Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bora na razie daje do ogloszen zdjecia z 1 postu, dobrze by bylo jakbys miala jakies nowsze...kiedy następna wizyta u weta, może pojadę z Tobą i obfocę Bingusia, jak ma ładniejszą sierść to i większe szanse na adopcje:)
a i cioteczki tutaj z nowych fot będą zadowolone;)

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Bora na razie daje do ogloszen zdjecia z 1 postu, dobrze by bylo jakbys miala jakies nowsze...kiedy następna wizyta u weta, może pojadę z Tobą i obfocę Bingusia, jak ma ładniejszą sierść to i większe szanse na adopcje:)
a i cioteczki tutaj z nowych fot będą zadowolone;)

jutro jade, jak bys mi towarzyszyla to by bylo super :D ja nie mam zdolnosci fotograficznych :P wlasnie jutro mialam mu cos porobic.

Posted

szukalam dzis Binga pol godz. bo go wywalili na pole, juz myslalam ze nie pojedziemy dzis do lecznicy. jego skora ma sie lepiej, dostal zstrzyk, umylysmy mu grzbiet anty bakteryjnym plynem i zostal wysmarowany nawilzaczem co widac na fotkach :P
Bingo dostal tez tabletki na grzybice (za darmo!!!!) bo strasznie smierdzi!
domu nietety nie widac :(

Posted

bora1 napisał(a):
szukalam dzis Binga pol godz. bo go wywalili na pole, juz myslalam ze nie pojedziemy dzis do lecznicy. jego skora ma sie lepiej, dostal zstrzyk, umylysmy mu grzbiet anty bakteryjnym plynem i zostal wysmarowany nawilzaczem co widac na fotkach :P
Bingo dostal tez tabletki na grzybice (za darmo!!!!) bo strasznie smierdzi!
domu nietety nie widac :(

Skóra wygląda lepiej. Skąd wiadomo że ma grzybicę? Jakie są objawy? Czy wydarzenie na FB żyje?

Posted

wydarzenie na fb żyje, ale tak strasznie spokojnie
Właśnie dostałam wczoraj prośbę o zdjęcie Binga, jakis teskt to dziewczyna zrobi plakat:)
mam nadzieje ze to z Pania Doktor uda mi się powiększyć, bo tu małe jest i wysyłam:)
a wieczorem zabieram się za ogłoszenia

Posted

bakusiowa napisał(a):
Skóra wygląda lepiej. Skąd wiadomo że ma grzybicę? Jakie są objawy? Czy wydarzenie na FB żyje?

nie ma grzybicy tylko smierdzi bardzo, a pani doktor uznala ze te tabletki na grzybice pomoga

Posted

jestem z fb, jeżeli to pomoże to mogę się dorzucić ze stałą deklaracją na pdt niedużą za pewne, niestety... proponuję żeby zrobić tytuł na dogo że brakuje pieniędzy na pdt i jak ktoś ma namiary na hotel w którym mozna by Binga umieścić niech poda chociaż orientacyjny koszt.

Posted

Może trzeba zacząć zbierać deklaracje. Mnie się wydaje że on na razie nie nadaje się tam gdzie są inne zwierzęta. Dobrze by było jakby znalazła się osoba czasowa, np. na rencie ktora zajęłaby się nim jako DT. Zapytaj ile czasu może trwać leczenie.
Może u Ciebie ktoś ze znajomych byłby chętny?