narkozą, zabiegiem) zapłaciliśmy 200 zl bez akcji:cool3: