ewu Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Maleńka, czarna kulka z zabawnym ogonkiem i błyszczącymi oczkami, podskakująca na króciutkich łapkach.... Ciepła, ufna, bezbronna, tuląca się do każdego człowieka, okazująca wszystkim miłość... Jakie może budzić uczucia? Najlepsze, opiekuńcze, dobre... Jak się okazuje nie zawsze.....:shake: Można wziąć takie maleństwo i wyrzucić na ulicę, tak po prostu...:-(:-(:-( Błąkająca się,przerażona Lusia trafiła do schroniska. Malutkie, psie dziecko w bidulu...:-( Zimna buda, strach , trzaskający mróz....:shake: i na szczęście towarzysz niedoli, mały , dzielny Miodzio. Lusia przeżyła dzięki opiece Miodzia. Teraz przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Jest uroczym, niezwykłym, małym szkrabem, który zasłużył na kochający dom. Lusia zapowiada się na piękność średnich rozmiarów. [SIZE=5]Szukamy dla niej domu- NAJLEPSZEGO! Kontakt w sprawie adopcji 501 545 399 [email protected] 7-go marca Lusia pojechała do swojego domu:multi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wpływy: 220 zł od znajomej Wia- dziękujemy serdecznie w imieniu Lusi:) BDT w Krakowie u Elik za zgodą Darczyńcy przekazuje te 220 zł na potrzeby Miodzia Wydatki poniesione na ratowanie Lusi: 40 zł Miejski Zarząd Zieleni w Pszczynie opłata za wydanie psa-ewu 50 zł Przychodnia Weterynaryjna L. Szczepańczyk ul. Hallera 7 Pszczyna szczepienie -parwo+nosówka( do powtórzenia za miesiąc)-ewu 25 zł Przewozy Regionalne bilet relacji Gliwice-Kraków -po połowie z Miodziem-ewu 25 zł Przewozy Regionalne bilet relacji Kraków-Gliwice- po połowie z Miodziem-ewu 150 zł zwrot za paliwo dla osób , które mnie zawiozły do Pszczyny a potem do Pacanowa ( i tak pewnie dołożyły z własnej kieszeni- dziękuję:) -po połowie z Miodziem -ewu 25zł Przewozy Regionalne bilet relacji Kraków-Gliwice( po połowie z Lusią)- elik 25 zł Przewozy Regionalne bilet relacji Gliwice-Kraków( po połowie z Lusią)- elik Edited March 7, 2012 by ewu Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Melduję się na wątku mojej kochanej tymczasowiczki. Będą wiadomości, będą aktualne zdjęcia tylko nieco później. Lusia ma już ciepło w doopeczkę, jest syta i bezpieczna, a ja teraz załatwiam sprawy nie cierpiące zwłoki :) Quote
Onaa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jestem u tej malutkiej słodkiej psiej krupeczki :lol:. Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dziewczyny trzeba podać na fb nowe linki dla Miodzia i Lusienki. Kto robił wydarzenia? Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 I ja się melduję :) Czekam na nowe foteczki słodziutkiej Lusi i ogłosimy panienkę :) Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Wia napisał(a):ok już zmieniam na fb Dziękuję:)))) Quote
Lobaria Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ewu, dzieki za linka, witam Lusieńkę w nowej, optymistycznej odsłonie. Quote
TERESA BORCZ Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ewu dzieki za link, jestem, podeślę mail kogoś być może zainteresowanego/ Quote
beta ata Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam! I Dziekuję! Ależ ona ma fajne te łapinki :-) Co z niej wyrośnie? Pies duży, średni, czy mały? :-) Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Tofikowa napisał(a):zapisuję..... O fajnie,że jesteś :) Miodzio ma nowy wątek a cudny banerek odsyła do starego. Możesz to zmienić? Quote
iwoniam Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 I ja witam, będę tu u malutkiej była szansa na domek dla Lusi, ale pani zdecydowała się na innego - takiego, który nie grzał doopeczki w domku. Lusia na pewno domek znajdzie, piękna jest, malutka taka... i kochana znajdzie na pewno ! :) Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) ewu napisał(a):O fajnie,że jesteś :) Miodzio ma nowy wątek a cudny banerek odsyła do starego. Możesz to zmienić? O retki, reteczki ale walą ludeczki :) Lusieńka to przesłodka, bardzo subtelna, grzeczna i czyściutka dziewczynka. Jest jeszcze niezbyt pewna, przykuca do podłogi, gdy wyciąga się do niej reke, ale z czasem przekona sie, że to nie boli, że to miłe :) Chętnie zjada rojalka dla juniorków, podjada starszym ich karmę, za kurczaka pewnie dałaby się pokroić :evil_lol: Wybaczcie mi, że nic dzisiaj nie napisałam, ale z czasem jestem do tyłu. Obiecuje, że się poprawię. Będą zdjęcia, bo Lusia jest śliczną panienką. Banerek podlinkowany nowym wątkiem Miodzia. Można wymieniać. Edited February 3, 2012 by elik Quote
Onaa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Lusia dla mnie wygląda jak szczeniaczek berneńczyka. Ale chyba nie będzie taka duża. Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 iwoniam napisał(a):I ja witam, będę tu u malutkiej była szansa na domek dla Lusi, ale pani zdecydowała się na innego - takiego, który nie grzał doopeczki w domku. Lusia na pewno domek znajdzie, piękna jest, malutka taka... i kochana znajdzie na pewno ! :) Też myślę, że to lepiej, że pani wzięła psiaczka z ciężkich warunków. Lusia ma teraz dobrze i nie będziemy się spieszyć z wyborem domku. Dogo07 napisał(a):Lusia dla mnie wygląda jak szczeniaczek berneńczyka. Ale chyba nie będzie taka duża. Od razu też tak powiedziałam, jak tylko zobaczyłam Lusię w realu. Ona będzie malutką psiczką. Ma malutkie łapeczki. Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) Lusia jest prawdziwą , małą damą. Dawno nie widziałam tak spokojnego i grzecznego szczeniaczka. Mój Pączek jest małym Terminatorem. Albo coś gryzie , albo biega jak oszalały, albo dokucza Kretce, albo szarpie Tońkę, albo szczeka bo mu się wszystko należy, albo robi siku w posłania suń, bądź na kanapę...:)) Ma jeszcze parę specjalności , wszystkie równie urocze:))) Lusia to psi ANIOŁ:) Edited February 3, 2012 by ewu Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Słuchajcie ja zostałam skarbnikiem Lusi. Broniłam się przed tym ale nie było wyjścia. Klaudia ma marny dostęp do komputera. Wpłynęła pierwsza wpłata: 220 zł od znajomej Wia. Dziękuję :) Jutro zrobię zestawienie finansowe. Quote
Lobaria Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Psie Janioły zdarzają się czasem, ten dżentelmen po lewej jest tego najlepszym przykładem.:loveu: Zobaczymy, jakie ziółko z pannicy Lusi wyrośnie:eviltong: Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Lobaria napisał(a):Psie Janioły zdarzają się czasem, ten dżentelmen po lewej jest tego najlepszym przykładem.:loveu: Zobaczymy, jakie ziółko z pannicy Lusi wyrośnie:eviltong: Cudo wyrośnie:)))) Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ja Pączka kocham nad życie pomimo okropnego charakteru, miłość jest ślepa:))) Lusieńka ma same zalety i jest małą księżniczką:) Quote
Recommended Posts