obraczus87 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Inka - myślę, że o jezyku juz nie pamieta. Dziamgocze czasami tak, że głowa mała :evil_lol: Albo na przykład ma głupi zwyczaj lizania chodnika, gdy leży na nim warstwa lodu :-? Quote
Nutusia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 A to głupol, no!!!! A ja zaproszę do moich dwóch nowych zmarzlinek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237178-Do-czego-mog%C5%82y-przesta%C4%87-pasowa%C4%87-dwie-ma%C5%82e-suczki-Wysadzone-na-przystanku-PKS?p=20112717#post20112717[/url] Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Nutusia']A to głupol, no!!!! A ja zaproszę do moich dwóch nowych zmarzlinek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237178-Do-czego-mogły-przestać-pasować-dwie-małe-suczki-Wysadzone-na-przystanku-PKS?p=20112717#post20112717[/URL][/QUOTE] No głupol :) Juz watek mam zapisany :) fajnie niunie. Quote
inka33 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='obraczus87']Inka - myślę, że o jezyku juz nie pamieta. Dziamgocze czasami tak, że głowa mała :evil_lol: Albo na przykład ma głupi zwyczaj lizania chodnika, gdy leży na nim warstwa lodu :-?[/QUOTE] Że dziamgocze, to jej prawo ;) ...ale że liże lód, to ojojoj :crazyeye: Quote
obraczus87 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='inka33']Że dziamgocze, to jej prawo ;) ...ale że liże lód, to ojojoj :crazyeye:[/QUOTE] Może i Jej prawo ;) ale żeby tak na każdego psa dziamgotać?? :mad: Myszka szaleje na podwórku. Zwariowała kompletnie, gdy pojawił się śnieg :) Spróbuję porobić Jej fotki albo nagrać filmik. Quote
3 x Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='obraczus87'] Myszka szaleje na podwórku. Zwariowała kompletnie, gdy pojawił się śnieg :) Spróbuję porobić Jej fotki albo nagrać filmik. chciałabym to zobaczyć sądząc po zdjeciu poniżej może sie nie udać: jakby ktoś się nie dopatrzył to łapki myszki wystają pod paszczą Freda ;) Quote
obraczus87 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 A jakby ktos nie wiedział, to jak Mysza zobaczyła Freda - oczywiście zaczęła dziamgotać :evil_lol: ale potem chyba zorientowała się, że chmmmmmm nie ma przy Nim szans?? :diabloti: Mysza - 5 kg Fred - 50kg ;) Quote
3 x Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='obraczus87'] Mysza - 5 kg Fred - 50kg ;)[/QUOTE] Myszka jest dokładnie wielkości ogona Freda :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 I miała rację, że dziamgotała - co sobie taki myśli! Że jak wyrośnięty, to się dzielny Myszol przestraszy? NIGDY W ŻYCIU! :) Quote
3 x Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Nutusia']I miała rację, że dziamgotała - co sobie taki myśli! Że jak wyrośnięty, to się dzielny Myszol przestraszy? NIGDY W ŻYCIU! :)[/QUOTE] jak to dobrze? przeciez on nawet nie wszedł na jej teren on, no on w zasadzie nie zrobił nic i uważam, ze był niesłusznie obszczekany normalnie chyba dodam wątek do ignorowanych :evil_lol: Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Prosimy o wklejenie w 1 poscie, dziekujemy:) Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Racja, Mysza zapobiegawczo zaczęła dziamgolić jak zobaczyła Freda :evil_lol: A On biedny NIE ZROBIŁ NIC, kompletnie NIC :evil_lol: Quote
3 x Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='obraczus87']Racja, Mysza zapobiegawczo zaczęła dziamgolić jak zobaczyła Freda :evil_lol: A On biedny NIE ZROBIŁ NIC, kompletnie NIC :evil_lol:[/QUOTE] w jego wypadku wystaczy że JEST, nie musi nic robić i tak wszyscy mają do niego słabośc no może oprócz Myszki ;) Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='3 x']w jego wypadku wystaczy że JEST, nie musi nic robić i tak wszyscy mają do niego słabośc no może oprócz Myszki ;)[/QUOTE] Nie no Myszka pewnie też ma do Niego słabość, tylko Ona najpierw pokazuje, że jest taka niedostępna ;) Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No pewnie, że w przypadku Freda wystarczy być. A w przypadku Myszolindy trzeba szczekać na to bycie, bo zdecydowanie za duże jest :) Quote
obraczus87 Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Zdrowych, spokojnych, radosnych oraz spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego, pełnego radości Nowego 2013 Roku życzymy Wam z całego serca :) [SIZE=2]To dla Myszki będą pierwsze święta w swoim własnym domku :) ciekawe jak zareaguje na choinkę :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Witajcie :) Święta Bożego Narodzenia Myszka spędziła w miłym gronie :evil_lol: na choinke zareagowała dobrze, a raczej nie zareagowała wcale ;) 23.01.2013 świat Myszki zmienił sie, pomimo tego, że nie była ona w ciazy, zyskała synusia ;) Po powrocie ze szpitala - moim i Oliwiera rzecz jasna ;) Mysza nie odstępowała nas na krok. Bardzo się bałam jak zareaguje, ponieważ na wakacjach na większość dzieci warczała i rzucała się z zębami. Ja od razu pierwszego dnia pozwoliłam Jej podejść do małego, powąchać i zobaczyć kto to taki. Mina teściowej - bezcenna :evil_lol: powiedziała, że nie chce na to patrzeć. Więc Jej powiedziałam, że jak nie chce patrzeć, to niech wyjdzie :diabloti: bo ja nie będę izolować Olisia od Myszki i odwrotnie. Jako jedyna wierzyłam w Myszę :) i nie zawiodłam sie jak do tej pory i wierzę, że nie zawiodę się. Przez pierwszy tydzień ja nie spałam w ogóle bo były pewne problemy z Maluchem, ale Mysza również nie spała. Doszło do tego, że Myszka miała "worki" pod oczami :roll: była tak zmęczona, że aż mi Jej było szkoda. Ale potem zaczęła sie przyzwyczajać do nowej sytuacji, nie reagowała na każdy ruch czy płacz małego. Staram się poświęcać Myszce dużo uwagi, żeby nie czuła sie gorsza czy odstawiona na bok. Jedynie nie możemy pospać sobie razem do 10 czy 11 :evil_lol: Acha jest tylko jeden porblem. Jak przychodzi teściowa do nas, to Mysza staje w obronie małego. Tak bardzo Go pilnuje, że hej. Nie ma jednak tego problemu, gdy przyjeżdżają moi rodzice :evil_lol: czyżby Ona coś czuła ?? :razz: Nie było jeszcze spotkania: Oliwier, Mysza i Tobi. Boje się, że Mysza będzie bronić małego przez Tobim, chociaż Tobi dzieciom krzywdy nie zrobi. No ale Mysza to teraz pracuje na etacie ochroniarza Oliwiera... Konfrontacja psiaków w obecności Olisia nastąpi podczas świąt. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
obraczus87 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 I Oliwierek :) który wczoraj skończył 7 tygodni :) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
3 x Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 obraczus87 napisał(a):Witajcie :) Święta Bożego Narodzenia Myszka spędziła w miłym gronie :evil_lol: na choinke zareagowała dobrze, a raczej nie zareagowała wcale ;) 23.01.2013 świat Myszki zmienił sie, pomimo tego, że nie była ona w ciazy, zyskała synusia ;) Po powrocie ze szpitala - moim i Oliwiera rzecz jasna ;) Mysza nie odstępowała nas na krok. Bardzo się bałam jak zareaguje, ponieważ na wakacjach na większość dzieci warczała i rzucała się z zębami. Ja od razu pierwszego dnia pozwoliłam Jej podejść do małego, powąchać i zobaczyć kto to taki. Mina teściowej - bezcenna :evil_lol: powiedziała, że nie chce na to patrzeć. Więc Jej powiedziałam, że jak nie chce patrzeć, to niech wyjdzie :diabloti: bo ja nie będę izolować Olisia od Myszki i odwrotnie. Jako jedyna wierzyłam w Myszę :) i nie zawiodłam sie jak do tej pory i wierzę, że nie zawiodę się. Przez pierwszy tydzień ja nie spałam w ogóle bo były pewne problemy z Maluchem, ale Mysza również nie spała. Doszło do tego, że Myszka miała "worki" pod oczami :roll: była tak zmęczona, że aż mi Jej było szkoda. Ale potem zaczęła sie przyzwyczajać do nowej sytuacji, nie reagowała na każdy ruch czy płacz małego. Staram się poświęcać Myszce dużo uwagi, żeby nie czuła sie gorsza czy odstawiona na bok. Jedynie nie możemy pospać sobie razem do 10 czy 11 :evil_lol: Acha jest tylko jeden porblem. Jak przychodzi teściowa do nas, to Mysza staje w obronie małego. Tak bardzo Go pilnuje, że hej. Nie ma jednak tego problemu, gdy przyjeżdżają moi rodzice :evil_lol: czyżby Ona coś czuła ?? :razz: Nie było jeszcze spotkania: Oliwier, Mysza i Tobi. Boje się, że Mysza będzie bronić małego przez Tobim, chociaż Tobi dzieciom krzywdy nie zrobi. No ale Mysza to teraz pracuje na etacie ochroniarza Oliwiera... Konfrontacja psiaków w obecności Olisia nastąpi podczas świąt. super wieści Marta nawet wczoraj myślalam o tym, ze nic nie piszesz jak Myszka zareagowała na Oliwiera cieszę się bardzo, że jest dobrze :) Quote
Nutusia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Przystojniak Oliś i nie mniej urocza Oliguard-ka ;) :) Quote
inka33 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Gratulacje dla Mamy i mizianki dla Ochroniarki! :) Quote
obraczus87 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Nutusiu - lepiej bym nie określiła Myszola :loveu: Dzisiaj po długim spacerze Mysza wylądowała w wannie na szybkim czyszczeniu podwozia :evil_lol: A swoja drogą starszy Pan na spacerze odezwał sie do nas, a Mysza jak to przystało na zawodowego ochroniarza - obszczekała Go równo :mad: wcześniej tak się nie zachowywała.. Quote
Ziutka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Oliś cioci i TYLKO cioci :loveu::eviltong::loveu::eviltong::loveu::eviltong: Quote
obraczus87 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Ciocia Ziutka oszalała :) dosłownie - oszalała :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Oliś to teraz taki trochę Myszkowy szczeniaczek ;) U nas tak było z Nutką, gdy mój Tomecki się urodził. Chodziła za nim jak cień, wózka pilnowała, a w piaskownicy to mogłam go spokojnie samego zostawić - ani by sam nie wyszedł, ani by go nikt nie zabrał, bo ochroniarz krążył wokół i nikt obcy nawet łopatki tomciowej nie odważyłby się wziąć do ręki (boksiowa postura też swoje robiła) :) Quote
Recommended Posts