Jump to content
Dogomania

ROKI (Kumpel)- ONek po potrąceniu - kolega Dredowej suni - OSTROWIEC

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wsparcie finansowe od Fundacji Kastor omówione - ogromnie dziękujemy :)

Roki częściej staje na łapce, ale dalej widać, że go boli. Po "odlocie" w szaleńcze psie zabawy zarzuca mu bok i potem Rokusiowi przeszkadza coś przy nasadzie ogona - tak czy siak będzie obfotografowany na wylot i miejmy nadzieję, że ratunek nie przyszedł za późno. Nie mogę sobie wyobrazić młodego psiaka z wyrokiem bólu do końca życia :(

Posted

No dokładnie, zobaczymy co doktory powiedzą, mam duże zaufanie do tego weta, plus mają sprzęt którego "mojemu" wetowi niestety brakuje - stąd decyzja o wyjeździe do Staszowa. Jutro postaram się też ruszyć z bazarkiem, bo zdjęcia do bazarku mam ze sobą, ale niestety rzeczy nie pomierzone, więc nie wystawiłam jeszcze :(

Posted

Niestety dwa... wizyta we środę - KURDE! zła jestem, ale coś tam ze sprzętem i zabiegami się dzieje - a zależy mi na tym aby Roki miał na prawdę weta na wyłączność - żeby diagnoza była pełna i na spokojnie.

Posted

Viris napisał(a):
(...) a zależy mi na tym aby Roki miał na prawdę weta na wyłączność - żeby diagnoza była pełna i na spokojnie.

No tak... ale Twoje słuszne priorytety co do weta są słuszne na 100% więc trzeba poczekać.

Posted

No właśnie z jednej strony ta jego radość i szczęście z drobnych nawet rzeczy (jak patyk, zabawa czy tacka winstona z rossmana hahaha) - tylko niestety wiemy na pewno, że Roki odczuwa ból - mam nadzieję, że uda się na to coś zaradzić - musi się dać!

Posted

[quote name='Viris']To bardzo długi czas, może być tak, że naprawianie czegokolwiek może być zbyt ryzykowne :(

Martwię się coraz bardziej :([/QUOTE]
Ale Virisko Pomidorowata, jeśli jest w miarę młody to ponowne nastawienie mogłoby dać perspektywy na lepszą przyszłość. A tak będzie do samego końca doopeusza boleć