Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tajga6 napisał(a):
słabo.., odległość ogromna jeśli chodzi o niewypały, czyli np duży konflikt z kotami itp...
Wyżej w poście podałam linki do grup pomocowych, trzeba często wrzucac i podbijać

chyba, żeby była możliwość sprawdzenia go tutaj na koty... Jakiieś odwiedziny w u zakoconej rodziny/przyjaciół, jesli uda się go wyrwać

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tajga6 napisał(a):
chyba, żeby była możliwość sprawdzenia go tutaj na koty... Jakiieś odwiedziny w u zakoconej rodziny/przyjaciół, jesli uda się go wyrwać

nie mam go jak sparwdzic :(

Posted

bakusiowa napisał(a):
Spytaj właścicielkę może coś wie na temat reakcji na koty. Przeciez chyba wychodził na zewnątrz.

a myslisz ze ona go obserwowala po tym jak go samopas puscila na pole??

Posted

ja niestety nie mam możliwość sprawdzenia na koty...bo moich rodziców ostatnio zmarł...a to wszystko zależy też jakie koty mają stosunek do psów też...
Na fb będę wrzucać jak tylko z urlopu wrzucę, choć może dziś coś mi się uda :)

Posted

Ja go dziś na grupy wrzucałam i podbijałam, ale trzeba więcej , codziennie. Kto tam bywa, niech podbija. Jakieś namiary na płatny tymczas czy hotelik spróbujcie ustalić. Wtedy trzeba wpisać na fb, że miałby szanse, jeśli ludzie zadeklarowali by wpłaty

Posted

Witam!

Jestem na zaproszenie KropeczkiJ.

Straszna bida z Bingo.

Gdzie on teraz jest?

Czy nadal u "właścicielki", czy już w DT?

Wiele nie mam, ale 30 zł dorzucę dla psiaka. Poproszę o konto na pw.

Posted

tajga6 napisał(a):
nadal u meliniarzy, mało deklaracji stałych, czy chociaż macie jakieś typy płatnego pobytu dla Bingo?...

nie ma deklaracji, nie ma co kombinowac

Posted

kojec dla Binga to nie jest dobre rozwiazanie, jego trzeba leczyc a w budzie nic z tego nie bedzie, poza tym on nie jest nauczony przebywac na polu, trzesie sie jak galareta :shake:

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
to właśnie hotelik u Emiś jest:) ale też tylko kojce wolne ma:(
a ten u kikou jest domowy dt?

z tego co wiem u Kikou to tak,
ale do LILUtosi można by napisać. Może dałoby radę na początek w domku a później do kojca.

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
ostatnio czytalam wypowiedz samej Emiś że niestety domowego miejsca nie ma;(
Kropeczka możesz zapytać o warunki tzn o kwote i co w jej cenie u kikou??

jasne że tak

Posted

Witam!

30 zł poleciao na konto wskazane na pw.

A z DT dla Bingo to strasznie biednie będzie. Ja sama szukam od jakiegoś czasu wraz z dziewczynami z wątku w mojej sygnaturce DT dla upodlonego Szarika! Niestety bieda z DT.

Z tego co wiem to Lilutosi ma wolne kojce, ale w domu nie ma już miejsca. Zapytajcie, może się uda. Ja niestety szukam tylko DT domowego.

Mogę jeszcze polecić hotel Terier koło Nowego Tomyśla, miejscowość LIpka...dalej nie jestem pewna Lipka Mała czy Lipka Wielka. Ale tam jest drogo, w tym, że dla psiaków z dogo jest jakiś rabat, kojce są ogrzewane, wyściełane w kocyki, mogą mieć rzeczy oddane przez opiekuna typu fotel czy zabawki. Zobaczcie dziewczny ten hotel. LInk do tego hotelu znajdziecie na ostatnich stronach wątku o Szariku. Może akurat....