elik Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 __Lara napisał(a):Ciekawe jak duża ona urośnie - jak myślicie? :) Myślę, że ona będzie nawet mniejsza od jajusia :) Quote
karolina&sasza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jesteśmy u Lusieńki. Sunia prześliczna, szkoda że nikt sensowny o nią nie pyta :(. Życzę powodzenia z szukaniem żółwia. ;) Quote
elik Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) karolina&sasza napisał(a):Jesteśmy u Lusieńki. Sunia prześliczna, szkoda że nikt sensowny o nią nie pyta :(. Życzę powodzenia z szukaniem żółwia. ;) Jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy.... :) Edited February 8, 2012 by elik Quote
iwoniam Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ziutka napisał(a):Kurcze, ja też bym w życiu nie pomyślała, że może zwierzak na sepsę chorować, proszę bardzo jaka ciekawostka :crazyeye: Może się jeszcze dokopiesz :evil_lol: albo ten ktoś nie napisał, znaczy się, że domek nie wart Lusieńki :loveu: sepsa to ogólne zakażenie organizmu, może się niestety przytrafić każdemu.. elik napisał(a):No przeca uś nie marudzem.Dzwoniła wczoraj jakaś babka z Podgórza, a dzisiaj jej chuop i kcom mojom Lusieneczke wzionć, bo im odeszedł jajnik, ale cos mi sie nie podobiom. Lusia jeszcze trochu poczeka :) oj, niech poczeka... mała, spokojniutko. Elik - jesteś rewelacyjna, jutro postaram sie podjechać i pomóc Ci z czarnulą i rudaską.. i moze będzie wiadomo o suni z Jaworzna, Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Mam taki sam problem , piszę na wątku Lusi a moje wiadomości znikają:( Czary jakieś.... A Lusia jest cudna i niech se chop innom weźnie, ino zeby jom dobze traktowoł bo to gzech stwozenie mencyć:)))) Quote
elik Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) iwoniam napisał(a):... oj, niech poczeka... mała, spokojniutko. Dziękuję Ci, bo jam już myślała, żem w mniejszości i że inni myślom, że jak kondelek, to bedle gdzie iść może. A ja dla Lusi kce dobrego bardzo domeczku, coby się w niej zakochał po same uszyska i bez zastrzeżeń :loveu: iwoniam napisał(a):... jutro postaram sie podjechać i pomóc Ci z czarnulą i rudaską.. i moze będzie wiadomo o suni z Jaworzna, Ojjj bardzo byłoby dobrze, bo one w tej piwnicy takie biedne są :( Nie mogę im zbyt wiele czasu poświęcić i one takie samotne tam siedzą, a człowieka bardzo im potrzeba, żeby ich okropne wspomnienia i smutki precz przegonił. A o suni słodkiej bardzo ciekawa jestem wiadomości. Kochana taka czarnuszka. Ona słodka jest. Ktoś będzie miał z niej wielka pociechę :loveu: ewu napisał(a):... A Lusia jest cudna i niech se chop innom weźnie, ino zeby jom dobze traktowoł bo to gzech stwozenie mencyć:smile:))) Grzech, oj grzech mencyć :mad: Edited February 9, 2012 by elik Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) Był dzisiaj telefon w sprawie Lusi, bardzo miła , młoda Pani... Chyba w ogłoszeniach jest mój telefon podany... Ja teraz wyjeżdżam i wracam 22 lutego . Roamng drogi więc jak będą nowe ogłoszenia podajcie numer Elik. Zresztą to jest logiczne, mała jest u Niej. Edited February 9, 2012 by ewu Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ewu napisał(a):Był dzisiaj telefon w sprawie Lusi, bardzo miła , młoda Pani... Chyba w ogłoszeniach jest mój telefon podany... Ja teraz wyjeżdżam i wracam 22 lutego . Roamng drogi więc jak będą nowe ogłoszenia podajcie numer Elik. Zresztą to jest logiczne, mała jest u Niej. Basiu, w ogłoszeniach jest podany ten numer ; 501 545 399 Czy to Twój ? Innego nie ma w ogłoszeniach :shake: Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Ziutka napisał(a):Basiu, w ogłoszeniach jest podany ten numer ; 501 545 399 Czy to Twój ? Innego nie ma w ogłoszeniach :shake: Nie mój, to dziwne, czemu ta Pani dzwoniła do mnie???????????????? To numer Elik, kompletnie nie rozumiem................. Też byłam zdziwiona. Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ewu napisał(a):Nie mój, to dziwne, czemu ta Pani dzwoniła do mnie???????????????? To numer Elik, kompletnie nie rozumiem................. Też byłam zdziwiona. No to ja też nie rozumiem...hmm :roll: Quote
elik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ewu napisał(a):Był dzisiaj telefon w sprawie Lusi, bardzo miła , młoda Pani... Chyba w ogłoszeniach jest mój telefon podany... Ja teraz wyjeżdżam i wracam 22 lutego . Roamng drogi więc jak będą nowe ogłoszenia podajcie numer Elik. Zresztą to jest logiczne, mała jest u Niej. Pani nie zadzwoniła do mnie Basiu :shake: Miłej podróży :loveu: Quote
ewu Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 elik napisał(a):Pani nie zadzwoniła do mnie Basiu :shake: Miłej podróży :loveu: Dziękuję:)) Może zadzwoni, miała rozmawiać z mężem.... Quote
elik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ewu napisał(a):Dziękuję:)) Może zadzwoni, miała rozmawiać z mężem.... Pożyjemy, zobaczymy :) Quote
emilia2280 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zólwik i sepsa, biedny. Mój u kuzynki byl jak wyjechalam, mial bardzo dobrze. Niestety któregos dnia jej brat zabil mrówki trucizná a ta biedna zólwica je zjadla i dostala wylewu smiertelnego :( Kciuki za Lusinké :) Quote
elik Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 emilia2280 napisał(a):Zólwik i sepsa, biedny. Mój u kuzynki byl jak wyjechalam, mial bardzo dobrze. Niestety któregos dnia jej brat zabil mrówki trucizná a ta biedna zólwica je zjadla i dostala wylewu smiertelnego :( Kciuki za Lusinké :) Biedna żółwiczka :placz: A Lusia coraz odważniejsza się robi :) Quote
elik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ewu napisał(a):Co u Lusieńki? Były 3 telefony o Lusię, ale żaden nie konkretny. Lusia zaczyna rozrabiać :) A co u Miodzia ? Quote
ewu Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 elik napisał(a):Były 3 telefony o Lusię, ale żaden nie konkretny. Lusia zaczyna rozrabiać :) A co u Miodzia ? Miodzio w domku:)) Mieszka sobie elegancko:) Quote
__Lara Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 elik napisał(a):Były 3 telefony o Lusię, ale żaden nie konkretny. Lusia zaczyna rozrabiać :) A co u Miodzia ? Na taką ślicznotę to się wiele ludzi rzuca. Quote
elik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wczoraj zadzwoniła konkretna pani ale z Lublina. Czy znacie kogoś z Lublina do przeprowadzenia wizyty, ale taką żyletę, a najlepiej dwie :) Quote
Ziutka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Murka jest z okolic Lublina, może jej trzeba podpytać, czy kogoś nie zna ;) Albo moze sama by pojechała, to jest żyleta niezła :) Quote
__Lara Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 elik napisał(a):Wczoraj zadzwoniła konkretna pani ale z Lublina. Czy znacie kogoś z Lublina do przeprowadzenia wizyty, ale taką żyletę, a najlepiej dwie :) Napisz cioteczko do bico - solidna "firma" :) Quote
ewu Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 elik napisał(a):Wczoraj zadzwoniła konkretna pani ale z Lublina. Czy znacie kogoś z Lublina do przeprowadzenia wizyty, ale taką żyletę, a najlepiej dwie :) Ta Pani , która do mnie wtedy dzwoniła była z Lublina , może to Ona...? Quote
elik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dziękuję Wam kochane Cioteczki. Na Was zawsze można liczyć :) Quote
emilia2280 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ooo, Elu, napisalas do bico? Bo jak nie bico to ja napiszé do mariee23, kiedys pisala na dogo, wiem ze pracuje w schronie w Lublinie teraz. Quote
Recommended Posts