Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak wkleję, jako wspomnienie przyjemniejszych chwil (1.X.2011)

- ze słońcem...

...ciepłem

...i zieloną trawką

a jeśli nawet jakiś cień - to zaglądnęło się z ciekawości

trochę jak awers i rewers

pozdrawiamy i czekamy na lepsze czasy!

• 3 weeks later...
Posted

!!! Jutro minie 5 lat, odkąd temat Norka pojawił się na dogomanii.

gdyby nie ludzie dogomanii, nie mielibyśmy takiego szczęścia:

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

[quote name='jotpeg']!!! Jutro minie 5 lat, odkąd temat Norka pojawił się na dogomanii.

gdyby nie ludzie dogomanii, nie mielibyśmy takiego szczęścia:

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

ależ to zleciałooooo :lol:
Norek :loveu: i Miciuś :loveu: -jaka piękna para przyjaciół :lol:

ps.Jotpeg, miło było Cię spotkać :lol:
pozdrowionka :lol:
i głaski dla zwierzyny :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

jotpeg napisał(a):
Siemianowice Śląskie.
na Śląsku jest dużo pięknych zielonych miejsc :p

Slask ma cudowne miejsca, przepiekne rejony....:loveu:
Jotpeg, co to za olbrzymia woda - czy Norus chcial na raczki ze strachu czy jak ?

Juz piec lat strzelilo odkad Norek nam przysparza regularnie uczty dla oczu na forum...? Nie strasz - niesamowite jak ten czas leci :mad:
Mnie sie wydawalo ze on jakos po swietach wielkanocnych w Krakowie zawital a nie w lutym :shake:

Posted (edited)

Wellington, bardzo dobrze pamiętasz: Norek przyjechał do nas 16 kwietnia.
27 stycznia Alfa i Zuzia (teraz Hallo) założyła mu wątek.
Tak czy inaczej - Norek jest na dogomanii i z nami 5 lat!!!
a wspinać się po człowieku bardzo lubi (co widać już na pierwszych zdjęciach na wątku, jeszcze z bezdomności) w celach pieszczochowskich :lol:nie wiem czemu, ale imageshack mi zle dziala, kaze sie rejestrowac, i nic z tego nie wynika, nie dziala. wolalabym wklejac zdjecia tak jak poprzednio,a nie miniaturki (komu sie zechce klikac? - pytanie retoryczne). Czy wy tez macie problemy z imageshack?

Edited by jotpeg
Posted

[quote name='jotpeg']Wellington, bardzo dobrze pamiętasz: Norek przyjechał do nas 16 kwietnia.
27 stycznia Alfa i Zuzia (teraz Hallo) założyła mu wątek.
Tak czy inaczej - Norek jest na dogomanii i z nami 5 lat!!!
a wspinać się po człowieku bardzo lubi (co widać już na pierwszych zdjęciach na wątku, jeszcze z bezdomności) w celach pieszczochowskich :lol:nie wiem czemu, ale imageshack mi zle dziala, kaze sie rejestrowac, i nic z tego nie wynika, nie dziala. wolalabym wklejac zdjecia tak jak poprzednio,a nie miniaturki (komu sie zechce klikac? - pytanie retoryczne). Czy wy tez macie problemy z imageshack?

a moze jednak się uda?
oto 14-letni Miciuś z filcokulką i tunelem (zestaw kocich przyrządów rozrywkowych):

Tak, tez zauwazylam ze imageshack nagle wymaga rejestracji, ale trzeba tylko podac adres e-mail i dostaniesz od nich kod zeby sie zalogowac. Zadnych kilometrowych list z pytaniami nie trzeba wypelniac. Proste jak drut :)

Posted

[quote name='dorota1']Ala Norek ma fajny kubraczek;)

Kubraczek uratował ostatnio Norkową skórę - dosłownie - mieliśmy bowiem niemiłą przygodę. Norka, radośnie biegnącego na spacer, zaatakował labrador. Szedł na smyczy, ale wyrwał się, i ciągnąc smycz za sobą - i żadnego ale/hallo - rzucił się na Norka. :angryy: Wskoczyłam ratować, ale wkrótce - tak jak Norek - leżałam w śniegu. Mój krzyk słyszało chyba całe osiedle. :diabloti: Na szczęście facet od labradora ślizgiem butami do przodu wpadł między psy i zciągnął swojego z Norka. Poczłapaliśmy do domu, trzęsąc się z nerwów, sponiewierani i wytytłani oboje.:roll: Oglądnęłam Norka, na szczęście, nic mu nie jest. Rzeczona ofiara:

Pozdrawiamy!!!

Posted

dorota1 napisał(a):
No to mieliście straszną przygodę:shake:. A swoją drogą to jakiś dziwny labrador, ta rasa jest zazwyczaj przyjazna do ludzi i innych zwierząt.

taka jest opinia, w zwiazku z tym ludzie mysla, ze te psy wychowaja sie same.
mam, niestety, inne doswiadczenia:
1. polowanie na Norka
2. scenka nad Wisla: czekoladowy labrador poluje na łabędzia z duzymi szansami na sukces, bo to bylo na lądzie :angryy:

scenki domowe
:lol::lol::lol:
Norkowe polowanie na serniczek:

to co, jemy???

Posted

fajne fotki Norkowe zimowe , nadwiślańskie :lol:
skąd ja znam te widoczki ?:evil_lol:

a przygody z labradorem to współczujemy , bo to okropnie stresujące jest i dla piesa i dla pańci ...dobrze , że nic wam się nie stało !

na serniczek to każdy poluje, bo serniczek jest mniammmm :lol:
Norek jest bardzo dobrze wychowany , bo tylko patrzy , a dałby kto tak talerzyk pod nosek mojej Rodzysi :evil_lol: -w sekundzie babula by capnęła ciasto z talerzykiem :evil_lol:-nic z dystyngowanej damy w takich sytuacjach Rodzyna w sobie nie ma :cool3:

pozdrawiamy cieplutko :loveu:

• 1 month later...
Posted

:hmmmm: no cóż ...
jak się pieska tak poniewiera po wertepach , górach i dolinach , chaszczach i kretowiskach ,a do tego jeszcze każe pozować ryzykując życiem nad brzegiem rwącej rzeki ......to co się potem dziwić że biedny zmordowany zwierzak pada do góry kołami... no nie wiem czy to już czasem pod znęcanie nie podchodzi :evil_lol:

pozdrawiamy wiosennie :loveu: