Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Musi zainwestować... w Tic-Tac'i :) Mojej Kreśce też z paszczy jedzie jak Shrekowi... Pytałam kiedyś lekarza - mówił, że jeśli nie ma żadnych przyczyn typu kamień, ząb lub problemy jelitowe - trzeba uznać, że ten typ tak ma. Mój ma, bo zdarza mu się dokładnie wysprzątać... kocią kuwetę na ten przykład!!!!! Quote
obraczus87 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Kamień ma lekki, w sumie na dwóch zębach. Problemów jelitowych - brak... a jesli to zepsuty ząb to zostanie wyrwany?? Przepraszam za głupie pytanie, ale nie mam pojęcia co się robi z takim zębem :) Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Zależy czy martwy i czy boli. Mojej sąsiadki pies ma złamany kieł od kilku lat. Nie boli, to siedzi. Jak zacznie boleć albo wytworzy stan zapalny, trzeba go będzie usunąć... Tak mówi lekarz ;) Quote
obraczus87 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Nutusia napisał(a):Zależy czy martwy i czy boli. Mojej sąsiadki pies ma złamany kieł od kilku lat. Nie boli, to siedzi. Jak zacznie boleć albo wytworzy stan zapalny, trzeba go będzie usunąć... Tak mówi lekarz ;) A co jak nie boli, a śmierdzi ?? :D Quote
Ziutka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nutusia napisał(a):Nie wąchać ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Niestety Panstwo nie dali rady przyjechać. Powód: burza. Pani powiedziała, że zalało im ulice i nie daliby rady przejechać autem :roll: ale to już siła wyższa :) Quote
Nutusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ależ się ten Myszol broni przed wyprowadzką od Was. Nawet siły wyższe w to miesza! ;) Quote
Akrum Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 właśnie coś mi się wydaje, że to los tutaj tak kombinuje i chyba chce dać do zrozumienia Tobie obraczus87, że nie masz Myszolinki oddawać :evil_lol: Quote
3 x Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 nie daj sie marta "zastraszyc" ;) tymczasy sa po to zeby je oddawac ;) Quote
Nutusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No ale wiesz... na układy nie ma rady, a Myszol najwyraźniej ma układy nawet z... Najwyższym ;) Quote
Akrum Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 hihihi, że my zastraszamy ?? ;););) nieeeeeeee :evil_lol: CIOTKI, PILNIE SZUKAM OSOBY DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W LEGIONOWIE DLA BRUNA Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Pani ma do mnie dzisiaj/jutro dzwonic i sie umówić. Przeprosiła za wczoraj. Jeśli to nie będzie TEN dom, to Mysza raczej zostanie skazana na pozostanie w DT. ;) Jednak PAni brzmi bardzo sensownie przez tel ;) tak więc wszystko sie może zdarzyc :) chociaz nie ukrywam, że rozstanie z tą śmierdzącą mordką będzie bardzo trudne ;( :( Quote
Akrum Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Martuś, coś masz pecha do tych śmierdziuszków ;) Negra puszczała smrodliwe bąki :eviltong: Myszolek - zieje smrodkami z pychola :eviltong: Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Akrum']Martuś, coś masz pecha do tych śmierdziuszków ;) Negra puszczała smrodliwe bąki :eviltong: Myszolek - zieje smrodkami z pychola :eviltong:[/QUOTE] Ja zawsze mam pecha do wszystkiego :) Quote
3 x Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='obraczus87']P Jeśli to nie będzie TEN dom, to Mysza raczej zostanie skazana na pozostanie w DT. ;)[/QUOTE] a ty przypadkiem nie preferujesz duzych czarnych ? ;) przy Zorce przy ostatnim odzewie też nzapisałam że teraz albo nigdy no i poszła do DS i dobrze, bo brzydka była :evil_lol: teraz przynajmniej mamy takiego na DT co nie wstydzimy się po osiedlu chodzić ;) Quote
Akrum Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zorka brzydka?? Ciotka, no przestań - gdyby to Zorka usłyszała :mad: Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Preferuję :evil_lol: jak kiedyś się wyprowadzę od teściów to będe miała duuużego i czarnego psa :) Quote
3 x Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Akrum']Zorka brzydka?? Ciotka, no przestań - gdyby to Zorka usłyszała :mad:[/QUOTE] oj słyszała i to nie raz :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Fajnie z tym dużym i czarnym, bo wieść na dogo niesie, że strasznie trudno o domy dla takich ;) Myszlol to co innego - mały, łaciaty i ładny :) Quote
3 x Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Nutusia']Fajnie z tym dużym i czarnym, bo wieść na dogo niesie, że strasznie trudno o domy dla takich ;) Myszlol to co innego - mały, łaciaty i ładny :) polemizowałabym mały łaciaty nie idzie w parze z ładny ;) Quote
Nutusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Może nie zawsze, ale w tym KONKRETNYM MYSIM PRZYPADKU - jak najbardziej :) Quote
obraczus87 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='3 x']polemizowałabym mały łaciaty nie idzie w parze z ładny ;)[/QUOTE] Sugerujesz coś?? :mad:;) Miałam kąpać Myszola, ale mi się taaaak bardzo nie chce. No nic, jutro chyba się zmuszę to tej czynności :) Quote
3 x Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='obraczus87']Sugerujesz coś?? :mad:;) Miałam kąpać Myszola, ale mi się taaaak bardzo nie chce. No nic, jutro chyba się zmuszę to tej czynności :)[/QUOTE] się zmusisz i przy okazji myszola zmusisz ;) Quote
Recommended Posts