Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musi zainwestować... w Tic-Tac'i :)
Mojej Kreśce też z paszczy jedzie jak Shrekowi... Pytałam kiedyś lekarza - mówił, że jeśli nie ma żadnych przyczyn typu kamień, ząb lub problemy jelitowe - trzeba uznać, że ten typ tak ma. Mój ma, bo zdarza mu się dokładnie wysprzątać... kocią kuwetę na ten przykład!!!!!

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamień ma lekki, w sumie na dwóch zębach. Problemów jelitowych - brak... a jesli to zepsuty ząb to zostanie wyrwany?? Przepraszam za głupie pytanie, ale nie mam pojęcia co się robi z takim zębem :)

Posted

Zależy czy martwy i czy boli. Mojej sąsiadki pies ma złamany kieł od kilku lat. Nie boli, to siedzi. Jak zacznie boleć albo wytworzy stan zapalny, trzeba go będzie usunąć... Tak mówi lekarz ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Zależy czy martwy i czy boli. Mojej sąsiadki pies ma złamany kieł od kilku lat. Nie boli, to siedzi. Jak zacznie boleć albo wytworzy stan zapalny, trzeba go będzie usunąć... Tak mówi lekarz ;)

A co jak nie boli, a śmierdzi ?? :D

Posted

właśnie coś mi się wydaje, że to los tutaj tak kombinuje i chyba chce dać do zrozumienia Tobie obraczus87, że nie masz Myszolinki oddawać :evil_lol:

Posted

Pani ma do mnie dzisiaj/jutro dzwonic i sie umówić. Przeprosiła za wczoraj.

Jeśli to nie będzie TEN dom, to Mysza raczej zostanie skazana na pozostanie w DT. ;)

Jednak PAni brzmi bardzo sensownie przez tel ;) tak więc wszystko sie może zdarzyc :) chociaz nie ukrywam, że rozstanie z tą śmierdzącą mordką będzie bardzo trudne ;( :(

Posted

[quote name='Akrum']Martuś, coś masz pecha do tych śmierdziuszków ;)
Negra puszczała smrodliwe bąki :eviltong: Myszolek - zieje smrodkami z pychola :eviltong:[/QUOTE]

Ja zawsze mam pecha do wszystkiego :)

Posted

[quote name='obraczus87']P

Jeśli to nie będzie TEN dom, to Mysza raczej zostanie skazana na pozostanie w DT. ;)[/QUOTE]

a ty przypadkiem nie preferujesz duzych czarnych ? ;)
przy Zorce przy ostatnim odzewie też nzapisałam że teraz albo nigdy
no i poszła do DS
i dobrze, bo brzydka była :evil_lol:
teraz przynajmniej mamy takiego na DT co nie wstydzimy się po osiedlu chodzić ;)

Posted

[quote name='Akrum']Zorka brzydka??
Ciotka, no przestań - gdyby to Zorka usłyszała :mad:[/QUOTE]

oj słyszała i to nie raz :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Fajnie z tym dużym i czarnym, bo wieść na dogo niesie, że strasznie trudno o domy dla takich ;) Myszlol to co innego - mały, łaciaty i ładny :)

polemizowałabym
mały łaciaty nie idzie w parze z ładny ;)

Posted

[quote name='3 x']polemizowałabym
mały łaciaty nie idzie w parze z ładny ;)[/QUOTE]

Sugerujesz coś?? :mad:;)

Miałam kąpać Myszola, ale mi się taaaak bardzo nie chce. No nic, jutro chyba się zmuszę to tej czynności :)

Posted

[quote name='obraczus87']Sugerujesz coś?? :mad:;)

Miałam kąpać Myszola, ale mi się taaaak bardzo nie chce. No nic, jutro chyba się zmuszę to tej czynności :)[/QUOTE]

się zmusisz i przy okazji myszola zmusisz ;)